Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enkrat se mora končati…

Enkrat se mora končati…

Pa zakaj bi zdaj prekinila, če ti je tako lepo? Prevarala si ga že tako ali tako in mislim da bo možu čisto vseeno, če si ga 4x ali 23x, ko bo izvedel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne razumem zakaj se ljudje poročijo, če se potem gonijo okoli?? Taki res gledajo samo na nase ina na svoje potrebe. Nimam besed.

aja, ŽIŽI, ti si poročena.

ja, to pa čisto spremeni stvar….

LANA!

Tako stojijo stvari:

Gledati le nase, ne vedno na druge-skrajno egoistično in nezrelo- gospa Alja, že davno ne more biti v situaciji, da bi gledala le nase- saj je namreč poročena in tako hodi v dvoje -mora gledati na oboje-
na sebe in na svoje moža -ISTOČASNO! Zakonski stan nosi svoja, nova, nenapisana in napisana pravila-spoznaj jih !!!

Se strinjam, ljubimec ji daje ogromno, vendar pozabljaš, da jemlje še več in vzel ji bo nakoncu vse!!Praviš, da jo ljubimec osrečuje-da “umetno” ker sta namreč oba zasljepljena-v tistem temnem skladišču polnem naslade in egoističnih užitkov-pač ni prave svetlobe in se “težko” vidi realna slika!!!

POGLEJ stavek s tega zornega kota:KO GLEDAŠ NASE POZABLJAŠ NA DRUGE!-dobi povsem nov pomen-se ti ne zdi??

Lep pozdrav!

Dragi forumovci ne moralizirajte! Danes govorite tako, jutri boste v koži osebe, ki jo obtožujete, pa boste mislili popolnoma drugače!

Veš, v življenju se marsikdaj zgodijo stvari, ki jih ne pričakujemo. Ko sva se s partnerjem odločila za skupno življenje in za družino, sem ga iskreno ljubila in nisem niti pomislila, da bi ga prevarala. Pa vendar me je življenje pripeljalo do tega, da zdaj sama ne vem, kaj je bolje. Ostati ali iti stran! Kaj bi bilo bolje zame, za partnerja, hčerko,… Tu nastanejo težave, ki si jih nihče ne želi!

Se strinjam in ne zagovarjam varnja, da me ne bi narobe razumela. Vendar pa nas življenje včasih pripelje do tega, da storimo nekaj, česar smo mislili, da nismo sposobni. Pa tudi, verjetno je tudi njej nekaj manjkalo v odnosu z možem, da je podlegla sodelavcu. Saj na drugih navadno vidimo in opazimo tiste stvari, ki nam jih v življenju primanjkuje.
Zase vem, da mi partner poklanja veliko premalo drobnih nežnosti, kot so dotik, objem, poljub,… Manjka tudi pogovor o določenih stvareh in to sem dobila drugje. Vem, da to ni način, se ne izgovarjam in se ne tolažim, da potem ne bi imela slabe vesti, vendar pa, trudila sem se s partnerjem, mu povedala česa si želim, pa tega vseeno nisem dobila. Ko mi je to začel nuditi nekdo drug, sem se prepustila užitkom, češ, saj ne bo večno!!! Pa traja že lep čas in kot kaže, še ne bo tako hitro konec. Žal!!! Ali pa k sreči!!!

Danes je zopet hotel.Tako me je zopet zrajcal in sprva je rekel,da me bo samo božal in nisem si mogla upreti in sva zopet sexala.Kamer ni v pisarnah,skratka nehala bi rada,a kaj ker me kar potegne k njemu in se mu kar prepustim,kot bi me omamil.Najraje bi pustila službo in odšla,pa ni kar tako vse pustiti.

Alja, ne vem zakaj, ampak imam obcutek, da se delas norca iz nas na forumu.

Ce pa je to res, si pa ena velika koza, da nam vse to razlagas in hkrati izpodbijas vse tiste, ki so bili na tvoji strani in te zagovarjali. Ce bi bila res zaljubljena ne bi razlagala tu kako te ful rajca – se pravi, gre samo za *** in ne za ne vem kaksne druge potrebe, katere si kao moz ne izpolnjuje.

Daj raje kupi vibrator bo bolj zdravo za vse – ampak zdaj si tako ali tako ze vse zaj…. Varala si, pa kakor vidi ne iz custev in upam, da ti bo ostal velik flek na dusi!

P.S. Mogoce pa bi zamenjala sluzbo ti! Zaposli se tam, kjer bos lahko iz tega se kaj zasluzila!!! Custva zate itak niso pomembna.

Veš, te popolnoma razumem. Tudi midva sva se enkrat dogovorila za pijačo. In ker imava oba družine, sem bila odločena, da mu bom takrat pa zares rekla, da morava to prekiniti. ko pa sem ga zagledala in me je objel, poljubil in šel z roko preko las, sem že bila vsa mokra. Tako močno sem si ga zaželela, da sem ga jaz začela slačiti. In spet pozabila na ves svet okoli naju.

Res te razumem. Upam, da se ti bo vse lepo izteklo!

Jaz povem kar je res in nikogar po tvoje ne vlečem za nos.Bom kar službo zamenjala in sodelavcu rekla:Ne,dovolj!

Ma, meni se je že pri prvem postu zdelo, da je to porvokacija, po zadnjem pa se mi to samo še bolj zdi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja fino no, da poves kar je res.

Pa ce si se izpovedala ze s prvim postom, izzvala val strinjanja in nestrinjanja forumovcev, pa za vraga – zakaj nam moras razlozit da si se danes tud ze dol dala in da bos mozu prav lepo vlazna prisla domov!
Daj prosim nehaj s svojo resnico in nas ne muci vec s svojimi blodnjami.

Ce pa me nisi prej razumela, ti predlagam, da se zaposlis kot deklica za denar, tko bos lahko brez slabe vesti skooozzz v sluzbi seksala.

Pa brez zamere, tudi sama sem bila nekoc na tem, da bi bilo lahko kaj vec, pa sem raje prej zamenjala sluzbo, mozu zadevo povedala, za najin zakon sva se potrudila in ga po 15-letih spet osvezila. Danes mi za prehojeno pot ni zal, slabo vest sem imela ze zaradi kratkega flirta, kaj, da bi bilo se kaj vec (joj, kako smo si ljudje razlicni). Oba z mozem sva ugotovila, da je najin zakon z leti in vkljucno z vsemi obremenitvami, ki jih prinasa zivljenje in otroci cisto zamrl, oba sva veliko naredila, da sva ga osvezila in danes sva se bolj povezana kot kdaj koli prej. Spoznala sem, da brez njega ne bi mogla in on brez mene tudi ne, in hvala bodu en skok (oz. ti jih imas ze vsakodnevno) ni vreden da bi ga izgubila! Zal bos to spoznala in bo zeellooo prepozno! Danes sem ponosna in vesela, da imam druzino in ljubecega moza, ki mu lahko mirno gledam v oci!

Tebi to verjetno en bo uspelo – si sla zal ze predalec.

Tebi in ostalim, vem, da vam v zivljenju manjkja ljubezni in pozornosti, ki z leti umre, in vedno se najde kdo, ki bi nam jo dal! Pa hudica, vsakega pa res ni treba med noge vzet. Potrudi se doma, ce ne gre, pal pa vsak svojo pot – pa veselo na sodelavce, sefe …

Hvala lepa za mnenje in nasvet.

Draga Lana – mislim, da bi bilo edino pošteno, da pustiš moža in z ljubimcem zaživita skupno življenje. Samo bodi pripravljena, ko se bosta videla vsak dan, tudi ko boš nenealičena … on ne bo vedno nežen in razumevajoč. Isto bo godrnjal, kje so negovi zokni pa kdaj bo kosilo … mogoče boš potem videla da mož pravzaprav ni tako slab.

Če pa se ne misliš ločit, pa prekini z ljubimcem in prosto energijo raje usmerjaj v svojo družino in moža in ponovno razmisli, kaj je bilo tisto kar te je pritegnilo k možu in to malo ponovno podoživi.

V vsakem primeru ti želim pravilno odločitev.

ALJA-packa si !

Škoda energije za tebe in tvoje osebne oslarije, vleč za nos zna vsak …

Zelo te zabava ta naša “pisarija”-imaš kar dvojni užitek- enega v glavi (na osnovi tvojega zadnjega sporočila predpostavljam, da zgodba sploh ni resnična, če pa že je , pa si jo močno izkrivila); ker imaš močno razvito pokvarjeno domišljijo-drugi užitek, pa je prebiranje naših sporočil in provociranje…

Si se mislila igrat? prepozno- ker vidiš, ti si naša igrača in mi se igramo s teboj, ne ti z nami!!

Nesrečna sem te dni, ker me takole nadirate,za prijazne nasvete pa vsem hvala lepa.

Govorili mi ali ne govorili, te kritizirali, ti privoščili, bili ljubosumni, nesramni,……… ti boš itak naredila kot boš sama hotela.

Če ti to kar delaš pomeni uživancijo-uživaj!
Če te matra-nehaj!

Simple as that!

Vsekakor si nebi želela biti v koži tvojega moža. Bogi.

Saj tudi sama razmišljam v tej smeri, da bi šla stran, čeprav ne bova z ljubimcem nikoli skupaj. Nisva za skupaj – med nama je samo zelo močna telesna privlačnost, nekakšna čudna navezanost, oba pa se zavedava, da nama skupaj ne bi uspelo. Pa bi kljub temu šla stran od partnerja, ker me ravno tiste stvari, ki so me sprva na njem privlačile, zdaj odbijajo. Tako zelo se človek z leti spremeni!!!

Verjemi, Sanja31, da že nekaj časa razmišljam, kako bi mu povedala, da tako več ne gre, pa me vedno prehiti s kakšno izjavo, kako brez mene ne more živeti, kako si ne predstavlja življenja brez mene in hčerke, pa čeprav nam ni vedno lahko,…
In tako vedno znova premišljujem kaj in kako naprej.

Vseeno pa cenim tvoje mnenje.

Pozdrav, Iana.

Ne poln idej nisem poročena in mislim da to ni noben pogoj da partnerja spoštuješ, prekleto močno ga moraš spoštovati že pred zakonom….

Pa še tole…..za vse ljubice…..LJUBICA VEDNO IZGUBI…..!!!

Draga petra!
Najprej stisni na koncu foruma “posamična sporočila”, da boš videla, komu je odgovor namenjen, ker je drug moj odgovor namenjen antikoki.
Tisto z znakci je bilo namenjeno tebi, ker se mi je zdel odgovor zanimiv. Pomeni pa: smajlije. Vendar, če jih želiš videti, moraš glavo rahlo nagniti proti levi rami. Očki so dvopičje, oklepaj pa smeh. Tole 😉 pa pomeni, da ti mežikam. Tole :O pomeni, da sem začudena. Tole >:I pomeni, da sem jezna. :(, da sem žalostna. Tole :@, da te zaližem :)))) itd. ogromno jih je…

To pa ni res da ljubica vedno izgubi. Tu se pa krepko motiš. Malo bolj se razglej pa boš videla ogromno zapuščenih žena. Pa ne pravim da je to prav samo ne smeš gledati tako enostransko.

Se strinjam z Barbiko.Lahko izgubi žena ali ljubica.Odvisno od primera.Zapeljevanje,varanje,kemija,problemi in skok čez plot,vse to obrodi takšne in drugačne rezultate.Nekdo pač izgubi,nekdo pridobi.

Tudi ljubice bodo slej ko prej zapuščene ljubice……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close