Enakost med partnerjema = marksisticna propaganda
Locitve niza najbogatejsih zamljano so poucni primeri skodljivosti vecgeneracijske marksisticne indoktrinacije v enakost med spoloma, med partnerjema, itd.
Zena Bill Gates-a jasno, da ni bila nikoli na njegovem nivoju. Tako kot ni tajnica, ki se poparcka z direktorjem na nivoju svojega moza. Tako kot ni medicinska sestra, ki “ujame” zdravnika. In tako kot ni gospodinja dovolj uspesnega moskega enakovredna mozu.
Marksisticna indoktrinacija pa s forsiranjem idiotske enakosti povzroci, da si danes ze zadnja butara domislja, da je na nivoju se taksnega megauspesneza. In da je prav, da mu parira in ga buzerira s svojo slaboumnostjo. Na njemu pa je, da jo jemlje kot sebi enako. Marksisticna zakonodaja pa to seveda tudi zakonsko tako odredi, ce/ko pride do locitve. In zakaj se butare ne bi locevale? Saj jih zakonodaja prav spodbuja. Z locitvijo pridobi 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nadzor nad vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nezasluzenega kapitala. Sicer pa se mora z mozem dnevno pogajat, kregat, ce zeli, da je po njeno.
Si predstavljate absurdnosti, da bi jaz imel svojo studentko za sebi enako? Da me zacne buzerirati s svojimi idejami kako bi jaz moral ziveti svoje zivljenje? Seveda to ne pride v postev. Vam pa povem, da si povprecna kura od mone domislja, da je na svet poklicana, da me dominira. Magari ce je mlajsa. Kako ne bi, ce pa je vajena buzeriranja feminiziranih predhodnikov.
Feminizem = marksizem = unicenje druzine = unicenje civilizacije
Ze iz taksnih primerov se vidi kaksna neumnost je v sodobnem svetu marksisticne enakosti med partnerjema tradicionalna resna zveza oz. zakon za uspesnega, sposobnega, moskega.
Kako naj fura zvezo z zensko, katero prekasa, slednja pa je indoktrinirana v marksisticno enakost? In si domislja, da mu je enakovredna partnerka. Na njeni strani pa je tudi zakonodaja, ki ji kadarkoli si to zazeli zagotavlja vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} “skupno” ustvarjenega premozanja, del se nezasluzenega dohodka, otroke, itd. Ze groznja slednjega je dovolj, da so mozeva jajca v primezu. Ce le je dovolj razgledan, da se situacije zaveda. No, ce bi res bul, svojij jajc tako ne bi dal v tak primez.
Skratka, dokler si bo vsaka butara domisljala enakovrednost v partnerskem odnosu, vec kot neresne zveze ne boste vredne. Servilneze pa boste nasle le med naivnimi podobno opanoglavimi marksisti in kastriranimi kvazi tradicionalisti.
Podobno velja glede zakonodaje. Dokler se slednja korenito ne spremeni, in neha z marksisticno enakostjo, zenske ne boste primerne za resno vezavo.
Tole je pa res tako pavšalno zapisano, da je že kar groteskno. Resda je propagandni stroj zadeve zavil v priročno okrancljan celofan, da so potem formo pograbile različne interesne skupine, je pa treba vedeti, da je vse skupaj v interesu zgolj in samo kapitala.
Ni naključje, da se je emancipacija začela tam po drugi svetovni vojni (sicer tudi že prej, ampak ne v takem obsegu; glej: E. Bernays – Propaganda), najprej z zaposlovanjem žensk, da bi nadomestili manjko moških, ki so bili bitke in tudi nekateri padli v vojni, drugi pa so se še dolgo borili s takrat sicer še ne diagnosticirano posttravmatsko stresno motnjo…
… nakar obdobje prenove zamenja nova “renesansa”. Začne se v kuhinji. Vojaški stroj proizvodnje konzervirane hrane je bil v resni krizi in zaposlena ženska je bila izvrstna priložnost. Tarča. In tako se začne cela industrija hitro pripravljene hrane in gostinske ponudbe, da bi ženska mogla čimbolje služiti interesom kapitala.
Obdobje blaginje v šestdesetih, kot bi se dalo predvideti iz analize potreb po Maslowu pripelje do nove paradigme… Če je bil do takrat junak Hollywoodski westernov na koncu tisti, ki je sam odjahal v sončni zahod, zvest svoji usodi (vlogi), pa s flower-power gibanjem in beatelsi nastopi nova doba t.i. višjih potreb. Eksistenčna kriza, ki je narekovala določene (tudi spolne) vloge se z bitlmanijo dokončno razkroji, ko dolgolasci z odra nagovorijo ženske oz. njihova čustva in jih z “Aj wonna hooold jooor heeeend” spravijo v do sedaj ženskam (v masovnem smislu) neznana čustvena stanja. Hollywood seveda zvesto sledi in vročica sobotne noči, briljantina, footloose,… dokončno prestavijo zaljubljence iz intimnosti gozdičkov, sobic, skednjev v masovne prireditve (plesi, diskoteke,…), ki se jih da monetizirati. Seveda modna industrija in draguljarji, zlatarji,… pristavijo svoj pisker (niti ne piskerček) in za ideal postavijo nikogar drugega, kot samo kraljevsko rodbino. Kupec postane tako “kralj” in sledi še eden, verjetno največji nateg v sodobni zgodovini, ko se borza odpre za male delničarje (Janeza Slehernika).
Vedno večje izenačenje spolov odpre nov segment trga, k čemur znatno pripomore farmacevtska industrija z modro tabletko, ki dokončno odpravi vsako odgovornost z žensk, ki so zdaj v poziciji tudi spolno občevati brez skrbi, kot to lahko počnejo moški. Slednje omogoči spolno eksperimentiranje “vsem”, pomakne zakon (skupnost) na poznejša leta in tako podaljša obdobje “najstniškega trošenja” tja proti tridesetim (kar je pravzaprav podvojitev z vidika kapitala). Skozi socializacijo neodgovornosti država tu postane popoln talec kapitala. Naslednji korak je industrija ločitev, ki pomeni novo podvojitev trga…
Slovenska ženska je tu posebna zgolj v toliko, da se je vse skupaj v naši družbi odvilo z zamudo, se zato bistveno hitreje, tako da za kako amortiziranje učinkov niti ni bilo časa. Romantični film iz Hollywooda, španske, turške, ipd. žajfnice so tako povsem sesule identitete žensk, ki so kot model običajnega sprejele življenjski slog višjega srednjega sloja nekdanjih kolonialnih sil, nekritično in brez zavedanja, da v bistvu živi v koloniji (evropske unije, kar ne pomeni nič drugega, kot nemškega in francoskega kapitala).
Zato govoriti o kakršnem koli -izmu nima smisla vse dokler ne ozavestimo jedra vseh motiv, ki so k vsemu skupaj: kapitala in njegovih apetitov na eni strani in želje oz. hrepenenja, ki se ga da nekako razbrati iz Maslowove piramide. 🤫
Dobro, da se nisi plodil in množil, ker bi se ti (bog ne daj) lahko rodila tudi hči. Taki ljudje, ki mislijo, da so nekateri ljudje že po samem rojstvu več vredni od drugih, ne prenašam prav dobro, ker me silijo na kozlanje.
Za nekatere “pametnjakoviče” je Arijec več vreden od Juda. Belec je več vreden od črnca. Evropejec je več vreden od Azijca ali Afričana. Slovenec je več vreden od chefurja. Avstrijec je več vreden od Slovenca. Hetero moški je več vreden od geja. In vse to po sami milosti rojstva.
Predvsem pa: MOŠKI JE VEČ VREDEN OD ŽENSKE.
Ti, Dixi, pri tem naključju narave, da si se rodil s pimpekom namesto z luliko, nimaš nič. Nič svojega dela in intelekta nisi vložil v to. Rodila te je mama, ženska. Ki jih tako preziraš in podcenjuješ.
Imaš pa očitno nek sindrom Jezusa Odrešenika. Saj bi rad poučil vse moške, ki so krreteni, opranoglavi marksisti ter servilni poženščeni loleki. Rad bi jih usmeril na pravo pot. In? Ti uspeva? Kako kaj gre s to tvojo misijo?
Preden odgovoriš s svojo staro in dolgočasno lajno, se spomni na Viharca in malo pomisli, če je sploh kakšna razlika med vama. Čeprav v resnici misliš, da si več vreden od enega zmešanega Viharca, a ne? Ampak… dve identični papigi kvasita kar naprej, spet in spet in spet, ene in iste nebuloze ter teorije, ki jih še pes ne bi poscal.
Kot indoktriniran komunajzer seveda ne znas drugace kot videti le tisto kar tvojega indoktriniranega prepricanja ne ogroza. Marsikaj naj je pripeljalo do tocke v kateri smo se znasli. Samo, ce se sedanjosti niti zavedas ne, preteklost pa vidis striktno skozi komunajzersko indoktrinacijo, se jasno da znajdes tocno v polozaju v katerem si se znasel.
Pa saj se kultura spet obrača v kontra smer feminizma. Ženske se navdušujejo nad turškimi in drugimi TV žajfnicami, ki prikazujejo izrazito mačističen svet, kjer ni prostora za žensko emancipacijo, v Evropo se vabi azijske in afriške migrante, za katere zakoni ne veljajo in prihajajo iz mačistične tradicije, zahodna feministična združenja jih pa še – neverjetno – odločno zagovarjajo. Tudi hollywoodska produkcija je polna gangsterskih filmov, v katerih so ženske samo v vlogi prostitutk, moškim podrejenih priležnic ali tradicionalnih mater, ki se gibljejo samo v svojem gospodinjstvu. Sploh pa ni nobenega feminizma na delovnih mestih, kjer so ženske na pol suženjsko podrejene moškim šefom, njihovim kapricam in spolnim apetitom.
Kot indoktriniran komunajzer seveda ne znas drugace kot videti le tisto kar tvojega indoktriniranega prepricanja ne ogroza. Marsikaj naj je pripeljalo do tocke v kateri smo se znasli. Samo, ce se sedanjosti niti zavedas ne, preteklost pa vidis striktno skozi komunajzersko indoktrinacijo, se jasno da znajdes tocno v polozaju v katerem si se znasel.
[/quote]
Kolega, čas je, da odrasteš. S svojim pristopom si morda zanimiv kaki naivni študentki, ki rabi šugrdedija, za kaj drugega pa žal nisi uporaben. Drži se torej najstnic, ali pa te čaka še veliko odkrivanja zakonitosti delovanja sveta, kar zna biti še bolj boleče, kot je strošek koorbic, s katerimi se postavljaš. 🤣
Ma ti “čefoor” 😄 lepo argumentirano, se mi pa zdi, da sm 1x nek dokumentarec s podobno vsebino gledala…. 😄
[/quote]
Hvala. Ja, saj nisem pisal neke znanosti. V bistvu bi tak zapis lahko sestavil kdorkoli, ki je prebral kako knjige, zna prepoznati vzroke in posledice in je kolikor toliko razgledan. Nič posebej kunštnega. 😇
Dobro, da se nisi plodil in množil, ker bi se ti (bog ne daj) lahko rodila tudi hči. Taki ljudje, ki mislijo, da so nekateri ljudje že po samem rojstvu več vredni od drugih, ne prenašam prav dobro, ker me silijo na kozlanje.
Za nekatere “pametnjakoviče” je Arijec več vreden od Juda. Belec je več vreden od črnca. Evropejec je več vreden od Azijca ali Afričana. Slovenec je več vreden od chefurja. Avstrijec je več vreden od Slovenca. Hetero moški je več vreden od geja. In vse to po sami milosti rojstva.
Predvsem pa: MOŠKI JE VEČ VREDEN OD ŽENSKE.
Ti, Dixi, pri tem naključju narave, da si se rodil s pimpekom namesto z luliko, nimaš nič. Nič svojega dela in intelekta nisi vložil v to. Rodila te je mama, ženska. Ki jih tako preziraš in podcenjuješ.
Imaš pa očitno nek sindrom Jezusa Odrešenika. Saj bi rad poučil vse moške, ki so krreteni, opranoglavi marksisti ter servilni poženščeni loleki. Rad bi jih usmeril na pravo pot. In? Ti uspeva? Kako kaj gre s to tvojo misijo?
Preden odgovoriš s svojo staro in dolgočasno lajno, se spomni na Viharca in malo pomisli, če je sploh kakšna razlika med vama. Čeprav v resnici misliš, da si več vreden od enega zmešanega Viharca, a ne? Ampak… dve identični papigi kvasita kar naprej, spet in spet in spet, ene in iste nebuloze ter teorije, ki jih še pes ne bi poscal.
[/quote]
Saj vem, da vas je ogromna vecina indoktriniranih komunajzerjev, vernikov v marksisticne neumnosti o enakovrednosti. Slepi imbecili, ki se veste ne zakaj imate mozgane. Za pomnenje indoktriniranih neumnosti, ki jih znate blejati?? 😀
Fora je, da ni stvar v tem ali gre za moskega ali zensko. Fora je v tem, da smo ljudje razlicno sposobni, uspesni, … in kot taksni nismo ENAKI. Jebala vas komunajzerska indoktrinacija v uravnilovko. Melinda Gates NI enaka Bill Gates-u. Vseeno pa si je v zvezi ona to domisljaja, zahtevala. Pozensceni pezde Bill pa ji je poskusal ugoditi. Marksisticna zakonodaja pa bo poskrbela, da ona pokasira polovico vsega kar je ON zasluzil. Indoktrinirane budale kot si sama pa temu se ploskete. Imbecili.
Kolega, čas je, da odrasteš. S svojim pristopom si morda zanimiv kaki naivni študentki, ki rabi šugrdedija, za kaj drugega pa žal nisi uporaben. Drži se torej najstnic, ali pa te čaka še veliko odkrivanja zakonitosti delovanja sveta, kar zna biti še bolj boleče, kot je strošek koorbic, s katerimi se postavljaš. 🤣
[/quote]
Saj vem, da si na svsvojo neumnost celo ponosen. pa si en naveden servilni kastrat, indoktriniran v komunajzerstvo. Ironija pa je, da se to kar si spisal jaz neprimerno bolj razumem. Le da se mi ne da pisati. Ker je pri celi zadevi, point-u, nepomembno. Ampak kot indoktriniran komunajzer tega se razumet ne zmores.
Kakšen luzer moraš to bit da ti je edini “dosežek” v življenju da si se rodil kot moški. Ne vem sicer kaj točno imaš pri tem dosežku. Si kako čudežno vplival na to? Resno ena večjih patetik. Odrasli “moški”, ki mu je edini dosežek da ima lulčka 🙂
Poba če bi delali lestvico uspešnosti ne bi ravno visoko kotiral. Verjetno bi bil nekje na repu. Vsaka tajnica, gospodinja ipd., za katere misliš da so neuspešne so bolj uspešne od tebe ko pridejo domov k nasmejanim otrokom ki jo imajo radi, k možu ki jo obožuje, ki na stara leta opazujejo vnuke ki se igrajo in poslušajo njene zgodbe iz mladosti, ki odide s tega sveta z zavedanjem da je ljubila in bila ljubljena in bo tako živela še naprej v ljudeh, na katerih je pustila pečat.
Kaj boš pa ti temu svetu zapustil ko odideš?
Pisarije na forumih in ustvarjanje neke umetne vojne med spoloma v svoji glavi.
Za zjokat žalostno. Nekateri ste tako poškodovani da vam ni več pomoči.
Velika vecina vas je tako absurdno indoktriniranih, tako gluhih in slepih za vse kar odstopa do indoktriniranih naumnosti, da pogovor brez ignoriranja 90% resnih tem ali pretvarjanja prijaznosti z vami vec ni mogoc. Namrec, vse kar verjamene je diametralno nasprotje od realnosti. Tako o meni, predstavi, ki jo imate bedale, kot o sirsem svetu.
Pastirji so vas dejansko pripravili za eliminacijo. S tem, da na vas gledajo se s precej vecjim prezirom kot vas vidim jaz. S tem, da vam ni seveda nic jasno.
Slovenski moški v 99% trpite zaradi sindroma majhnega tiča in nesposobnosti. Radi bi bili bog i batina, pa vam ne uspeva, ker zaslužite enako ali manj od bab, v glavnem pa premalo, da bi sami vzdrževali celo družino. Vaše stiske se izražajo v duševnih motnjah (primer DXQja), nasilju, odvisnosti in histeriji.
Moj 1. resen je izgledal super, po ca pol leta skupnega življenja me je prvič “trikrat” klofnil (prvič, zadnjič in nikoli več). V trenutku sem za zapustila. Po prvih par mesecih se je tudi začelo varanje in poniževanje. Drugi me je poskušal prepričati, da sem duševno bolna, nesposobna in da ne morem skrbeti zase. Je znorel, če sem šla s sodelavcem na pir. Tretji je bil alkoholik, začuda nenasilen. Sem tekla, kar so me nesle noge.
Nato sem obupala in se preselila v tujino, imam partnerja nemškega porekla. Dec sam kuha in čisti, odkar sem se preselila k njemu, pa to počneva skupaj. Plačo imava podobno. Ne pade mu na pamet, da bi me ponizeval in vse odločitve sprejemava skupaj. Ker ni zafrustriranec in pijanec z mehko curo, me tudi redno in čudovito pokavsa.
Nikol mi ne bo jasno, zakaj slovenske ženske prenašajo smrdljive pijance in psihične in fizične nasilneže. Pa zakaj bi se prostovoljno podila z nekom, ki te vsakodnevno ponižuje? No sej, na koncu pridemo do tega, da ima vsaka takega bedaka, kot si ga dopušča sama.
Zgornja si le prepotentna butara katere domet so bili luzerji, alkoholiki in nasilnezi. S preselitvijo v Nemcijo, dezelo nekoliko grsih zensk, si pac postala za nijanso bolj konkurencna. Pa tudi tamkajsnji relativni luzerji so se ti zaradi visjih dohodkov zdeli bolj privlacni.
V dezeli komunajzerske indoktrinacije, ki promovira vsestransko enakost kot ideal vsega zivega, blejave ovce enakost seveda vidite kot ideal tudi v zvezi. Vemo pa v kaj se ta “enakost” izrodi. V zensko buzeriranje. Statistika to vsestransko dokazuje. Le da se o tem v pozenscenem svetu ne smo govoriti.
Realnost je preprosta. Zenske ne privlacijo povprecnezi, ampak moski, ki izrazito odtopajo. Vsekakor moski, ki so od zenske boljsi. Potem pa bi se s taksnim moskih komunajzersko indoktrinirane butare sle enakost. In to tako, da ga malo po malo zacno dominirati. Kar je v danasnjem svetu mozac in pozenscenih servilnih pick nekaj najbolj normalnega. In taksnih vas je danes velika vecina.
Čisto vse tvoje predpostavke so napačne. Kot prvo, ne živim v Nemčiji, kot drugo tebe tudi “grde nemške babe” ne bi niti od daleč pogledale. Si v svoji histeriji tudi spregledal, da imava z mojim enake plače, dedc ne “izrazito odstopa”, niti ne zasluži več od mene. Še posebej te boli, da so slovenske ženske zadovoljne s pijanci, zadrogiranci in luzerji – le kako da potem nobena tebe noče, ko si tako perfekten? Ja, sigurno zato, ker so čisto vse neumne, ane? Si tipičen produkt slovenske matere, ki ti je vsadila idejo, da si “poseben”, pa ti do sedaj ni potegnilo, da si karakterno še veliko večja nula od odvisnikov. To, kako vse letajo za tabo, pa jih ti nočeš, ker hočeš bit “svoboden”, pa lahko kje drugje prodajaš. Tle ti že davno noben več ne verjame – so že vsi pogruntali, da si ausšus, ki si domišlja, da mu en telesni izrastek daje superiorne pravice. Drugih kompetenc tko nimaš, razen mlahavega tiča, ki ga niti uporabljaš ne.
Bistvo tvoje kognitivne dissonance je, da se imaš sam za ekstremno superiornega in sposobnega, vendar te kljub temu nobena noče niti s palico taknit.
Pac nisi v Nemciji. Si “nekje”, z Nemcem. So what? Se vedno velja kaki luzerji, alkoholiki in nasilnezi so bili tvoj domet v Sloveniji. Si pac nikakva. Kdo ti je kriv? Tako kot si se vedno indoktrinirana komunajzerka, vernica v enakost, kot 90% Slovencev Toliko bolj, ker grda in zoprna kot si, boljse tipe od sebe nisi bila nikoli v stanju pritegnit.
Blodnje luzerk o meni pa so mi ze dolno jasne. V spegu se poglej, ce te zanima kdo je aureus. Mojega zivljenja si niti zamislit ne mores. Luzerji pac po luzersko zivite, razmisljate, ponavljate indoktrinirane neumnosti.
Haha, joj kolk si patetičen. Po eni strani vreščis, kako hočejo vse babe boljšega od sebe, tiste, ki ga ne, pa poskušaš “poniževat”, kako si ga niso mogle dobit. Itak da s svojimi kurjimi možgani ne moreš doumet svoje lastne kontraindiktornosti.
Slovenski moški ste pač zgube, zadetki in lenuhi. Tudi sam se te svoje lastnosti zavedaš, ampak ne moreš tega prenesti, zato za svojo ne kompetentnost kriviš ta rdeče, babe, itd. Tipično slovensko. Nikoli niste bili sposobni sprejet odgovornosti za svoje govno, včasih je bila kriva Srbija, danes je pa EU. No, če ne bi bilo teh “okupatorjev”, ja, takrat bi bili pa mi res druga Švica… Malo morgen.
Kar se pa mojega dometa v Sloveniji tiče – če živiš v svinjaku, pač ne moraš srečat plemenskega žrebca. Le da svinje tvoje sorte mislijo, da so najboljše svinje v svinjaku. No ja, si se vedno svinja, potem se pa ne čudi, da imaš le pras.ice okrog sebe. Tvoj domet, pač.
Forum je zaprt za komentiranje.