Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ena o najedanju po 50

Ena o najedanju po 50

.https://www.youtube.com/watch?v=sdFQS2Bctj0

Zanimivo razmišljanje. Amapak saj ne more bit tko enostavno a ne.

Tebi se pa vidi da nimaš ne žene, ne otrok, vsaj trenutno v življenju ne.

Če pri teh letih še nisi prišel do ultimativnega spoznanja v odnosu moški – ženska, potem zate ni več pomoči 🙂

za ostale pa: Happy wife – happy life, simpl!! Če si le izbiral po pameti, kot je razvidno iz linka.

Odkrito rečeno, starejši ko sem, bolj spoznavam da nimam pojma. Pri petnjstih sem pa vse vedel.

Če bi takrat res vse vedel, bi izbral žensko, s katero bi skupaj prišla do določenih življenjskih resnic 🙂

Kaj pa vem. Jaz sem bila vzgojena v prepričanju, da je spoštovanje do partnerja samoumevno. In sem šele precej pozno videla, da drugje ni tako.

Ampak je ostalo vcepljeno vame in od tega še danes ne odstopam. Partnerja globoko spoštujem,  isto pričakujem nazaj.  In zame je to vsa umetnost in vse, kar je treba vedeti.

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 23.08.2025 ob 11:49

Kaj pa vem. Jaz sem bila vzgojena v prepričanju, da je spoštovanje do partnerja samoumevno. In sem šele precej pozno videla, da drugje ni tako.

Ampak je ostalo vcepljeno vame in od tega še danes ne odstopam. Partnerja globoko spoštujem,  isto pričakujem nazaj.  In zame je to vsa umetnost in vse, kar je treba vedeti.

Ja a ni to normalno?. Oz moralo bi bit.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 23.08.2025 ob 12:07

Ja a ni to normalno?. Oz moralo bi bit.

Kot vidiš ni, če je potrebno toliko ene debate in “seminarjev” in pametovanja….

Hja… tudi meni je to normalno oz vsaj predpogoj.

Pa tisto o imeti rad (like) cel paket tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close