Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Eno vprašanje v zvezi s telefonom

Eno vprašanje v zvezi s telefonom

Pri nokii N8 piše, da ima tudi WLAN IEEE802.11 b/g/n. A to pomeni, da se lahko povežem na brezžični internet in s tem pač sem na netu tako kot recimo s prenosnikom in potem ne rabim pazit, da bi prekoračila tistih 100 MB prenosa podatkov, ki so določeni pri simobilu v mojem paketu?

Upam, da je bilo vprašanje kolikor toliko jasno zastavljeno 🙂

je tako, z WLAN se lahko povežeš na nezaščitena oziroma odprta wireless omrežja ter koristiš internet povsem ZASTONJ.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Hvala, FriLLox 🙂

ni problema 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Ja, pomeni točno to. Ampak taka nezaščitena omrežja moraš najprej najti.
Vsekakor pa bi ti moralo delati doma, če imaš wireless router.

Pozdravljeni!
Si.mobil ima v svojem prodajnem portfelju tudi odličen telefonski aparat Nokia N8, ki med ostalimi naprednimi funkcijami omogoča tudi prenos podatkov preko WLAN-a.

Vse mobilne apanaprave v naši ponudbi so pred-nastavljene, kar pomeni da že ob nakupu in prvi aktivaciji vsebujejo nastavitve za uporabo Si.mobilovega omrežja. Te nastavitve zajemajo številko SMS centra, MMS in GPRS nastavitve. Med nastavitvami brskalnika je za dostop do spleta nastavljena dostopna točka Si.mobil GPRS, ki določa da se ob zagonu brskalnika le ta samodejno poveže preko GPRS omrežja. Če želite uporabljati brezžično omrežje (WiFi (WLAN)) morate spremeniti nastavitve brskalnika.V njem odprete meni Nastavitve in pod postavko Privzeta dostopna točka izbere Vedno vprašaj. Ob takih nastavitvah bo aparat zahteval potrditev načina povezave. V kolikor boste izbrali brezžično omrežje (WiFi (WLAN)) se stroški za podatkovni prenos preko SIM kartice ne zaračunavajo, saj se prenos opravlja preko alternativnih kanalov.

Želimo vam prijetno uporabo vašega novega mobilnega telefona,

Damijan Kohne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close