Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek eno vprašanje

eno vprašanje

Pred približno desetimi meseci sem na eni izmed spletnih strani za iskanje partnerjev srečala fanta, s katerim sva skupaj že več kot pol leta.
Pravi, da misli resno. Tudi jaz mislim resno in pogovarjava se tudi o skupni prihodnosti.

Fantu sem se zelo odprla in ga imam zelo rada. Moti pa me, ker fant še vedno zahaja na to spletno stran.
Po mojem mnenju, če nekdo najde, kar je iskal, ne rabi več tovrstnih spletnih strani. On to razloži tako, da gre pač pogledat, če mu je katera pisala. Ko ga vprašam, če bi tudi odpisal, reče da bi, vendar samo npr dvakrat, potem pa bi ji povedal, da on je že zaseden in ima punco (torej mene).

O tem sva se tudi že pogovarjala. Povedala sem mu, da me to boli in da mi to ni všeč. Sprašujem se, kolikim puncam, ki resno mislijo, bi to bilo vseeno?

Rekel je, da se bo odjavil. Tega ni naredil … oz odjava ni prišla do tja, kot pravi. Zaupanje se je zamajalo, nazadnje ko sva govorila o tem, sem mu rekla naj naredi kar pač misli, da je za njega najbolje.

Žalostna sem. Ne vem, kaj naj naredim. Rada bi mu v celoti verjela, vendar se globoko v sebi bojim, da me vleče za nos. On pravi, da gre samo za to, ali mu verjamem ali ne. Jaz enostavno ne vem in ne razumem, kaj ga še vleče tja. Tja, kjer je to tako specifično mesto, kjer ljudje iščejo. On mi odgovori, da je že izbral. Mene. Vendar, kaj potem še hodi tja?

Rada bi samo iskrenost. Kaj vi mislite o tem?

Jaz mislim,da to ni najbolje.Mogoce se pa z vecimi zenskami dobiva.

Morda v svoji odločitvi zate še ni prišel tako daleč, kot si ti v svoji odločitvi zanj. Seveda je to tebi moteče. Tudi meni bi bilo. On še vedno daje vtis, da je na voljo. Ne glede na njegove prazne izgovore.

Morda potrebuje še nekaj časa, da to sam pri sebi opravi. Morda tega nikoli ne bo naredil, ker nekateri pač to vse življenje potrebujejo, namreč potrjevanje svoje privlačnosti za drugi spol s flirtanjem.

Jaz sem svoj čas tako naredila, da sem mu povedala, da me to moti. Seveda mi je to poskušal prikazati kot nekaj nedolžnega, in da sem jaz čudna. Kdo je tu čuden, je seveda relativno. Njegovo stališče sem sprejela, saj ima pravico do njega. Ker se to ni nehalo, mene pa je motilo, pa še druge stvari so se nabrale, sem se poslovila in se odpravila iskat nekoga, ki ne bo odvisen od take sorte zabave.

Sama pri sebi se odloči, če si pripravljena to še nekaj časa potrpet in počakat, ker morda se bo nehalo. Pri mojem bivšem pač ni bilo tako, niso pa vsi ljudje enaki.

Napisala si eno vprasanje,jaz jih vidim vec 🙂

En odgovor…

Nimas kaj storiti,ce ti je fant zvest in te ima rad,naj te ne skrbi! Nikar mu ne poskusaj kaj prepreciti,ker bo tako se slabse.Probaj mu pac lepo povedati,da te moti in ce se lahko odpove temu?! Kar pa bo verjetno tezko.Spoznati fanta ali dekle preko spletnih strani,je lahko bolj neresno,kot pa resno.Po besedah prijateljev,ki so imeli izkusnje,saj se danes visijo na chatih in iscejo prince…Izguba casa,raje kam na pivo pa spoznat kaksnega princa 🙂
Lepo se pogovori,saj ne mores nic izgubiti 😉

Jest sem hodu v disko, de sem dobu zensko.
No pol k sem jo dobu sem pa se kar naprej hodu v disko.
En moj kolega jo je pa dobu v podjetju. Sodelavko. In hudic je pol hodu se 5 let tja na siht.

moje mnenje je pa sledece: skupaj sta pol leta – po pol leta sta 2 se vedno cisto zaljubljena in nora drug na drugega! tako, da po moji logiki nima tam gor kej za iskat! OCITNO pa se vedno neki isce…
ne zdi se mi narobe, ce ohranja stike se s kaksno zensko ali dvema, si z njima dopisuje – tudi jaz si, ampak ce je seveda zadeva jasna in ce je vse na nivoju prijateljstva. ce pa hodi tja stalno in vedno uletavajo “nove padalke” potem pa punca – bolj na easy in previdno s tem tipom, saj noces, da te prizadene, ja?

anyway, good luck!

ojla I. tudi sama imam podoben problem, morda se tiče celo iste osebe?:) na katerem portalu si ga pa spoznala? sta se kdaj pogovorila o vajini zvezi, in ali kdaj opaziš, da bi se morda še s kako drugo dobival??

Tudi jaz sem spoznala svojega moža preko spletne strani.

Takoj sva se ujela, se zaljubila in danes sva poročena. In takoj ko sva se spoznala, nisva več hodila na spletno stran. O tem sva se pogovarjala in enostavno nisva čutila potrebe, da hodiva še tja in klepetava z drugimi inp.

Zelo preprosto: mene bi motilo. Zelo. In bi mu to zelo jasno povedala: izberi mene ali druge.
Mogoče bi mu to morala reči. Bolje, da končata prej, kot potem, ko bo prepozno.

LP

Mojega fatnta sem spoznala preko irca in ko sva začela hoditi, sem jaz še vedno zahajala na irc. Razlika je edino v tem, da na ircu se spoznava prej prijatelje kot partnerje.
Čemu je namenjena stran? Iskanju prijateljev ali parnterjev?
Mogoče pa ga je lahko odvisen od tega in ne zna nehati?
Se na tak način le kratkočasi, ko nista skupaj in namesto, da gleda TV? Koliko časa sploh preživita skupaj? Če je to veliko na dan, potem po mojem ti ni treba skrbeti, ker preprosto ne bi imel več časa za druge.
Kako pa bi on reagiral, če bi ti še zmeraj zahajala na to stran?

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close