Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek enega na dan

enega na dan

Imam vprašanje. Mož rad spije kakšno šilce žganja . Eno na dan, nič več. Kakšen dan pa nič.

Sedaj že en mesec pripoveduje da ga bolijo kosti v komulcu. Bolečina se širi po rokah navzdol. Kot revma bi človek mislil.

Jaz pravim, da je to mogoče od pijače, pa se mi samo smeji. Da pa od te pijače še ni pijanec.

Kaj pravite, ima kdo izkušnje.

Nekdo, ki mora piti žgane pijače vsak dan, je vsekakor alkoholik. Z bolečinami v rokah to pa gotovo nima veze (lahko bi šlo za osteoartrozo ali pa težave z vratno hrbtenico). Bo že zdravnik ugotovil.

Moja babica je spila vsaki dan zjutraj en šnops. Nisem je imela za pijanko, saj to ni bila. Včasih so starejši ljudje spili dopoldne en šnops ali vsaj po kakšnem delu, da jim ni bilo vroče. V današnjem času bi bili očitno vsi pijanci.
Za vatorico: mogoče kakšen prehlad od prepiha, pa ga zdaj trga po kosteh.

Moja nona, je, pri 90. letih, vsak dan – za frustik !! ruknla en stamprle.
Torej, bos rekla, da je bila moja nona alkoholik?
MUHAHAJaha, ne me basat!

Ampak res. So vprašali gospo v domu za ostarele, ko je dopolnila 100let, če lahko pove recept za tako dolgo življenje. Pa je mamca odgovorila: vsak dan en deci rujnega. Je bila za to alkoholik? Mislim da ne.

Kakšen alkoholik?

Samozdravilec.

3/4 novodobnih bolezni ne bi bilo, če bi upali vzdrževati vsakojutranje razkuževanje…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close