Enost – Znanost ali ideologija
Da ne bomo smetili tiste teme, lahko tu debatiramo naprej….
Matjažko…V tem primeru ti ni všeč, če se kdo zgovarja na neko tezo izpred 2000 let, glede mleka pa si se sam zgovarjal na takšno, ki je stara prav tako tu nekje….
Da še sam razložim, kaj meni predstavlja “enost”…..Menim, da je vse soodvisno, da ni nič absolutno ločenega, kar pomeni, da vse, ves obstoj deluje kot nek organizem, kot eno..Pa čeprav je vsaka celica zase, ni in ne more obstajati le sama zase.
Kakšna pa je razlaga Princeske, pa ne bi vedel….
Duša, predvidevam, lahko obžaluje, ko spregleda in uvidi resnico oziroma najde laž, v kateri je živela.
Bi se kar strinjala s tabo Robi. Vse v Vesolju je v perfektni harmoniji. Nič ni ločeno od Vira. Enost meni pomeni, da si povezan z vsemi, torej da si povezan s stanjem enosti, je pa to lahko tudi težaven in pomeni predvsem spoznanje kdo v resnici smo, in da svoje misli, energijo usmerjamo v najvijše dobro za nas in vse okoli nas.
Enost jaz dojemam tudi kot najvišjo manifestacijo ljubezni. Obstajajo planeti v vesolju, kjer bitja živijo v enosti, pač Zemlja ni še tak planet, gre pa proti temu da bo nekoč postala planet enosti.
Ja Marko, v spiritualnem svetu ni nič več skrito, ni več zavese iluzije, vidijo se stvari take kot so. Duša, ki naredi samomor to obžaluje, ker vidi da s tem ni v bistvu nič naredila, jim je žal, potem tudi vidijo kakšne možnosti bi lahko imeli, in da je vse izvedljivo. Seveda je umrlo samo fizično-človeško telo, jasno duša je večna.
Robi
Kaj ima verska teza skupnega z znanostjo? Nič, eno temelji na (slepem) verovanju, drugo na dokazih in preučevanju….
Ne obstaja narod, ki se ne bi prehranjeval z mlekom od pojava poljedelstva in živinoreje!
Židje in muslimani ne jedo svinjine, ker tako zapoveduje Jahve v Stari zavezi.
Razumljivo, zakaj ne, polpuščavsko podnebje. In svinjina je najhitreje pokvarljivo meso,
ki med drugim lahko nosi kup zajedalcev, ki so gostitelji tudi v človeku.
Potem je vprašljiva higiena za tisti čas…
Robi
Saj narava deluje na enakem principu. Vse je soodvisno, povezano…
Tudi človeška družba je civilizacijsko napredovala zgolj kot kolektiv.
Princess28
Take družbe bi se jaz bal, ker zanika zlo. In ravno vera v popolnost, da ne moremo delati slabega, da smo čisti in dobri, je najhujše zlo, npr. inkvizicija.
Oni so bili sveto prepričani, da delajo v imenu dobrega. Družba, ki zanika senco, je bila nacistična Nemčija.
Ja zato je Zemlja eden izmed najbolj zgoščenih, težkih in primitivnih planetov v Vesolju, tukaj se večina duš uči ljubezni, čustev, omejitev. Ljudje bodo dobili šanso za višjo obliko življenje šele ko bodo znali ljubiti in odpuščati. To je precej zakomplicirano, tako da se ne da opisovati samo v parih stavkih, kar sem povedala je groba oblika vsega.
Človek v 2000 letih v modrosti ni napredoval nič! Če bi vklučili človeka izpred 30.000 let v današnjo družbo, se ne bi od nas razlikoval prav v ničemer. Dobrega in zla ne bomo nikoli ločili, zato ne bo nikoli idealne družbe, ki bi jo potemtakem morali sestavljati idealni ljudje. Dvojna narava je v vsakem človeku, ampak zgolj od posameznika je odvisno, katero plat bo razvijal v sebi, morala in etika se vedno veže na posameznika, ker je odvisna od tvojih lastnih odločitev.
Matjažko…V Kakšni družbi pa misliš, da zdaj živimo ?
V takšni, kjer vsak zase misli in verjame, da dela dobro..Nihče noče imeti slabe vesti, lažemo sami sebi…Tuid tisti, ki kradejo in izkoriščajo druge, mislijo, da delajo dobro..Ogromno ljudi živi v strahu..Pred eksistenco in prihodnostjo..Tak da ne rabiš iskati drugega planeta.
Jaz pa se sprašujem, zakaj samomor ne bi mogel bit lekcija ?
.
V bistvu, je bilo na Zemlji mnogo civilizacij od majev, aztekov, atlantidov… Atlantida je trajala v bistvu več 1000 let kot trenutna človeška civilizacija. Saj je mnogo zemeljskih duš, ki so trenutno inkarnirane na zemlji imelo vsaj eno prejšnje življenje v Atlantidi. Te civilizacije so bile vse bolj tehnološko razvite kot je sadnja, vendar so na koncu vse podlegle pohlepu in negativi. Zato so jih bitja, ki so posejala Zemljo že od začetka se odločila da jih uničijo iz začnejo od začetka, nekaj so jih vedno rešili. Bitja se morajo vmešati edino v primeru, ko je Zemlja kot planet ogrožena, Zemlja se ne sme uničiti, to bi imelo hude posledice za druge dimenzije in galaksije v vesolju. Recimo atlantidi, so imeli vse, niso se starali več, vse bolezni so odpravili, imeli so veliko znanje na področju kristalov, in na koncu so se začeli igrati boga, delali so luknje v ozonski luknji, mešali svoje gene z živalskimi in tako ustvarjali sužnje iz teh bitij, in to je proti uiverzalnim zakonom. Zato so jih mogla bitja utišati.
Trenutna civilizacija je taka, da mnogo duš ne bo šlo v novo zemljo, mnogo bo pozvanih, le redki bodo izbrani. Izbrani bodo le tisti, ki bodo sposobni še sedaj v tem življenju zvišati svojo frekvenco z novo vibracijo zemlje. To je naravni proces, mimo tega ni moč, novo je le to, zaradi česar je ta sedanji korak deležen toliko pozornosti nezemljanov in entitet iz vseh koncev galaksije in drugod, da bomo prvič vzeli, transformirali, obstoječa telesa s sabo na Novo Zemljo, na višji nivo 4,5 dimenzijo. Klasična oblika prehoda skozi telesno smrt ne bo potrebna.
Tiste duše, ki na to še niso pripravljene na novi zemlji ne bodo mogli obstati, niso pripravljeni na tako okolje, dinamične fizikalnosti, ki miselne forme, naše misli, manifestira oz. materializira takoj, seveda tudi naše strahove ipd. zaradi česar imajo ljudje težave.
Robi-saj samomor je lahko lekcija, vsaka duša je unikatna, odvisno od duše, kako lekcijo iz tega potegne. Lekcija je npr. lahko taka da, se ne izplača tega več delati, ker padeš nazaj na začetek, torej isti problem zaradi katerega si naredil samomor si bo duša izbrala tudi za naslednje življenje, ker ga bo hotela opraviti, dojeti to lekcijo in s tem tudi duhovno napredovati in dobiti priložnost za nove izzive.
OK..To razumem, da ima vsak svojo lekcijo, ki jo je treba tako ali drugače dokončati…
Kaj pa drugi načini počasnega samomora…Na primer alkoholizem, drogiranje…Vse to je ravno tako neke vrste samomor.
Včasih imam občutek, da se s temi prepričanji, da je samomor nekaj slabega in da bomo morali v naslednjem življenju spet delati na isti lekciji, spominja na to, kot da iščemo nek smisel v trpljenju. Na vsak način vztrajati, se boriti…
To sem že večkrat kje prebral, kar pišeš zgoraj o vstopu v novo dimenzijo….
Za zvezdna semena pa se ne spomnim kaj bi to bilo…..
Od kod pa tebi vso to znanje ?
Robi-Sigurno je to tudi neka oblika samomora, počasno ubijanje v raznih zasvojitvah. Ko je duša v spiritualnem svetu, ko gleda v knjige življenja in jih preučuje, vidi možnosti ki jih je ali bi jih lahko imela. Duša je svoj največji sodnik, tudi občuti bolečino, ki jo je prizadejala nekomu, ko je bila inkarnirana se ji še sanjalo ni da je tega človeka tako prizadela. In to hoče potem popraviti, da si izbere isto situacijo, ker se hoče preko tega naučiti. Teh situacij je nebroj. Ne smeš tega vzeti kot da si duša izbere isto lekcijo zato ker hoče trpeti, ampak to je edini način za duhovno rast, da dobiš priložnost za učenje. Vsak si lahko sam izbere ali se bo lekcij učil preko trpljenja, bolečine ali pa preko ljubezni, imamo vsi prosto voljo za to.
Od kje mi to znanje?
V bistvu sem sama ena od mnogih et-duš, ki so inkarnirane trenutno tukaj. Jaz sem aktivirana že od rojstva in imam veliko spomina ki je vprintano v moji duši glede znanja. Naj samo še pojasnim, et-duša ali zvezdno seme je duša, ki je preživela večino prejšnjih življenj na drugih planetih, vesoljskih ladjah, običajno na višjih dimenzijah, tu sedaj so pa tudi inkarnirane duše ki so prvič v fizičnem telesu so prišle direktno od Vira. Zemeljske duše so pa duše, ki so preživele večji del prejšnjih življenj na Zemlji. Sem bila že v regresiji in večji del prejšnjih življenj sem videla v pleadijskih matičnih vesoljskih ladjah, videla sem samo 2 zemeljska prejšnja življenja. Gre se za to da so bitja po atomski bombi poslala v vesolje klic, da če duše iz drugih planetov, dimenzij, galaksij hočejo biti prostovoljci na zemlji. Ker so zemeljske duše preveč ujete v karmo in ne morejo pomagati planetu preiti na višji nivo. Zato smo se starseedi inkarnirali sem v človeška telesa iz vseh koncev vesolja da posredujemo zemeljskim dušam znanje samo tistim ki so na to pripravljeni in to želijo. V zameno pa izkusimo Zemljo in lekcije tukaj kot so čustva in meje. Določeni starseedi se aktivirajo pozno, da se zavejo kdo sploh so, večina od nas se tukaj ne čuti doma, in pogrešamo naš dom, od rojstva smo obsedeni z vesoljem, znanstveno fantastiko itd..ker nas spominja na dom.
Določeni starseedi imajo tudi obiske svoje vesoljske družine, jim pregledujejo telesa, ker nočejo da bi zboleli, ker imajo telesa drugačno gensko zasnovo kot zemeljske duše in bi bili zdravniki zbegani.
Samo tole bi še pojasnila če bi koga zbegalo. Zakaj so bitja poslala klic v vesolje da je zemlja v težavah, po novih dušah, ki nimajo zemeljske karme in zakaj se niso vmešala direktno sem na zemljo? Zato ker obstajajo stroga univerzalna pravila, in eno izmed teh pravil je da se bitja-sejalci življenja, ne smejo vmešavati na planet zemljo od zunaj, ker je to planet svobodne volje in bi s tem kršili pravilo. Zato so se spomnili na ta briljanten plan, da et-duše prostovoljke skupaj z bolj razvitimi zemeljskimi dušami-lightworkerji poskušajo ozaveščati ostale z nasveti, idejami, jih spodbujati k miru, ljubezni itd..
Zanimivo…Kot, da bi opisovala mene..Namreč večkrat imam takšne občutke, kot jih opisuješ.
In se sprašujem kaj je v ozadju…Ali je to najin način življenja in podobne izkušnje, ki so sproducirale takšen pogled in zavedanje..Ali pa sva res sorodni duši…:)
Kaj pa, če je takšno doživljanje posledica občutka krivde, ki so nam ga vcepili starši…Da potem čutimo, da smo nekaj dolžni, da moramo ustvarjati mir in ljubezen…?
Robi, si kdaj imel kakšne močne sanje, da so te vesoljci popeljali v ladjo ali kaj podobnega, si mogoče videl sekcije prejšnjih življenj na drugih planetih?
Čisto možno je da si et-duša, baje nas je ogromno sedaj inkarniranih. Ni to več tak fenomen kot je bil včasih. Naj bi obstajali 3 valovi et duš. Prvi val naj bi prišli pred letom 1950, ti naj bi tukaj zelo trpeli ker so bili pionirji, in dosti njih je naredilo samomor ker so tako trpeli na Zemlji, ki je bila popolnoma drugačna od njihovih svetov. Drugi val naj bi bili hipiji, njim je bilo že malce lažje, so bili proti vojni v Vietnamu, so demonstrirali itd.., vendar kljub temu so se predajali drogi, tudi posledično zaradi trpljenja ki so ga občutili na Zemlji, nenako niso ravno dobro opravljali svoje naloge. Tretji val et-jev naj bi bil največji te duše smo se inkarnirale po letu 1975. Nam je bistveno lažje tukaj, sedaj novodobni otroci ki se rojevajo, med njimi naj bi bilo dosti et-duš, oni so pa nekaj čisto posebnega so še bolj direktni, še bolj senzibilni, in nadarjeni. Seveda vsi et-jevci imamo radi tehnologijo, računalniki in vse ostalo, kljub temu da je tukaj na zemlji to zelo primitivno v primerjavi z našimi svetovi samo je vseeno del zemeljske izkušnje. Meni je astrologinja rekla da et-ji običajno nimamo problemov z zdravjem, ker si izberemo dobra telesa in tudi čekirajo nas naše et-skupine, nimamo problemov s preživetjem tukaj, torej denarjem. So pa problemi pri čustvih, ker se jih moramo naučiti izkazovati in prizemljevati, ne smemo jih tiščati v sebi.
Sigurno ko se ti inkarniraš, na Zemljo, postaneš vpet v njihovo kulturo, lahko ti starši vcepijo svoje poglede, razne klasične stvari da so recimo homosexualci slabi, da je to greh itd..To ti lahko vcepijo, starši, družba, kdorkoli če se pustiš da ti operejo možgane do te mere. Kot sem povedala je pa tako da če se zavedaš lahko spremeniš kakršenkoli vzorec, ker smo kreatorji svoje usode tukaj. Et-ji si običajno izberemo enega od staršev ki je isto starseed, v mojem primeru je to moja mami, drugi starš je tipična zemeljska duša. Tako je malce lažje tu, so pa tudi et-ji, ki si pa izberejo celo zemeljsko družino torej da so same zemeljske duše tudi to obstaja, in je kar hudo v takih primerih, ker se potem et-duša počuti kot da to niso njegovi pravi starši, počuti se odtujen.
To ravno ne. So mi pa sanje že večkrat prikazale nek dogodek, ki bo vplival na moje življenje. Kot neko opozorilo. To se vedno zgodi trenutek preden se zbudim. To je prikazano tako živo, da že vnaprej to sprejmem kot sporočilo in mi pomaga, da se pripravim. Predvsem psihično..:) Ne morem pa se tistega izognit. Tako sem se naučil sebi prisluhniti.
Jaz tudi..Lahko rečem, da že od rojstva…:)
A si ti tudi tehničen tip ? 🙂
Bi se kar strinjal s tem. Zaenkrat res nimam težav…Se pa učim prisluhniti sebi in svojemu telesu in tako prepoznati kaj je dobro zame in kaj ne.
Prav tako je res, da težko izrazim svoja čustva.
Je pa to lahko posledica tega, da drugi niso bili sposobni razumeti mojih občutkov.
Se spomnim, da sem se že kot otrok počutil, kot da nisem s tega planeta. Da imam neko posebno nalogo oz. poslanstvo..To je, da ljudi ozaveščam in jim pomagam razumeti kdo smo in kam nas naša dejanja lahko pripeljejo.
Kakšno novodobniško skropucalo, zmedeno in melanholično pisanje, uporaba nesmiselnih stavkov, ki so skregani z naravoslovjem in žalitev razuma…
Mladi človek se mora nazven usmerjati, ne pa “v zrak” in kvazi duhovnosti, ki ga posrka!
Misteriji opranih možganov press
Forum je zaprt za komentiranje.