Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ena zanimivost glede tega foruma

Ena zanimivost glede tega foruma

Prav, dokaži mi, da sem irelevanten, nehaj komentirati moje poste..Tega seveda ne boš storila, le zakaj…

…zato, ker ne upoštevam priporočil, nasvetov, namer neznancev. Sledim svoji miselnosti in se obračam kot meni zapaše. Nick ni pomemben, ampak vsebina napisanega. Ne misli, da si relevanten. Samo znašel si se na tem kraju, ob tem času in s svojim stilom izražanja, kar me je spodbudilo, da ti pošiljam grozdje.

Nič ti meni ne pošiljaš. Ti si neskončno potrebna moške pozornosti, zato iščeš fajt tu gor..Tu sem ti res malo padel na limanice, priznam…:))))

Nič tebe ne privlačijo nobeni “normalneži”. Če bi to bilo tako, bi besedovala z Robijem, Markom, Njim, ne z mano..

Sem prijazna in sodelujem skoraj z vsemi:). Zakaj misliš, da si poseben? V čem točno? Svoji zmedenosti, begajočem umu, kazanju križa pred ženskami?

Če te nekaj čudi, pomeni, da ne razumeš. Mene še marsikaj čudi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšno neumno vprašanje… Lastnikom, da lahko prodajajo oglasni prostor. In ker oglaševalci ne berejo foruma, ni glih važno, ali se tu razpravlja o kvantni fiziki ali o čem drugem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close