Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enga res dobrega zobarja rabim

Enga res dobrega zobarja rabim

Ravnokar sem se pogovarjala s svojo, nekdaj najboljšo sodelavko in prijateljico, ki mi je potožila, da ima hude probleme z zobmi. Kolikor sem jo razumela, ji bodo nekaj zob spulili, pa naredili delne proteze oz. mostičke. Skratka, operacije in sranje na kubik, grdo rečeno.

Je pa bila pri nekem zobarju (privat), ki ji je povedal, da jo bo zadeva stala kar okoli 900 tisočakov. Pripravljena je na izdatke, vendar pa nekoliko dvomi v kvaliteto storitev tega zobarja in bi rabila še kakšno strokovno mnenje.
Sama ji nisem vedela svetovati, se pa spomnim, da je bil pred leti dr. Čelesnik z Bleda zelo renomiran in dober zobozdravnik. Žal je že umrl.

Ker ima konec meseca že termin za operacijo, bi rabila drugo mnenje čimprej.
Ljubljana z okolico, Gorenjska,…mogoče tudi Dolenjska, bi ji nekako ustrezalo.

Hvala še v njenem imenu!

zelo dober zobar je dr. Zajšek v zd Bled, dela na koncesijo in samoplačniško, vendar ima precej polno. A vredno je poskusiti, saj dela res s srcem, mislim da nikogar ne odkloni, vsaj za en pregled

Dr. Marina Kansky, Ljubljana, stavba Slovenijalesa, v kleti, dela na koncesijo in samoplačniško, tel. (01) 232 76 79

Definitivno najboljši se meni zdi Dr. Uroš Mezeg, Zg. otok pri Radovljici.
Odlično naredi, ima tudi rentgen sam, pa še dobr zgleda za povrh!!
04 530 90 90.
Cela moja družina hodi tja že 10 let in vsi smo zadovoljni.

Čelesnik je bil menda dober. Ta mlada dva sta pa zanič. Jaz sem bila pri Nini. Katastrofa, po pol leta so bile njene plombe total zanič, tako, da sem morala vse znova narediti. Defenitivno k Čelesniku ne.

Menda je dr. Oblak v Škofji Loki dober, ampak ni poceni.

dr. stom. Boris Gašparovič
Dunajska 63
1000 Ljubljana
309-2433

jaz sem u ibr zadovoljna z njim – kot zobarjem, se razume :))))

Hvala vsem za odgovore, super ste!

P.S. Dr Zajšek je tudi moj zobozdravnik, aneya.
Ena A, kot zdravnik in človek, se popolnoma strinjam.
Je pa na žalost zelo zaseden.

lp

Dr. Kovačič Jožica-najboljša
Nikoli ne obupa in zadnja stvar je puljenje. Da ti mnenje potem pa se sam odločiš-naredi predračun in res je puljenje zadnja možnost.
Men je en zobozdravnik hotu tri zobe in to sprednje spult pa sem takoj letela k njej po mnenje in mi jih je pozdravila tako da imam že pet let mir če pa bi unega poslušala pa bi bila danes brez njih.
Če te zanima ti javim št.

Ja, KlaRa, bi te prosila še za njeno številko.

Ja, KlaRa, bi te prosila še za njeno številko.
Lp

Klara, jaz bi te tudi prosila za številko. Pa zanima me še iz kje je.

Hvala.

Zoran Markovič, Bežigrajski dvor – samoplačniško

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close