Ena zanimivost glede tega foruma
Vcasih sem redno spremljal ta forum, zdaj se tu in tam, ampak opazam ene zanimive stvari. Vcasih je tukaj sodelovalo veliko stevilo ljudi, tudi sam, ampak zdaj pa je ta forum postal zakljucen krog cca. 10 ljudi, ki si odpirajo ene in iste teme in se prepucavajo do onemoglosti. Drug drugega obtozujejo kako nimajo lajfa, v bistvu pa so vsi enaki luzerji, z eno samo razliko da eni so vezani, eni samski. Opaza se izjemno zagrenjenost dolocenih, pretezno zenskega dela, ampak so tudi biseri na moski strani. Tukaj izstopa Spyder, oz kateri ze pac nick ima ta mesec. Nekoc kultiviran in konstruktiven sogovornik, se je spreobrnil v zagrenjenega in agresivnega sovraznika ljudi ki ne zivijo sami, ker se iz nekega bizrnega razloga pocuti iz njihove strani ogrozenega. Veter je prinesel sem se dve propalice, Marihuanca oni ta drugi njegov kompanjon. In to je zdaj zakljucena druzba, ki se podjebava o enih in istih stvareh, vsaki ljubi dan znova. Pameten post isces z lupo. In me res zanima, to bi bilo vprasanje za moderatorja, cemu sploh sluzi ta forum, razen njim samim, da ne umrejo od svoje bede?
Ja, se strinjam, včasih je bilo tu gor veliko bolj zanimivo. Mislim, da je osnovna težava v pretirani miroljubnosti moderatorja. To je isto kot v kakšni firmi, kjer imajo preveč popustljivega šefa – kmalu se vse izrodi in ni nobenih rezultatov. Moderator bi moral manj pisati in več brisati. Pojasnilo za izbris posta ali celo teme ni potrebno. Robi pa se spušča v razčiščevanje z uporabniki foruma.
Neron, Kaligula, Dolfe, Duče, Đulišviga, JBT, Pol Pt, Mao Ze Dong … ti aplaudirajo[/quote]
Lepi dečko….mene že res skrbi ta tvoja naklonjenost. S čim sem si zaslužila to tvojo “ljubezen”?[/quote]
s tem, da kot proračunska kradeš moj davkoplačevalski denar … tudi tukaj.
pa z bedarijami, ki jih trosiš … jih malo okranclam, da zgledajo take kot imajo smisel
Lepi dečko….mene že res skrbi ta tvoja naklonjenost. S čim sem si zaslužila to tvojo “ljubezen”?[/quote]
s tem, da kot proračunska kradeš moj davkoplačevalski denar … tudi tukaj.
pa z bedarijami, ki jih trosiš … jih malo okranclam, da zgledajo take kot imajo smisel[/quote]
Kar zardela sem od tvojih sladkih besed.
Kdaj pa je to včasih, ko je bilo bolj zanimivo in tu gor več ljudi ?
Sicer pa na provokativne teme nimaš kaj pametnega za odgovoriti. 🙂
Lahko tudi nič več ne napišem, če je to tvoja želja. Ali pa še koga drugega.
In jaz nisem noben šef, da bom koga učil manir in obnašanja.
Prav tako je delovno mesto moderatorja vedno odprto. 🙂
Tako, kot praviš. Služi uporabnikom, da izražajo svoje frustracije.
Tudi to je terapija. 🙂
Citiram: Čudi me samo, da tu visi tolk tipov, ki se še evdno trduijo ugajati tem stalnim tečnim prebivalkam čveka…
Če te nekaj čudi, pomeni da o tem intenzivno razmišljaš. Brez tega ne bi bilo čudenja. Tebe moti tovrstna pozornost, ki so jo nekateri deležni in si jo pravzaprav tudi zaslužijo. Razen tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.