Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Eno vprasanje o liposukciji…

Eno vprasanje o liposukciji…

Ti ob liposukciji izsesajo mascobo do misic (na trebuhu napr.)?

lp

Še dobr da je katera vprašala…jaz bi namreč full rada videla,da bi katera napisala kaj več o tem sploh če je že dala to skozi.Najbolj me zanima za noge.Koliko je dala,kje,kakšne so bile posledice…od bolečin do brazgotin.Lepo prosim,če katera kaj napiše.Tu se tako ali tako ne ve katera je katera.Hvala.

mene tut to zanima…predvsem za noge.

na forumu lepota in stil so predstavljeni estetski kirurgi in mislim, da je od dr.Fabjana celo cenik…www.************.net

ja to sicer vem(o) ampak jaz bi rada da katera,ki je sla skozi liposukcijo kaj vec napise o tem.

Imela sem liposukcijo na predelu nog (jahalne hlače) in notranji strani kolen, pred približno štirimi leti.
Plačala sem cca 300.000,00 sit v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina.
Po pravici povedano, ni posebno velika sprememba, ko pa se zredim (kar je moja specialnost – nihanje teže) za cca 5-7 kg, se mi maščoba nabira na trebuhu,bokih, zadnjici, ter tudi na nogah.
Učinek liposukcije je toraj skoraj ničen.
Res pa je, da pri nas v Sloveniji (kolikor vem), ne upajo izsesati več maščobe, kot cca 2 litra.
V tujini izsesajo tudi čez 10 litrov, takrat so tudi rezultati verjetno bolj vidni, vendar obstajajo določene nevarnosti…
Upam, da sem vam vsaj malo pomagala potešiti vaše zanimanje.

No me veseli,da si nam malo razložila,Jenni.Samo nekaj bi te še vprašala.A je predel kolen v redu al se tudi tja nazaj zrediš?Jaz imam namreč grda kolena-sploh notranja stran in pa nad kolenom mam špeh…lahko ga primem in naredim gubo 🙂 In mi ni kej preveč všeč pa me zanima kakšno je stanje pri tebi,če se je poznala razlika.Pa brazgotine..se zelo vidijo?Hvala.

kateri kirurg te je operiral?

kje to- ne najdem?

pozanimajte se pri estetskem kirurgu,sicer pa izsesajo samo določeno količino maščobe,ostale maščobne celice ostanejo v telesu in se kakor vem zopet lahko napolnijo.

Oj,

Sama estetske posege zagovarjam , če osebi ki se za to odloči, dvigne raven samozavesti in osebnega zadovoljstva. Rada pa bi vam tudi svetovala, da če se že odločate za ta poseg, je priporočljivno, da ga opravite po eventuelnih nosečnostih, sploh če ste nagnjene k nenehnemu nihanju tel. teže. Po nosečnosti pa zato, ker se takrat hormonsko ravnovesje v organizmu popolnoma poruši, in kot vemo, so pri ženskah te spremembe še bolj opazne. Tako se maščoba nabira tudi na prej nekritičnih mestih in kljub temu, da po porodu lahko zelo hitro izgubimo pridobljeno tel . težo, pa na ženskih “kritičnih” mestih, kot so trebuh, stegna, zadnjica, nadlaht, kolena, maščoba ostane… Tudi če boste pred nosečnostjo z liposukcijo odstranile odvečno maščobo, se bo po porodu ponovno pojavila na istih mestih, zato boste na istem, kot prej. Pa še nekaj ne smemo pozabiti: niso vzroki za nastanek celulita samo v nepravilni prehrani, pomanjkanju gibanja, kajenju, stresu….velik faktor je tudi genska zasnova – pa ne samo po mamini strani, ampak tudi po očetovi!

Pozdavček in čimveč srečnih pogledov v ogledalu,

popiKa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close