eno resno vprašanje
“Če moški ljubi žensko, jo tako zadovolji, da ji ni treba igrati”
Še prej pa, če ga tudi ženska ljubi, mu bo povedala kaj in kako ji je všeč, da jo pripelje do orgazma.
Dokaj zanesljiv znak so spremebe v nožnici. Nekatere imajo nekakšne krče, drugim postane suha, tretjim se zmanjša itd. Sicer se pa ženska takrat (če si dober seveda 😉 močno spoti, postane mokra po celem telesu, srce pojača svoje obrate, lovi sapo in kar je glavno – na koncu je “čisto hin” 🙂
Vse to pa meni verjemi na naredi nobena “igralka” ! 😉
švicaš od seksa, puls je itak povečan zaradi dihanja ampak orgazma ni….
niti misliti si ne moreta koliko žensk seksa celo življenje pa ne pozna orgazma in ker so mislile da so one krive ali,da nebi užalile moža so začele hliniti orgazem.
Ne verjamem,da so vsi ti moški ravno loleki, verjetneje mi je da ženska dobro odigra. O tem sem se pogovarjala z ogromno žensk, v mojem kolektivu jih večina ne pozna orgazma,,,, lepe,urejene,izšolane, bogate,imajo vse…vse bi dale,za orgazem. Saj ste videli tudi tukaj na firumu jih je kar nekaj,ki ne poznajo tega občitka…če bi vse bile odkrite….
Mogoče pa so intelektualci tako slabi jebači?
(že spet pretiravam s samokritiko haha)
Reči tem nedojebanim, nepotešenim, zdolgočasenim sodelavkam, naj si najdejo kakšnega preprostega tipa. Po možnosti naj bo južnjak, mišičast, zagorel, kosmat po prsih. Taki baje boljše fukajo, kot intelektualci.
“,,,, lepe,urejene,izšolane, bogate,imajo vse…vse bi dale,za orgazem”
In kaj točno naredijo (kaj dajo) za to da bi ga dobile? Ne mi rečt da hlinijo, ker tako ga namreč verjetno nikoli ne bodo dobile.
Forum je zaprt za komentiranje.