Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek eno vprašanje samo za moške

eno vprašanje samo za moške

Moj mož ima ful rad, ko vidi, da lulam ( po možnosti na njega) in mu takoj pride. Še bolj nor je pa na mojo rit, in hoče da bi me gledal zraven, ko grem na veliko potrebo ampak, meni je to tako neprijetno, da ne morem. Lulam še nekako lahko, kakat pač ne. Ali ste tudi vi nori na takšne stvari?
Pa še en problem je. Jaz bi s seksom zaključila v kakšnih 20 minutah, on bi pa 3 ure skupaj seksal. Ampak jaz enostavno nimam časa ( imava dojenčka)!
Ali tudi vi raje seksate dlje časa ali bolj nahitro?
Hvala vsem in lahko noč

Tebe je pa sigurno nekdo prizadel da se tako obnasas.

Laže !

Ne laže!

Naj gleda dojenčka kako kaka,a ni dovolj…

Še mal pa bosta še bruhico vključila. Praviš da lulaš na njega. A to prov na kakšno posebno določeno mesto al kamor pade pa pade? Čist tko iz firbca vprašam.

No vključila ne bova nikogar, zaenkrat nama paše, da sva sama pri takšnih opravilih. Ja tako je, rad ima, če mu lulam po obrazu. Meni to ni najbolj všeč, ampak on pa tako uživa pri tem, da mu ne morem odreči.
Čisto odkrito. Jaz nikoli ne bi hotela, da bi on meni kaj takega naredil(verjetno bi bruhala) ampak, če hoče zakaj pa ne?!
Večkrat mu rečem, da ima čudne želje, zato sem pač sem napisala, da vidim, če je to pogosto ali se samo tu pa tam najde kdo s podobnimi željami!čao

hehehe, hud fetiš!!

Koliko časa kdo, si poišči na forumu kjer je polno odgovorov na to temo. Kar pa zadeva lulanja je tako, da mene ona včasih (ampak res včasih, mogoče 1-2x na leto) polula v banji. Ne po obrazu, ampak kar med seksom. Gledanje kakanja pa je kvečjemu fantazija, ker tega jaz niti nimam namena početi, ona pa tudi ne, čeprav sem jo že zalotil, da me rada gleda kadar sedim ali pa stojim 😉

Ej. Ta tvoj mož ima pa hud fetiš. Ni mi jasno kako lahko uživa ko te gleda kako opravljaš svojo potrebo. Nikoli svojemu partnerju ne dopusti da poseže v vse pore tvojega življenja. Imej nekatere stvari samo zase in to prav zagotovo so intimne stvari. Daj mu par krat za očistit dojenčka po sadni kaši in naj par krat očisti školko pa bo drugače gledal na svet in tebe!

MM.

Draga Samuela!Ljudje smo pač taki, eni imajo radi tako, eni drugače, to je čist od človeka odvisno.Če rad počne to, ali kaj drugega, je vaša intima, in vajin sp. odnos vse se da pogovorit in zmenit o željah obeh partnerjev.Je pa res, da fetiš nima meja!

LOOL :))))

za tvojega moža bi predlagal da si omisli kakšnmo malo kmetijico. vnjej naj ima krave pa svinje pa kakšno kurico. one res veliko kakakjo in lulajo pa še jajčke nesejo . pa tudi prihajalo mu bo na veliko…

poser ga po obrazu pa bo vidu- enkrat pa nkol več!

označite me za nestrpno in polno predsodkov, ampak ta tvoj tip mi zgleda kot da je izstopil iz ene od umetnij markiza de sada, in s tabo tudi ni vse ok, če mu pustiš, da ti dela nekaj, kar ti ne paše

bljaaaaak

Priporočam, da poiščeta kje prozorno WC školjko, če imajo kje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

očitno je da je tale tvoj reinkarnirana wc školka, se pravi v prejšnjem življenju je bil wc školka

Ja, ali pa greznica, to bo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oh Samuela,jaz imam podobne želje.

Pač en od fetišev. Drugače pa pissing ni zame.

pa kaj še mislim kaka beda kako mu lahko pride ko ščiješ?? to mi ne gre v glavo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close