Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enakopravnost med spoloma & Gold diggerke

Enakopravnost med spoloma & Gold diggerke

Dajte si ženske že enkrat priznat, da ste nič drugega, kot preračunljive, lažnive, hinavske izkoriščevalke. Toliko slabih lastnosti imate, da se jih niti ne da vseh naštet. Bi zmanjkalo prostora, takoj zatem pa še zablokiralo stran.

Pač kar nekaj no. In potem se ti poženščeni moški čudijo nad barabami, badboyi, kako grdo ravnajo z vami. Ja res so prasci, ker so vas prej naštudirali, kot ostali, kako si dovolijo a ne ?

Vsaka ženska sanja o tipu, ki bi jo prevažal v športnem avtomobilu. Cilj je, da bi se imela potem s čim za pohvalit, če ne drugega vsaj pred prijateljicami “poglejte kakšnega tipa sem ujagala”, ker potem more bit pa ža res nekaj posebnega, da se je izbral ravno njo. Pač drugim ni uspelo, njej pa je. To, da ženske rade tekmujete medsabo, pa že dolgo več ni neznanka…

Hahaha, kakšen izpad…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ravno tako temo sem mislil odpret. One vidijo enakopravnost samo ko je njim v korist. Pri nas doma smo trije desci in tri babe. Mi delamo vsak dan po cele dneve, jaz ponavadi od 8-20h, foter od 7h do 18h, svak pa od 7h do 21h. Vsi imamo svoje firme. Babnice imajo pa sluzbice po 8ur, vikende so proste. In ko se zgodi, da sem kdaj pa kdaj ze ob 4ih doma, pricakujejo da za bajto grabim listje, obrezujem drevje…ker to ni zensko delo. Vse bi bile rade nekaj enakopravne. Bi katera sla delat v rudnik? Na naftno ploscad? Na zeleznico? Kramp goni?

Najprej se počasi odloči, kaj bi rad.
V eni drugi temi iščeš žensko, pa kako bi jo najdu pa buhuhu……ampak v vseh drugih pa besno udrihaš
po ženskah, spoštovanja nimaš niti pike, samo šimfanje, pa jamranje pa podcenjevanje….vidiš samo
slabo, ravno tako, kot nekateri “veliki vzorniki” na tem forumu….pri katerih je “baba” najprijaznejše, kar
so zmožni imenovati žensko….vse ostalo so peecke, ku*rbe, kokoši, kaj jest vem kaj še.
Dejte fantje mal odrast…se nimate več 16 let? Ali pač? Pa se delate tukaj starejše?

Haha, da jaz iscem zensko? 100 krat sem napisal, da je vse skupaj PRIMER! Ker vidim kako ste pametne in sem prebiral vase komentarje kako smo desci vsi z napakami.

V eni drugi temi iščeš žensko, pa kako bi jo najdu pa buhuhu……ampak v vseh drugih pa besno udrihaš
po ženskah, spoštovanja nimaš niti pike, samo šimfanje, pa jamranje pa podcenjevanje….vidiš samo
slabo, ravno tako, kot nekateri “veliki vzorniki” na tem forumu….pri katerih je “baba” najprijaznejše, kar
so zmožni imenovati žensko….vse ostalo so peecke, ku*rbe, kokoši, kaj jest vem kaj še.
Dejte fantje mal odrast…se nimate več 16 let? Ali pač? Pa se delate tukaj starejše?[/quote]

O enakopravnosti smo že imeli debato in kako jo vidijo (tudi) ženske:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,9947551

Aja pozabljam, da si ženska, da si vbiješ v glavo, kar ti je po godu.

Jaz nisem nikjer videl, da bi se poročila z njim in imela otroka itn itn. Samo zapeljat se je želela. Sva gledala isti video? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oziroma v tem primeru še to ne. Samo pozornost mu je namenila, če pa je videla, da je dober po srcu. Itak je večina teh videov zaigranih za pridobivanje pozornosti raznih “mačotov”. Kar še ne pomeni, da ne obstajajo “keš pičke”. Samo, če si tako naiven, da zaradi ene sklepaš, da to velja za vse, pa bodi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je vendar preverjen recept. Po enem videu sklepat o nečemu kar je zelo subjektivno.

Če mene vprašaš, EB malo izraža svojo jezo, nejevoljo, ker so ženske tako “lahke” (po videu sodeč), on jih pa tako težko dobi. Da posplošuje, še opazi ne.

Jaz sem pa mislil, da mu je Lamborđini všeč vendar noče priznati.
Sedaj so pa “babe” krive ker je plehek 🙂

Kera se gre furat z mojim Laborđinijem?

[img]http://cars-new.ru/images/ferrari/ferrari_pininfarina_p4-5/ferrari_pininfarina_p4-5_wallpaper_01.jpg[/img]

A če mene kdo povabi in se zapeljem, sem tud lahek? Ker bi se namreč. 🙂

Ne, ne smeš. Ker nisi opazil, da to ni Labordžini ampak tanov Ferari.
To je nespoštljivo do moje izbire 🙂

pa kaj je s tabo in tvojim dojemanjem sveta? žensk? ti eno lastnost kar ekstrapoliraš na celotno žensko populacijo.. :S

jaz tipa s hudim avtom ne bi imela, ker bi že ta samcat podatek povedal dovolj o njemu samem..

imam raje tipa, ki nima avta in se vozi s kolesom.. 🙂

dajem absolutno prednost njegovi duhovi zrelosti.. tko 😉

izgovori se “lamborgini” 😉

Haha, da jaz iscem zensko? 100 krat sem napisal, da je vse skupaj PRIMER! Ker vidim kako ste pametne in sem prebiral vase komentarje kako smo desci vsi z napakami.

Dejte fantje mal odrast…se nimate več 16 let? Ali pač? Pa se delate tukaj starejše?[/quote][/quote]

Aja, a pol si tukaj samo z enim samim namenom…da šimfaš čez ženske.
Kok kul, res.

Ni važno kako se izgovori, ker sem jaz itak za Ferari.

Tole na slikci ni Lambi….

Kdo pa si ti, da si jemlješ pravico izbire? To je tema o Lamborđiniju!

Če mene vprašaš, EB malo izraža svojo jezo, nejevoljo, ker so ženske tako “lahke” (po videu sodeč), on jih pa tako težko dobi. Da posplošuje, še opazi ne.[/quote]
V bistvu si ti zadnji človek na forumu, ki bo meni solil pamet glede žensk. Kje si svojo spoznal ? Oba veva, da si navaden strahopetec, ki se upa šopirit za računalnikom, v reali pa stisne pi*ko, ko je treba odreagirat po moško.

pa kaj je s tabo in tvojim dojemanjem sveta? žensk? ti eno lastnost kar ekstrapoliraš na celotno žensko populacijo.. :S

jaz tipa s hudim avtom ne bi imela, ker bi že ta samcat podatek povedal dovolj o njemu samem..

imam raje tipa, ki nima avta in se vozi s kolesom.. 🙂

dajem absolutno prednost njegovi duhovi zrelosti.. tko ;)[/quote]
Right, kot tista ke$ pi*ka iz videja, plus še na tisoče ostalih. Ne, ti pa že nisi taka, ti si poštena, iskrena, dobra po srcu,…Kaj niste vse take ? 🙂

lej, imaš take in drugačne.. ampak, ne mi govort, da so vse ženske zlobne preračunljive sponzoruše, ok?! 🙂

To pa res. Niso vse ženske takšne. Imam celo primer: Mati Tereza. ups te pa ni več… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close