Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ena najgrsih pevk na slo sceni

Ena najgrsih pevk na slo sceni

E.Y.

Odgovor na objavo uporabnika
Profesor Darwin, 02.12.2022 ob 21:00

E.Y.

lepa ne grda

Profesor Darwin, 02.12.2022 ob 21:02

lepa ne grda

Ne vidim lepote. Zgleda moski obraz in zelo shiran

Lol900, 02.12.2022 ob 18:30

Alya. O bog.. zobje cez cel ksiht k konj je

Fulll grda

Prvič slišim. Koja Alya? Od kdaj imamo pri nas imena z Y? Jude smo že zdavnaj pregnali, jebotebog. O kom je govora?

Èeeeeeeeeh, 02.12.2022 ob 21:17

Ne vidim lepote. Zgleda moski obraz in zelo shiran

Omg očitno ste na tem forumu same boginje! No alya je men kot vampirka? pa sm js tud savinjčanka. Kaj pa maja keuc no.. ta je pa lepa! Ni?

O kom ti to, 02.12.2022 ob 21:23

Prvič slišim. Koja Alya? Od kdaj imamo pri nas imena z Y? Jude smo že zdavnaj pregnali, jebotebog. O kom je govora?

Kakšni židje nek!    Alja Omladić

Aha  y te moti.  Je mislila da bo internacionsle  pa se je zbala  da jo bodo klicali  Alđa ?

To ni lepota. To je fotka, obdelana z raznimi programi kot so aplikacije faceapp in podobno. Se vidi z aviona.

V teh aplikacijah lahko z enim klikom staro babico polepšaš v lepotico, pa moškega tudi.

slab primer, 02.12.2022 ob 22:39

To ni lepota. To je fotka, obdelana z raznimi programi kot so aplikacije faceapp in podobno. Se vidi z aviona.

V teh aplikacijah lahko z enim klikom staro babico polepšaš v lepotico, pa moškega tudi.

Res je. In taksnih potem ne mores ocenjevati oz. podati mnenja, ker v resnici ne obstajajo taksni/-e. Zal. Sicer pa: Saj srecate kaksno znano Slovenko/-ca (karkoli ze to pomeni, da ne omenim influencerjev :)) kdaj v zivo ali v realnem prenosu na tv oddaji? Hmmm

CrazY FroG ?, 02.12.2022 ob 20:22

Obratno je pa zelo lepa je Maja Keuc ni res?

Stvar okusa. A ce ne bo ROCNE potegnila pri popravkih (res vidno v licka, ustnice, lasje), ne vem, kam bo sla kasneje. Letos je bila sele 30. Pevsko pa je neverjetno nazadovala.

Sedaj bodo spet talenti na tv, se kaže mon scena v preprioravah.

Ko sem jo videl čist slucajno v živo sem bil presenečen da je tako majhna, saj je na slikah delovala bolj konkretna za v roke prijet.. Nebi niti vedel, če nebi videl, če nebi pela enga njenega komada, ki so ga stalno vrteli na radiu takrat..

Alja  je pa lepa in postavna .

Meni je pa zelo lepa, saj njen obraz in njene oči izžarevajo čustveno inteligenco. Je tudi vedno urejena, pametna, všeč mi je njen stil oblačenja, skratka Alya je lepa ženska. Pa tudi zelo lepo poje.

Vidla Rebeko včeraj v živo, punca je full shujšala.. Res zelo. Lepa v živo, edino na avtu ima napisano Zadovoljna.. Ena najlepših mišic.. Prej sem jo dozi kritizirala zdaj pa v reali za 9 tko.

Meni je tudi grda in res ma konjske zobe in konjsko faco

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close