eno vprašanje za moške
A obstaja moški, ki bi pustil ženski popolno svobodo? S tem ne mislim na to, da bi lahko oba imela še druge partnerje, ampak to, da lahko gre ona kamor ji paše, kadarkoli se ji zazdi, brez da ji postavlja nepotrebna vprašanja, pa da mu more karkoli razlagat. Če mu, je to nejna stvar. In obratno itak. Pod pogojem, da si popolnoma zaupata.
Ker me je prijatelj od mojega vprašal, če ga bom še kdaj spustila kam v soboto, in sem rekla, da ne mislim nikomur ovratnice natikat. In je rekel, da je to pol idealno. Obratno pa tud nočem, da jo kdo men, sam pri tem se pa pol moški (predvsem moj) niso strinjali… Ja kako je sedaj s tem, moški lahko, ženska pa ne? Ddd 🙂 (pri meni sta sam dve pravili, da ni varanja in pretiranega pitja alkohola, aja pa plesanja striptiza po lokalih :))) – sam takih se že itak v osnovi izognem)
Moj bivsi je bil tak 🙂 Samo kaj ko je bil razlog zato, da sem lahko povsod hodila kadar sem hotela to, da se njemu nikamor ni dalo z mano. Se tudi tega pocasi navelicas. Kdaj sem hotela iti plesat ali pa na kaksno zabavo, a sem ga v 6 letih samo enkrat zvlekla s seboj. V kino je se sel, potem pa ze konec. Saj ni imel izbire kot da mi je dal popolno svobodo… No, zdajsnji je veliko bolj druzaben 🙂
Se strinjam z Majdo in tudi midva imava kar se tega tiče vse urejeno,zaupanje…Če tega ni,potem veza nikamor ne pelje in poznam pare,kjer moški harajo okrog in se zraven po domače povedano gonijo svojim ženskam pa očitajo,da nimajo kam za hodit,ja le zakaj,ker točno vedo kaj se uzunaj dogaja in po sebi sklepajo…Sploh si ne predstavlajm,da bi me nekdo omejeval sem potem rajši sama. Je pa res,da veliko časa za zabave preživiva skupaj,ker nama je skupaj lepo in se znava zabavati:)
Ha, ha, če bi midva eden drugega pustila povsod, kamor bi želela iti … bi bili otroci kar veliko sami.
Ne, res – dokler si brez otrok, ni problema. Nikoli si nisva težila, kdaj kdo kam gre, zaupala sva si, res pa sva si navadno povedala (navada od doma, stvar komunikacije…).
Zdaj pa moram reči, da včasih glasno protestiram, ko izrazi željo po pretirani svobodi. Nekajkrat – seveda, a da bi jaz skakala z 2 mulčkoma 3/4 vikendov, on pa bi smučal, kolesaril, hribolazil… vse se nekje neha. In obratno seveda tudi (tudi moje želje so včasih večje od zmožnosti). Tako…tu se pa popolna svoboda neha.
sem poročen in vsekakor pustim ženo kamorkoli želi in kdajkoli. To je njena izbira. Če me misli prevarat, bi to tako ali tako storila pa če bi vedel al pa ne. Je pa dejstvo to, da si je treba zaupat in razmišljat tako, ali bi bil sam zadovoljen, če bi te žena varala. Če ne bi bil, zakaj bi potem enako storil njej. Vse je v ljubezni. Če ljubezni ni, potem pa tudi zaupanja ni. Žal tak je. Vsak, ki je ljubusumen in partneru ne da svobode, ne ljubi in ni srečen.
Tudi meni moj partner pusti svobodo; skoraj vsako leto gremo me punce na morje za nekaj dni, pa nobeden partner ne komplicira. Vse so v vezi, poročene, nekatere pa imamo tudi otroke. Naši partneri pa si ponavadi vzamejo nekaj dni in gredo sami smučat – so pravi fanatiki in se podijo po smučišču od jutra do večera.
Tudi čez vikend grem dostikrat sama ven s prijateljicami, da ga malo žuramo. Midva si popolnoma zaupava, ker kot je reko Đoko partnerja lahko prevaraš kjerkoli in kadarkoli, tudi ko je on zraven.
Na začetku veze me je malo motilo, da sva šla tu pa tam vsak zase ven, ker sem pač bila tako vzogjena, da ko imaš fanta sta non štop skupaj in vedno skupaj odločata in bla bla bla Sedaj pa ugotavljam (skupaj sva 8 let) sva še vedno nora drug na drugega ravno zato, ker se ne omejujeva.
Ko pa sva skupaj pa so to seveda najlepši trenutki!!!!!!!!!!
Jaz menim, da morajo tako moški kot ženske svojemu partnerju pustiti svobodo in mu popolnoma zaupati.
Nikakor se partner v razmerju ne sme počutiti ujetega, ker je potem lahko hitro konec razmerja.
To s prijatli in prjatlcam se že dobr sliši, ampak to je sam za pravljičarje.
Pošljite svojo ženo za en teden na morje z njenim prjatlom,ki ga po možnosti niti ne poznate,al pa pa tud če ga,pa mi potem pišite nazaj,
kako se imata z ženo še bolj rada.Enako velja seveda tudi v obratni situaciji.Modreci so že davno tega prišlido spoznanja,da priložnost naredi tatu! Sej tud jaz nimam nič proti,če se moja pupa druži s prjatlcami,če grejo na čveket,na kofe,na špancir itd…,ne bi pa pretiraval z tako imenovano “svobodo”,ker se ponavad ne splača,..al pa se,a ne? kokr komu.
Sama veš, da pri meni ne bi imela popolne svobode, ker bi čutil silno potrebo, da pazim nate, te cartam, negujem…))) pač bi me skrbelo zate, zati silne svobode pri meni ne bi iemla; na kakšno kavo s kolegico bi že lahko šla, to normalno, kaj drugega pa…odvisno, kako bi se jaz počutil. Sej veš, da sem črnogorec po značaju.:))
Forum je zaprt za komentiranje.