Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek eno resno vprašanje

eno resno vprašanje

Kako moški ve, da ženska doživi orgazem? Kričanje in to ne šteje, ker to se lahko vsaka dela. Kako še drugače?

Ne more vedet!

Težko da to ugotovi, ker smo ženske dobre igralke.

Še nikoli nisem igrala, zato ne vem. Sigurno pa se tudi ne morejo pretvarjati prav dolgo, ziher se prej naveličajo in te pustijo, ali pa se te izognejo.

Če ženska ljubi moškega , ga noče razočarati in hvali kako je dober v postelji..

Če moški ljubi žensko, jo tako zadovolji, da ji ni treba igrati.

Moj fant reče, da čuti kako ga stiskam.

Veš Smejka, izušenega moškega ne moreš prinesti okoli. Mogoče enkrat – dvakrat. In še to takrat, ko te še ne pozna….

Vpraša: “A ti je prišlo?”

“Če moški ljubi žensko, jo tako zadovolji, da ji ni treba igrati”

Še prej pa, če ga tudi ženska ljubi, mu bo povedala kaj in kako ji je všeč, da jo pripelje do orgazma.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

po navadi ženska me sprašuje kakšno oceno je zaslužila,takrat vem daje šla do konca.

Ko ženska doživi orgazem, se to čuti, saj “nožnični krči” nakazujejo na to.
Daj prst v nožnico, ko ji bo prihajalo in cutil bos…trzanje,krče.Najlažje preveriš, enkrat mal za spremembo…tako, da jo pripravis do orgazma le z prsti;)…in videl bos kakšno igralko imaš ob sebi!

tudi moj dragi pravi da čuti krče oz. stiskanje ko je ta pravo
lp lunica

Dokaj zanesljiv znak so spremebe v nožnici. Nekatere imajo nekakšne krče, drugim postane suha, tretjim se zmanjša itd. Sicer se pa ženska takrat (če si dober seveda 😉 močno spoti, postane mokra po celem telesu, srce pojača svoje obrate, lovi sapo in kar je glavno – na koncu je “čisto hin” 🙂

Vse to pa meni verjemi na naredi nobena “igralka” ! 😉

Optimist! Tako kot lahko ženske hlinijo orgazem, …!

ja ej, tako lahko hlinijo,da si niti misliti ne morete..

To lahko govoriš komur hočeš, pa večina, seveda tisti, ki se na to spoznajo, se ti bodo kar dobro smejali 🙂

A si ti sploh prebral/a kaj sem napisal? Kako bi pa ti npr. hlinil tiktakanje srca na 120, kako bi hlinil švic? Daj razloži malo!

Ja, tudi lise na obrazu je težko hliniti…

Pa še kaj se najde. Če moški dobro opazuje, in če seks nekajkrat ponovita, je nemogoče, da ne bi opazil če ženska hlini. Še posebej težko bi to počela ves čas…

Igras ..zaigras lahko nekomu, ki te ne pozna dobro..ki te pozna povrsno…nekomu, ki te pozna v piko, nikoli ne bos zaigral nekaj, da te ne bo cutil, da to ni to, itak je skoda igrat…pol neki ne štima!

švicaš od seksa, puls je itak povečan zaradi dihanja ampak orgazma ni….

niti misliti si ne moreta koliko žensk seksa celo življenje pa ne pozna orgazma in ker so mislile da so one krive ali,da nebi užalile moža so začele hliniti orgazem.

Ne verjamem,da so vsi ti moški ravno loleki, verjetneje mi je da ženska dobro odigra. O tem sem se pogovarjala z ogromno žensk, v mojem kolektivu jih večina ne pozna orgazma,,,, lepe,urejene,izšolane, bogate,imajo vse…vse bi dale,za orgazem. Saj ste videli tudi tukaj na firumu jih je kar nekaj,ki ne poznajo tega občitka…če bi vse bile odkrite….

Mogoče pa so intelektualci tako slabi jebači?

(že spet pretiravam s samokritiko haha)

Reči tem nedojebanim, nepotešenim, zdolgočasenim sodelavkam, naj si najdejo kakšnega preprostega tipa. Po možnosti naj bo južnjak, mišičast, zagorel, kosmat po prsih. Taki baje boljše fukajo, kot intelektualci.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

“,,,, lepe,urejene,izšolane, bogate,imajo vse…vse bi dale,za orgazem”

In kaj točno naredijo (kaj dajo) za to da bi ga dobile? Ne mi rečt da hlinijo, ker tako ga namreč verjetno nikoli ne bodo dobile.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

vitka,preporočimi eno ni treba nobeno doplačilo,ker tako ali tako ste slovenke še v seksu skopuki(škrtice),zato drage volje bom za stojn to delao in se potrudu da spozna res kaj je to orgazm…

Ti si vsemogočni car v vsemu.In tudi škrt nisi(nek se vidi raskoš).Jaz bi se kar odselil tam koder ni škrtic-če bi bio namesto tebe.Štekaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close