energijsko zdravljenje – koga bi priporočili?
energijska terapevtka violicno.vesolje111@gmail.com
zakaj in s kakšnimi argumenti se utikaš, oz. se ti zdi sploh pomembno pisati, v denar kogar koli, ki ga ima namen vložiti v nekaj kar mu nekaj 🙂 pomeni?
poznam ljudi, ki se z energijami ukvarjajo in poznam ljudi, ki so te terapije uporabljali. Ne boš verjel-a, rezultati so uporabnikom izboljšale življenje, tudi odpravile marsikaj, kar jih je bremenilo. Ljudje so drugačni v plus. Daš dam, je ritem vesolja.
Spraševalka, uporabi iskalnik, najdi tistega, ki te pritegne. Če si iskrena, bo to to, sicer pa dobiš fake.
Na nateg lahko naletiš povsod, tudi v zdravstvenem domu se lahko čudiš, da je recimo neka oseba dobila diplomo medicinske fakultete.
Ljudje smo energija, zato je nekaj na tem. Meni osebno je energijski terapevt pomagal, vendar se strinjam, da mora biti pravi. Terapevt samo začne neke stvari, sam pa moraš delati na tem, da prideš stvarem do konca in si pomagaš. Energijski terapevt ne more delati čudežev.
koliko vam plačajo za te laži?
*
*
zakaj in s kakšnimi argumenti se utikaš, oz. se ti zdi sploh pomembno pisati, v denar kogar koli, ki ga ima namen vložiti v nekaj kar mu nekaj 🙂 pomeni?
poznam ljudi, ki se z energijami ukvarjajo in poznam ljudi, ki so te terapije uporabljali. Ne boš verjel-a, rezultati so uporabnikom izboljšale življenje, tudi odpravile marsikaj, kar jih je bremenilo. Ljudje so drugačni v plus. Daš dam, je ritem vesolja.
Spraševalka, uporabi iskalnik, najdi tistega, ki te pritegne. Če si iskrena, bo to to, sicer pa dobiš fake.
[/quote]
*
*
*
*
Ni rečeno, da ljudje svetujejo le na podlagi pričakovanih koristi. Morda so ti ljudje uspeli pomagati njim ali njihovim najbližjim – na svoj način. Včasih dela topla beseda in zaupanje skoraj čudeže.
[/quote]
Včasih dela topla beseda in zaupanje skoraj čudeže.
to je res.
ampak zakaj treba toplo besedo vroče zaračunat!
Terapije meni pomagajo. Zakaj zaračunajo, zato, ker delajo. A naj delajo,da bi vi imeli zastonj, za vas je to fajn, oni pa od tega živijo…hm, kakšna logika je to, da lahko kritizirate, če ne dobite kar zastonj. Torej vsak dan v štacuno po hlebec kruha in skozi vrata, zakaj bi plačali, saj je zastonj…bože moj, saj oni tudi delajo, saj ne pada kar z neba, če pada, pa pod dež…stopi, ta je zastonj,ljubi bog no….
Kruh si lahko tudi sam spečeš, je treba le ocenit, je lažje it v trgovino li ga je laje speči doma. Kakor komu, a ne?
Enako je s temi energijami in guruji, je lažje plačati nekomu, da dela nekaj namesto nas ali je lažje narediti sam? Kakor komu, a ne?
Zgoraj je ena dobro povedala, če se že podajate v to, najdite nekoga, ki vas bo naučil, da poiščete energijo sami v sebi in da znate sami sebe napolnit.
Je ta stvar veliko bolj življenjskega pomena kot štruca kruha in se ne moreš vedno zanašati na druge, da te bodo popravili, ko se pokvariš…
Lahko rečem, da je meni pomagalo. Kot slišim, je precej dober pokazatelj tudi to, da terapije učinkujejo na čisto majhne otroke, ki še ne vedo, za kaj gre. V mojem krogu smo bili zadovoljni z Željkom Šušnjaro iz Lavrice, g. Rimele iz Ptuja, Štefanom Titanom iz okolice Murske Sobote, Veseljkom Tomičem iz Celja.
Forum je zaprt za komentiranje.