Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ena na ena Golob na poptv ob 13:00 v nedeljo

ena na ena Golob na poptv ob 13:00 v nedeljo

Odgovor na objavo uporabnika
Popay175, 21.11.2021 ob 20:59

Tip je car…, čeprav mi trgovci z novci niso ok. On bi enostavno moral kandidira na volitvah samo za predsednika vlade brez stranke. Na volilnem listu bi morale biti tud možnost koga bi imeli za predsednika vlade, da se bi končno tega norca, ki je zdej p.v. rešili.

V nulo skuliran tip, ki pove tisto kar hoče brez žaljenja in pljuvanja po ljudeh preko civkanje na tvitih tako kot to počne pacient..  Čisto druga pozitivna energija, ko govori, če ga primerja človek s pacientom..

res je car podpis

vse za položaj in vladavino, 21.11.2021 ob 21:54

Tako poslovno retoriko, kako upravljati medijsko z množicami, pa javni nastop, da si prepričljiv,  učijo velikokrat na ameriških faksih -pa tudi  že na naših, pa stari prdci iz ozadja tudi naučijo tega svoj podmladek.

Ali pas si preberi kakšno biografijo kakšnega tujega  CEO, ali pa biografijo svetovnega politika, liderja- kako so v času sjogea vpona in vrha znali zmanipulirati množico, da jim je jedla iz rok 🙂 Fasada za javnost in verbalna igrica 🙂

ma ni šans, ne more mene noben zmanipolirat.., seveda ej tud meni mimo, da ima tip tako visoko plačo ampak pač nimamo več socializma, kdo je men kriv, da nimam 18 jurjev plače…  Enostavno začutiš energijo človeka, ki naj bi bila preprosto naravna.. Primerjat recimo njega in pacienta je isto kot primerjat življenje in smrt.., pa se pacient lahko uči retortike do svojega stotega leta, človek je preprosto zloben in pokvarjen…

Eni ljudje so ljudine za katere veš, da niso agresivni in z podn karakterjem, drugi so pa podn od podna, lep primer je pač pacient in hojs, pa navsezadnje celotna s(d)s greznica in taki ljudje ne bi smeli nikoli priti na vodilno politično mest v neki državi, ker med ljudi vnašajo pač sovraštvo s svojim govrom in pojavo seveda, to so čisto preproste stvari brez nategovanja. Državljani se morejo počutiti ok. ko geldajo političnega predstavnika dražve v akteri živijo, ne pa da se sramujejo tega politika in ugasnejo televizor, ko ga vidiji na njemu.

Loč, 22.11.2021 ob 05:16

res je car podpis

res je car, kako je iz državnega podjetja, ki mu država dobavlja poceni elektriko izcuzal toliko denarja….samo v sloveniji

samo v sloveniji, 22.11.2021 ob 10:10

res je car, kako je iz državnega podjetja, ki mu država dobavlja poceni elektriko izcuzal toliko denarja….samo v sloveniji

Vi pa ne vidite dalj od svojega sovraštva.

jajeja, 22.11.2021 ob 10:30

Vi pa ne vidite dalj od svojega sovraštva.

Mogoče kaj iz moje trditve ne drži?

vse javno objavljeno, 21.11.2021 ob 20:12

.https://nova24tv.si/slovenija/politika/kam-je-izginilo-pol-milijarde-evrov-iz-gen-i/

Zanimiv naslov članka, ampak ne najdem tiste pol milijarde eurov, ki naj bi izginile?  Mi lahko kdo razloži?

Golob pa uspešen gospodarstvenik? Ko imaš firmo z dvema milijardama!!!! prometa in narediš sramotno nizkih 14 milijonov dobička!!!!

Pa to v privat sektorju vsak ali zapre tako firmo ali pa odpusti odgovornega.

cepko, 22.11.2021 ob 11:31

Golob pa uspešen gospodarstvenik? Ko imaš firmo z dvema milijardama!!!! prometa in narediš sramotno nizkih 14 milijonov dobička!!!!

Pa to v privat sektorju vsak ali zapre tako firmo ali pa odpusti odgovornega.

Dobička v dotični firmi res ni težko povečat – bo pač elektrika ene 20% dražja pa bodo rezultati rekordni.

Ma je dreka car, my ass, iz 3 mrd prometa, naredijo pa par mio dobička. Nikakva dobičkonosnost firme. Pa še to z državno pomočjo. Ni ga pa sram si izplačati 18 jurjev. Dajte no ljudje, on vam z lepimi besedami denar jemlje iz vaših rok, spomnite se Cerarja in Jankoviča, isti trotli. Pač par naivnežev mu bo seveda nasedlo, potem pa bodo še prosili, da se Janša vrne nazaj. Vprašajte me čez 1 leto, če ne verjamete.

poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 18:39

prozorno, 21.11.2021 ob 18:33

ponam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 18:23

prozorno, 21.11.2021 ob 18:15

skrito očem javnosti, 21.11.2021 ob 18:10

nima veze, 21.11.2021 ob 18:03

poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 17:48

tetamici, 21.11.2021 ob 14:13

Fejst desc!?

vwliko vodilnih na takih položajih imajo fasadico za javnost, za take tetke, kot si ti, da so jim “fejst dedci”: Saj ga boš volila, a ne ? 🙂 In ne skrbi, nisem iz Janševega tabora.

Sem pa živela z enim takim, ki je bil na vodilnih stolčkih precej časa, sem šla skozi njegove transformacije – neverjetno se je spremenil – od moralnega človeka, do naučenega, kako mora usta odpret v javnosti, kje deliti nasmeške, da bo všečen in kje lahkjo skrivoma pobaše in prenakaže na račun v tujino….. – take retorike, nastopa, kako ugajati množici se naučijo načrtno tekom svojega delovanja, od svojih predhodnikov, vzornikov in koneckoncev nekateri tudi od učiteljev, ki jih zmodelirajo in izšolajo za na tak položaj; ker vedo, da to pali – tudi pri takih “tetkah”; kot si ti.

Je gospog sposoben, zagotovo mnogo bolj, kot marsikateri gospodarstvenik- samo vsi so pa krvavi pod kožo in si radi vzmajeo “credits” za svoja dejanja – kljub lepi plači.

Ti pišeš o nečem, kar lastnikov podjetja pa tudi kupcev produktov ne zanima.  Pa najbrž nikogar drugega (razen tračarjev), tudi ne.

Mene ne briga kaj počne Janša doma in tudi kaj počne Golob me ne zanima (tako kot me ne zanima kaj je počel Jobs in kaj počne Musk).  Mene zanimajo njuna dejanja in posledice njunih dejanj na področjih, za katera sta plačana.  In lahko rečem, da je prvi en navaden lopovski d.rek, za drugega pa – kapo dol.

za vsakim javnim velikim rezultatom je v ozadnju tudi tisto, kar mi ne vemo, pa bi bilo dobro, da bi 🙂   I will make U an offer U cant refuse, legendarni stavek v filmu Boter…

zgoraj ena oseba, ki se predstavlja za žensko, namiguje takole:  “od moralnega človeka, do naučenega, kako mora usta odpret v javnosti, kje deliti nasmeške, da bo všečen in kje lahkjo skrivoma pobaše in prenakaže na račun v tujino…..”

Pa pazi to – pravi da sploh ni svečkarka 😀  😀  😀

Zakaj misliš, da je bivši mož?

Odneslo mu moralo, kot marsikateremu takemu na položaju. In v zvezo, predno je nastavljeno začel zasedati vodilne stolčke,  je prišel na finančno enakopravni ravni meni, z moralo in še nekimik vrednostami, kar je kasneje, ko ga je zasvojil položaj in denar, izpuhtelo – izpridil ga je ta svet, popolnoma. Denar uniči, zasvoji, uniiči in razdre družine, odnose, vse. Tako da  – ne ti meni moralizirat, ker me niti ne poznaš in mi ne gledaš v oči.

OK, kaj sploh hočeš povedati?

Očitno imaš probleme s človekom, ki je negativno vplival na tvoje življenje, in kaj zdaj?  Kaj hočeš povedati?  Da so vsi ljudje, ki delajo v najvišjem managementu pokvarjeni, zlonamerni, hudobni, nemoralni?  In zakaj pišeš o tem v temi o Golobu, ali ga morda na podlagi lastnih izkušenj z neko osebo enačiš z le-to?  Na podlagi česa?

Daj se umiri.

.https://reporter.si/clanek/slovenija/slovenski-elektrotajkuni-zivijo-na-veliki-nogi-predstavljamo-njihove-razkosne-vile-473495?fb_comment_id=1166643476772465_1771446756292131

Kje pa tebe čevelj žuli? Umiri se le ti. Nič nimam proti g. Golobu; napisano je, kako ti nasplošno tudi ti krogi delujejo. Tehtnica ima vedno dva konca.  Ti jih ne poznaš tako, kot jaz. Ali pač ? 🙂

Če je ta bajta sinonim za življenje na visoku nogi, potem so va naši ulici sami multimiljaderji, ker se ta hiška lahko skrije pred bajtami pred mojim nosom.

naša ulica, 22.11.2021 ob 12:17

Če je ta bajta sinonim za življenje na visoku nogi, potem so va naši ulici sami multimiljaderji, ker se ta hiška lahko skrije pred bajtami pred mojim nosom.

HIša je samo kolateralna škoda pri vseh ostalih finančnih transakcijah. To ti mora ja bit jasno.

Bodimo realni in pošteni. Golob ni za uspešnost GEN-i naredil popolnoma nič. Vodi podjetje, ki je profitabilno samo od sebe. Kot da bi ponujal vodo v puščavi, potem se pa čudil kako dobro ti biznis laufa? Jasno pa je, da se takšnim privilegijem, kakor jih je imel, človek težko odreče…. Skratka treba je dati priložnost še komu drugemu.

Anonimno 7091, 22.11.2021 ob 11:37

Ma je dreka car, my ass, iz 3 mrd prometa, naredijo pa par mio dobička. Nikakva dobičkonosnost firme. Pa še to z državno pomočjo. Ni ga pa sram si izplačati 18 jurjev. Dajte no ljudje, on vam z lepimi besedami denar jemlje iz vaših rok, spomnite se Cerarja in Jankoviča, isti trotli. Pač par naivnežev mu bo seveda nasedlo, potem pa bodo še prosili, da se Janša vrne nazaj. Vprašajte me čez 1 leto, če ne verjamete.

jajota nikoli ni noben prosil da naj bo p.v., vedno se je sam v ospredje rinil. Tudi zdaj ne bi bil p.v. če ne bi bilo počivlšaka in pivčeve, ki sta izdala vsaj polovico volivcev stranke smc in desus, pazi to IZDALA, lahko tudi nategnila, ker bi bile lani preprosto volitve in bi seveda pacient zmagal ampak koalicije pa ne bi mogel sestaviti. On se je seveda že prej dogovarjal s tema dvema modeloma, da bosta šla z njim v koalicijo, ker je točno preštel glasove, da je vztrajal na sestavi nove vlade, on že ve zakaj… Pacienta naj bi nekdo razen njegovih norcev, ki ga volijo prosil, da pride nazaj, ne me/nas smejat, heh..

že dolgo spi pri ženi, 21.11.2021 ob 18:08

Nanci, 21.11.2021 ob 17:59

Kdo je njegova žena? Reku je, da zmiri spi doma….

Za takimi moškimi vedno stojijo ženske, ki držijo sedem  vogalov bajte skušaj in pokonci  in ne samo štiri in jih dopolnjujejo na drugih področjih, zato da oni lahko karierno stojo tako, kot stojijo. Pojma nimate – niste ve vse zmožne bit take ženske takim moškim, to lahko samo redke. To je velikokrat veliko žrtvovanje – ki ga niti denar ne odtehta na dolgi rok.

res je. Navadno si ženske takega moškega prilastijo in počasi uničijo njegove sanje in kariero. To, da je on našel prav tako, da mu to dovoli in ob njej raste – tako poslovno, kot miselno je izjemna redkost. Te egoistke so ponavadi še velike zagovornice feminizma, ki pa nimajo z feminizmom nič… še na izgled so videti kot možače.

On je karizma, on je govorec in on je redkost – vizionar, ki upa in želi nekaj drugačnega. On ni riba, ki se prepusti toku. To rabimo v Sloveniji… dec na mestu in žena/partnerica je lahko ponosna, da vsak dan spi pri njej…

Lunca se gunca, 22.11.2021 ob 14:19

res je. Navadno si ženske takega moškega prilastijo in počasi uničijo njegove sanje in kariero. To, da je on našel prav tako, da mu to dovoli in ob njej raste – tako poslovno, kot miselno je izjemna redkost. Te egoistke so ponavadi še velike zagovornice feminizma, ki pa nimajo z feminizmom nič… še na izgled so videti kot možače.

On je karizma, on je govorec in on je redkost – vizionar, ki upa in želi nekaj drugačnega. On ni riba, ki se prepusti toku. To rabimo v Sloveniji… dec na mestu in žena/partnerica je lahko ponosna, da vsak dan spi pri njej…

gospod ima tri otroke, tako da verjetno pri ženi počne še kaj drugega kot spi …

Kaj naj rečem, če bi le drugi tako “cuzali” kot on, da bi imeli končni uporabniki pri drugih državnih (pa tudi privat) elektrodistributerjih tako poceni elektriko. Pa ga ni junaka, cuzača ali necuzača. Tako da z moje strani: kapo dol.

kaj naj rečem, 22.11.2021 ob 19:06

Kaj naj rečem, če bi le drugi tako “cuzali” kot on, da bi imeli končni uporabniki pri drugih državnih (pa tudi privat) elektrodistributerjih tako poceni elektriko. Pa ga ni junaka, cuzača ali necuzača. Tako da z moje strani: kapo dol.

Pa a vam res ni jasno, da to vašo oziroma genijevsko poceni elekriko plačamo vsi (na nek drug način, preko drugih postavk na položnicah)? Si že kdaj sploh pogledal strukturo končne cene na položnici?

nakladaš teoretično, ker nimaš praktičnih izkušenj.

Ravno taki moški v letih proti 50+ z vodilnimi stolčki in zaslužki po 300+ jurjev netto ( vsi bonusi, sejnine za dela tudi še v nadzornih svetih, ipd) letno nadvlada ego, ko se začnejo zavedati, kako lahko z lahkoto upravljajo z množico, na delovnem mestu, v poslu, ko do potanskosti izpilijo svoj javni nastop, ciljano, kar velikokrat potem začnejo prakticirat tudi na svojih ženah , partnericah doma, jih imeti enako podrejene, kot imajo npr. sodelavke v slubah, ki jim jedo iz roke – kar poglej, kako se mokrite med nogami, ko teče debata o njem na monu zadnja dva dneva 🙂 Kako bi se šele, ko bi bile vsak dan v službi v njegovi bližini 🙂 🙂

teoretiziraš ker nimaš prakse, 22.11.2021 ob 19:57

nakladaš teoretično, ker nimaš praktičnih izkušenj.

Ravno taki moški v letih proti 50+ z vodilnimi stolčki in zaslužki po 300+ jurjev netto ( vsi bonusi, sejnine za dela tudi še v nadzornih svetih, ipd) letno nadvlada ego, ko se začnejo zavedati, kako lahko z lahkoto upravljajo z množico, na delovnem mestu, v poslu, ko do potanskosti izpilijo svoj javni nastop, ciljano, kar velikokrat potem začnejo prakticirat tudi na svojih ženah , partnericah doma, jih imeti enako podrejene, kot imajo npr. sodelavke v slubah, ki jim jedo iz roke – kar poglej, kako se mokrite med nogami, ko teče debata o njem na monu zadnja dva dneva 🙂 Kako bi se šele, ko bi bile vsak dan v službi v njegovi bližini 🙂 🙂

namenjeno avtorici Lunca se gunca

hhm, 22.11.2021 ob 15:09

gospod ima tri otroke, tako da verjetno pri ženi počne še kaj drugega kot spi …

včasih so jih imelli po devet in več otrok  -to pomeni da so seksali doma praktično samo 1x letno 🙂

A to imate tam na Trstenjakovi vsi na listkih napisano in potem take neumnosti ponavljate eden za drugim?

Si kdaj videlo Poslovni izid podjetja, si si ogledalo strukturo odhodkov – stroškov, financiranja in ostalega?  Daj si malo poglej, mogoče lahko vprašaš kakšnega računovodjo da ti razloži zadevo in pove, zakaj je dobiček glede na prihodke nizek… da ne boš neumnosti klatilo.  jaz ti ne mislim razlagat, ker nisi vredno razlage na nekem forumu, itak pa si preveč zabito in ti v parih stavkih sploh ni možno razložit…

al si bebo…, 22.11.2021 ob 20:11

A to imate tam na Trstenjakovi vsi na listkih napisano in potem take neumnosti ponavljate eden za drugim?

Si kdaj videlo Poslovni izid podjetja, si si ogledalo strukturo odhodkov – stroškov, financiranja in ostalega?  Daj si malo poglej, mogoče lahko vprašaš kakšnega računovodjo da ti razloži zadevo in pove, zakaj je dobiček glede na prihodke nizek… da ne boš neumnosti klatilo.  jaz ti ne mislim razlagat, ker nisi vredno razlage na nekem forumu, itak pa si preveč zabito in ti v parih stavkih sploh ni možno razložit…

ja, kar nekaj svečk oziroma trolčkov iz kleti na trstenjakovi se tukaj neprestano oglaša.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/robert-golob.html

so se pa desni, pričakovano, lotili tudi Krkoviča. Prej je bil “njihov”, zdaj pa z vsemi kanoni nad njega:

https://pozareport.si/7dni/post/611430/zakaj-ste-zaposlili-krkovica-pravljica-pri-slaku-ki-ji-niti-robert-golob-sam-ne-verjame

Tone Krkovič (Bojanu Požarju): Odločno zavračam podtikanje in vsiljevanje kakršnekoli oblike druženja z Isajlovičem in Kučanom. To insinuacijo doživljam kot skrajno zavržno manipulacijo,ne glede iz katerih desno-levih analov noriškega kraljestva prihaja!

Tale Golob če bi se ustrigu bi bil pravi je ba čki tip.

Ve kje se dela in pobira  dnar na take in drugačne načine.

Vsakemu se za malo zdi da ga skinejo s ku rca in ni več pri koritu.

Le kdo se ne bi pri tem bunu.

nobena stvar ni večna, 22.11.2021 ob 22:36

Tale Golob če bi se ustrigu bi bil pravi je ba čki tip.

Ve kje se dela in pobira  dnar na take in drugačne načine.

Vsakemu se za malo zdi da ga skinejo s ku rca in ni več pri koritu.

Le kdo se ne bi pri tem bunu.

ti imaš pa vizjakov besednjak, 🙂

pa ne no, 22.11.2021 ob 19:18

Pa a vam res ni jasno, da to vašo oziroma genijevsko poceni elekriko plačamo vsi (na nek drug način, preko drugih postavk na položnicah)? Si že kdaj sploh pogledal strukturo končne cene na položnici?

Smo pogledali, cena gole energije kWh je na Gen-i cenejša, ker je vodstvo sposobno, trošarine, davki in omrežnine so pa enake kot drugod. Poleg vsega ima pa družba še dobiček.

Vsak ima pravico, da poceni elektriko Gen-I tudi koristi. Tvojega Janšata tudi vsi plačujemo, pa imamo za razliko od Gen-Ija bore malo od njega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close