enodnevni izlet
Budimpešta in Dunaj se mi zdita predaleč oziroma se je škoda vozit 400 in več km v eno smer in potem še isti dan nazaj, pa še kaj dosti od vsega, kar ti dve mesti nudita, ne vidiš v enem dnevu.
Odgovor avtorici: zakaj bi za enodnevni izlet človek sploh rabil agencijo? Poleg tega, kakšen izlet si sploh želiš: obisk kakšnega zanimivega mesta, muzejev, galerij in takih zadev, iti kam v naravo, proti hribom, proti morju…
Sicer pa lahko pobrskaš po ponudbi turističnih agencij, vse imajo v ponudbi enodnevne izlete z opisom kompletnega programa in cene zraven. Boš najlažje izbrala, kam bi šla. Jaz se teh agencijskih opisov izletov poslužujem, ko sama načrtujem izlete za naju, da vidim, kaj je kje zanimivega za videt.
Če ti je Dunaj in vstalo predaleš, potem si lahko ogledaš tirolsko prečudovita, vendar si na netu poišči kaj vse je vredno ogleda…..
Če pa mene osebno prašaš pa jaz za en dan ne bi sila v tujino saj je Slo res majhna pa vendar še vedno dovolj velika da jo sigurno nisi še vse pregledala …
mi si ponavadi ko gremo na enodnevni izlet (agencija za nas odpade) vedno vzamemo ključne točke Slo gradov, naredimo si pot in jo zaokrožimo. En tak zanimiv izlet je bil po primorski, evo potek:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.129322353760562.20653.127014133991384&type=3
Odvisno kje še nisi bila in kaj te zanima (ZOO, narava, umetnost, gore, morje?). Mogoče Tržaški zaliv z Devinom, Miramarom, Benetke, Verona (mal dolga vožnja in možni zastoji), katero od S It. jezer (enako z vožnjo), Bolzano, Alpetour ima vedno nekaj luštnih izletov po A Koroški (tudi ledena jama, tovarna porshejev), se vzpneš tud na kakšno goro, Munchen s Tehničnim muzejem, Salzburg, Istra, Graz z dinozavri ali tovarno čokolade, Grossglockner in Tirolska, Plitvice, Vrbsko jezero (razgl.stolp, planetarij, minimundus, opice, grad Hohostrovic)…
Forum je zaprt za komentiranje.