Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice enotedenski dopust v apartmaju od službe

enotedenski dopust v apartmaju od službe

Ima katera kak seznam, kaj vzeti s seboj na dopust? Jaz letos prvič pakiram za celo družino, pa se bojim, da bom vzela s sabo preveč ali premalo.

Kaj pa za počistiti, ker ponavadi čisti vsak sam za seboj oz. se bojim, da bo po potrebi treba že prej.

Dobrodošla vsaka ideja. hvala

Hja, zdaj he čist odvisno, kako je app opremljen! Jaz vedno in povsod vzamem s seboj kuhinjsko desko in dva noža, mesoreznico in palični mešalnik – to kar se kuhinjske opreme tiče. Se mi zdi, da s tem obvladam vse. Potem posteljnino, brisače, itak.
Glede hrane, jaz veliko pripravim že doma, da ni treba bit skoz za štedilnikom; poleti pa itak žar.
Ja, počistit je pa treba – za seboj obvezno, ob prihodu pa spet odvisno, kaj pustijo za sabo predhodniki. Smo že slabo naleteli, da je bila potrebna generalka, preden smo sploh razpakirali. Ne glede na vse, jaz vso posodo splaknem pred uporabo.

Kar ti je zgoraj svetovano in obvezno vzamem še gobico za posodo pomivat. Se mi druge nekako……….Vzamem tudi ekonom, da je prej narejeno.

Za čiščenje pa uporabim kar varekino – je res vsestranska. Če v vedro vliješ malo varekine in brizg sredstva za pomivanje posode boš krasno pomila tla……

Ne pozabi električnega odganjalca komarjev!!!!!!

Peie, mesoreznico??! Sem slišala že za svakojake variante – celo da mikrovalovko vlačijo s sabo, ampak mesoreznico? Kaj a potem en teden si na morju in kupuješ meso in ga melješ ali kaj? Ali to misliš kakšno drugo mesoreznico?

Po mojem misli strojček, s katerim režeš salame, sir, kruh…

Ma ja, seveda, SALAMOreznico, imam tako fino zložljivo, velikosti a4 in debeline 4cm – brez nje res ne grem nikamor ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close