Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enost – Znanost ali ideologija

Enost – Znanost ali ideologija

Da si malo zašla….. sori :))))

Nekdo, ki prepotuje širjave vesolja se mora odkupit amerom da so tiho……. dej noooooo[/quote]Ne ne, res je to, kar ona piše, in sicer gre za temno snov. Nje tudi en moremo videti, oin vendar vemo da je, fizikalno je dokazano, da eksistira– Zdaj šele vidim, kaj zamujam, ko nimam intuicije in si tega ne znam razložiti, tega omejeni, kakor smo, ne znamo razložiti, pomagamo si samo, če zmoremo verjeti. Princess, frajerka, resnično–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Joj, no Katenjka da se ne boš razpočila po svojem “širnem” Vesolju;)

Ne ne saj ti nisem zavistna, to ni lepa čednost, čeprav nam je slovencem, š elasti slovenka položena v zibko, tega, kar ti verjameš, nisem nikoli razumela, menda sem bila prerano okužena z naravoslovjem, ne vem, kje so sfalili tisti, ki so me vzgajali. Moj brat je prilično drugačen, med drugim tudi zaradi moje sovzgoje. Ah bom nehala, moram paziti, da nič belega praška ne gre v zrak in ne osvetli temne snovi–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Da bi mi bila zavistna? haha I dont get it whats the point? Saj samo diskutiramo in vsak ponuja svoje informacije tukaj se ne gre za nobeno zavist.

Ker si napisala, da se ne bom razpočila, kot da sem polna same sebe, ker da bi imela ti narobe. Tako se da to razumeti, pa ne mislim tako, res ne.

Strinjam se, da obstajajo najdbe, ki po uradni znanosti ne bi smele obstajati, vsaj v obdobjiih v katera jih datirajo. Arthur Clarke je napisal nekaj knjig o tem in kljub temu, da gre drugače za pisca ZF, ga smatram za precej prizemljeno osebnost (lahko rečemo tudi referenco). Strinjam se tudi, da se vse več znanstvenikov nagiba k temu, da morda res nismo edina tehnološko razvita civilizacija, ki je obstajala na tem planetu. Kljub vsemui pa se mi zdi, da je o vsaki stvari morda potrebno najprej iskati povsem zemeljske odgovore na vprašanja in dileme

Eno od omenjenih dejstev, ki mislim da uradno še vedno ni priznano je, da Kolumb le ni bil prvi, ki je odkril Ameriko. Znano in tudi dokazano je, da so tam bili Vikingi že mnogo pred njim, povsem možno pa je, da še tudi kdo drug, ki bi živel tudi južneje. Sam se na to ne spoznam, vendar pravijo, da prečkanje Atlantskega oceana niti ni nek hud podvig.

Quetzalcoatl je bil pri Aztekih znan kot “beli bog” (kar precej jih je stalo to, da so v Cortesu videli njegovo vrnitev). Zanimivo je, da se ta figura belega boga pojavlja menda tudi pri drugih plemenih, tudi pri severnih. Glede na njegovo dejavnost ga imajo nekateri celo za Jezusa ( http://www.share-international.net/slo/publikacije/arhiv/ucitelji/biljev_ameriki.htm ), kar pa se mi zdi le malo pretirano. Ne spomnim se katera knjiga je bila v kateri sem prebral, da so se Evropejci v času osvajanja Sr. in J Amerike precej začudili, ko so nekateri predvsem iz plemiških družin Indijancev bili mnogo svetlejše polti in las od ostalih (praktično bolj podobni Indoevropejcem). Sicer pa obstaja tudi neko pleme na Japonskem, ki po izgledu precej odstopajo in so podobni Evropejcem.

Drži, moški imamo radi “odprte” ženske. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Verjamem Matjazko, da predvsem ti take dobiš:)

Če bi to bilo res, potem bi Martin Strel že na glas o tem vsaj razmišljal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zanimive informacije si podal Boom. Ja omenja se veliko tako imenovanih “culture bringer” ljudi. Ki so prišli v civilizacijo ali preko vode ali pa iz neba. In običajno so izgledali tudi malce drugače kot večina ljudi iz določenih civilizacij, v veliko zapisih, legend so ti culture bringerji opisani kot belopolti, svetlolasi in precej visoki. Thanx za link si ga bom prebrala.

Ne poznam tako odprtih za naravoslovje, pardon, za novodobniško verovanje, kot si ti. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi to bilo res, potem bi Martin Strel že na glas o tem vsaj razmišljal. :)[/quote]

Pusti se presenetit :-))

No, ampak kljub vsemu moram reči, da mi je razlaga na tem linku mimo oz. pretirana.

Ja Boom, sem prebrala link, poznam to slov. stran Share International. Mi je tudi opis na linku malo too much pretiran, preveč nekih detajlov. Sigurno je nekaj na tem, stare civilizacije so imele učitelje, ki so po vsej verjetnosti bila bitja od drugod. Ker teh legend je preveč, da bi jih lahko imeli samo na neke pravljice. Danes sem gledala še en del Antient alienov, so govorili od bitij v povezavi z Hitlerjem in Nacisti. Da naj bi dobili tehnologijo za razvoj atomske bombe od bitij, ki pa jo hvala bogu ni uspelo razviti do konca. In po koncu II svet.vojne, je veliko teh raziskovalcev, ki so sodelovali s Hitlerjem odšlo v Ameriko, kjer so pomagali razviti raketoplane za vesolje. In baje je glavni arhitekt teh raketoplanov VonBrawn odgovoril enemu ufologu leta 1970, ko ga je ta vprašal od kje mu vse te ideje, je VonBrawn pogledal na nek kup papirja kjer je bil narisan leteči krožnik in odgovoril They helped us.

Lahko pa gledaš na stvar iz čisto zemeljskega stališča, da je to le propaganda za “zavarivanje suprutnika”.
Ustvarit nek mit kaj da imamamo, za vzbujanje strahospoštovanja.
Malo mi je to nelogični, da dobiš od nekoga ki obvlada prehajanje v različne dimenzije, gravitacijo, materializacijo snovi iz energije, prepotuje vesolje, se seli iz planeta na planet, da potem pomaga razvit nekomu “frčoplan” na fosilna goriva…. : /
Ali pa da jim “da” atomsko tehnologijo v kateri frčijo razni delci nekontrolirano po prostoru ….

Je pa zanimivo da so se piramide pojavile po različnih delih sveta v istam obdobju, pred nekako 5.000leti in to iz “nič”, ker malo pred nismo niti kolesa poznali po razlagi uradne zgodovine. ?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, On_ mene malo moti to iz vseh teh razlag, pač kako to da naj bi bitja kar prišla do teh znanstvenikov in jim dala tehnologijo da so razvili atomsko bombo, in to celo Nacistom. Od vseh raziskav, ki sem jih naredila vem da so to bitja iz višjih dimenzij ki vibrirajo na ljubezni. Oni nikoli ne bi spodbujali vojn, ubijanja. Blizu mi je razlaga Dolores Cannon, da ko je bilo ljudi že preveč na svetu, se niso več spustili na zemljo da bi učili ljudi. Baje naj bi razpršili idejo o določenem izumu v atmosfero zemlje in tisti, ki to pobere in izumi pač to bitij ne zanima, zanima jih samo to da človeštvo dobi ta izum v določenem time-line-u. Cannonova razlaga, da so se pri atomski energiji bitja zmotila, da so ljudje zadevo dobili prehitro. Ker oni so mislili da bodo ljudje naredili iz tega nekaj dobrega, ker je bila atomska energija tudi za to namenjena, na koncu so pa naredili iz atomske energije orožje za masovno ubijanje.

Iz tukaj tudi to izhaja kar si napisal, torej od kje so piramide kar vzniknile, od kje so ljudje kar začeli sejati nekaj, izumljati nekaj. Zato ker bitja dajo to darilo človeštvu, internet je recimo en od teh daril. Sedaj razpršijo to idejo v atmosfero, v starejših civilzacijah so pa prišli med ljudi in jih učili. Nikjer recimo ne piše da bi jamski človek kar prišel iz jame in rekel Danes sem se pa odločil da bom nekaj posejal. Vedno je bila neka oseba, bitje med ljudmi ki jih je učila to so bila ta bitja ki so posejala Zemljo. Sedaj ko je pa ljudi preveč je svet prenaseljen pa ne morejo več priti sem, ampak se ta darila razpršijo v atmosfero, v obliki energije-ideje. Zato je na svetu tudi več ljudi, ki dela na istem izumu.

Princess28 mislim, da le ni vse tako “romantično” kot ti razlagaš. Ne vidim pravega smisla v tej njihovi skrbi za nas. Če bi to držalo potem smo sami popolni bebci, ki nismo sposobni ničesar ustvarit.
Niti ne vidim nekih razlogov za njihovo “skrb”.. 🙂

Veliki izumi človeštva so “razporejeni” v nekem časovnem zaporedju, ki se sklada z nekim matematičnim zaporedjem (?) in se število izumov povečuje glede na časovno enoto.
Podobno kot je v naravi vse podrejeno nekim zakonitostim in veje/listi na rastlini niso kar naključno tako postavljeni, so v skladu s Fibonaccijevim številom

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj skrb za človeško populacijo? Zato ker so oni ustvarili človeka, ti si bil tudi lahko soustvarjalec pri vsem tem, ljudje so v regresijah videli kako so kot duše v spiritualnem svetu pomagali soustvarjati, oceane, rastline na Zemlji skupaj z bitji. Tukaj ni tako da so oni in tu smo mi kot ločeni vsi smo eno. Vse je v sodelovanju tudi če se mi tega ne zavedamo kdaj. Seveda jim je mar za človeško populacijo, že zaradi tega ker se Zemlja ne sme uničiti, zato ker to bi imelo enormne posledice na druge dimenzije in vesolje na splošno če bi prišlo do uničenja Zemlje. Spremljajo človeško populacijo tako kot so tudi prejšnje civilizacije, ki jim žal ni uspelo preiti na višji nivoj bivanja kljub napredni tehnologiji. Oni želijo da se civilizacija razvije, predvsem v spiritualnem smislu, njim je hudo ko so tukaj vojne, bolezni samo se ne smejo direktno vmešavati, ker ko so ustvarili življenje na Zemlji so ustvarili tudi pravilo nevmešavanja, ne smejo se vmešavati v ljudi jim govoriti da to ni prav itd, s tem bi kršili pravilo svobodne volje…Zato so sem tudi starseedi prišli, da ozaveščajo, pomagajo od znotraj na ven in ne direktno.

Pa to sejanje Zemlje ni osamljen primer, bitja to počnejo po vsem vesolju, oni sejejo življenje po celotnem vesolju, Zemlja je samo en planet izmed neskočno mnogih, ki obstajajo v tem vesolju.

Da grem sam nekaj posejat na svoj vrt moram imet nek razlog, da pa grem sejat na sosedov vrt moram imet pa še kak poseben razlog……
Precej protislovji je v tvojem zapisu ali sem pa sam (preveč) omejen v svojem razmišljanju.
Nasploh se mi zdi ta zadeva z nezemljani precej nelogična, sprodicirana na naši samovšečnosti in nekem višjem cilju, pomenu našega bivanja :/

Jah On_, saj veš kako je nihče 100% ne ve kaj se je zgodilo. Meni se zdi ta razlaga najbolj verjetna v grobem, ker sem tudi sama v regresiji videla precej stvari ki so bile povezane s tem kar sem govorila. Pa intuicija in vse kar sem sama raziskovala in ljudje, ki jih še sedaj srečujem dobivam potrditve da je resnično nekaj na tem. Itak pa resnica in staro znanje prihaja ven tako da se bo še veliko stvari razkrilo.

Regresija praviš. Kaj pa če smo le dojemljivi za neke “zapise”, energiska srtanja al kako bi se izrazil, ki jih lahko podoživimo, predvajano, kot radijo predvaja nekaj kar sam nikoli ni doživel.

V bistvu sem že pisala o tem, da obstaja več vrst regresija je tista lažja, lažji trans, kjer je možnost da se ego vmešava. Obstaja pa somnambulistična regresija, to je pa najgloblji trans, ki je možen, kjer se ego ne more vmešavati. Tako da je duša resnično samo duša in se spomni vsega kdo je iz kje prihaja, prejšnja življenja vse. Tudi osebe, ki imajo tako regresijo se po regresiji nič ne spomnejo kaj so govorili, njim se zdi kot da so zaspali. Šele ko jih regresoterapevt posname na kaseto lahko slišijo kaj se je dogajalo. Pa duša se spomne, ne obstaja niti ene duše, ki še ni imela preteklih življenj, duša ima vtetovirani zapis preteklega znanja v sebi, tudi če se tega ne zaveda in ne spomni. Jaz ko sem imela regresijo, sem bila v budnem stanju, torej imela sem light transe. Govorila sem pa samo to kar sem videla z notranjimi očmi ni bilo nobenega vmešavanja ega, da bi si kaj izmišljevala.

Dobro to razumem, ne vem pa kako lahko veš, da je to “tvoje”, da ni to odmev nekih valov ne vem česa, in si ti samo sprejemnik, ki to da na zvočnik 🙂

On_, saj ne vem. Saj pravim 100% resnice tukaj ni. Tudi sama to znanje, ki ga imam, in čutim v sebi že od rojstva v bistvu. Ne pravim da je to edino kar velja ta resnica. Dopuščam tudi vse ostale možnosti in me tudi zanimajo druge možnosti. Intuitivno čutim da znanje ki ga imam ima neko vrednost in da je veliko stvari na tem. Je pa prav da so ljudje skeptični, problem so ljudje, ki slepo sledijo sistemu in ne sprašujejo. Gre se za to, da ljudje zbirajo informacije, kjerkoli in kakršnekoli, in si na koncu sami ustvarijo mnenje o določeni tematiki, mnenje ki dopušča možnosti. Ne sedaj v smislu jaz sem edini ki imam prav, moja resnica je edina in dopustna, to je neumno:)

A veš, po neki teoriji je regresija le nekaj, kar vidi naš razum na nezavednem nivoju. Se pravi, je to, kar si ti nekje videla kot “resnico”, v resnici lahko samo tvoja “domišljija” in nima nobene zveze s tem, kar ti verjameš, da si videla kot resnico. Se pravi, da je morda kup tvojih prepričanj, ki temelji na tem videnju v regresiji, lahko povsem zgrešenih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close