ena na ena Golob na poptv ob 13:00 v nedeljo
poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 18:39
prozorno, 21.11.2021 ob 18:33
ponam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 18:23
prozorno, 21.11.2021 ob 18:15
skrito očem javnosti, 21.11.2021 ob 18:10
nima veze, 21.11.2021 ob 18:03
poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 17:48
tetamici, 21.11.2021 ob 14:13
Fejst desc!?
vwliko vodilnih na takih položajih imajo fasadico za javnost, za take tetke, kot si ti, da so jim “fejst dedci”: Saj ga boš volila, a ne ? 🙂 In ne skrbi, nisem iz Janševega tabora.
Sem pa živela z enim takim, ki je bil na vodilnih stolčkih precej časa, sem šla skozi njegove transformacije – neverjetno se je spremenil – od moralnega človeka, do naučenega, kako mora usta odpret v javnosti, kje deliti nasmeške, da bo všečen in kje lahkjo skrivoma pobaše in prenakaže na račun v tujino….. – take retorike, nastopa, kako ugajati množici se naučijo načrtno tekom svojega delovanja, od svojih predhodnikov, vzornikov in koneckoncev nekateri tudi od učiteljev, ki jih zmodelirajo in izšolajo za na tak položaj; ker vedo, da to pali – tudi pri takih “tetkah”; kot si ti.
Je gospog sposoben, zagotovo mnogo bolj, kot marsikateri gospodarstvenik- samo vsi so pa krvavi pod kožo in si radi vzmajeo “credits” za svoja dejanja – kljub lepi plači.
Ti pišeš o nečem, kar lastnikov podjetja pa tudi kupcev produktov ne zanima. Pa najbrž nikogar drugega (razen tračarjev), tudi ne.
Mene ne briga kaj počne Janša doma in tudi kaj počne Golob me ne zanima (tako kot me ne zanima kaj je počel Jobs in kaj počne Musk). Mene zanimajo njuna dejanja in posledice njunih dejanj na področjih, za katera sta plačana. In lahko rečem, da je prvi en navaden lopovski d.rek, za drugega pa – kapo dol.
za vsakim javnim velikim rezultatom je v ozadnju tudi tisto, kar mi ne vemo, pa bi bilo dobro, da bi 🙂 I will make U an offer U cant refuse, legendarni stavek v filmu Boter…
zgoraj ena oseba, ki se predstavlja za žensko, namiguje takole: “od moralnega človeka, do naučenega, kako mora usta odpret v javnosti, kje deliti nasmeške, da bo všečen in kje lahkjo skrivoma pobaše in prenakaže na račun v tujino…..”
Pa pazi to – pravi da sploh ni svečkarka 😀 😀 😀
Zakaj misliš, da je bivši mož?
Odneslo mu moralo, kot marsikateremu takemu na položaju. In v zvezo, predno je nastavljeno začel zasedati vodilne stolčke, je prišel na finančno enakopravni ravni meni, z moralo in še nekimik vrednostami, kar je kasneje, ko ga je zasvojil položaj in denar, izpuhtelo – izpridil ga je ta svet, popolnoma. Denar uniči, zasvoji, uniiči in razdre družine, odnose, vse. Tako da – ne ti meni moralizirat, ker me niti ne poznaš in mi ne gledaš v oči.
OK, kaj sploh hočeš povedati?
Očitno imaš probleme s človekom, ki je negativno vplival na tvoje življenje, in kaj zdaj? Kaj hočeš povedati? Da so vsi ljudje, ki delajo v najvišjem managementu pokvarjeni, zlonamerni, hudobni, nemoralni? In zakaj pišeš o tem v temi o Golobu, ali ga morda na podlagi lastnih izkušenj z neko osebo enačiš z le-to? Na podlagi česa?
Daj se umiri.
Kje pa tebe čevelj žuli? Umiri se le ti. Nič nimam proti g. Golobu; napisano je, kako ti nasplošno tudi ti krogi delujejo. Tehtnica ima vedno dva konca. Ti jih ne poznaš tako, kot jaz. Ali pač ? 🙂
ni scitiralo – za avtorja prozorno.
Ja, niso vsi isti.
Vsegliharstvo nas je pripeljalo sem, ker se ljudje nočejo udeleževati volitev, češ, saj so vsi isti.
Če pa že hočeš: Gen-I ima najcenejšo elektriko, to je dejstvo, tudi zato (pa ne samo zato) je zame on uspešen direktor – torej ne dela SAMO za svoj žep.
Da ne govorimo o razogljičenju elektrike (brez sredstev države!!), zanimivo kako politiko to moti…
Anonimno 7745, 21.11.2021 ob 18:43
Ja, niso vsi isti.
Vsegliharstvo nas je pripeljalo sem, ker se ljudje nočejo udeleževati volitev, češ, saj so vsi isti.
Če pa že hočeš: Gen-I ima najcenejšo elektriko, to je dejstvo, tudi zato (pa ne samo zato) je zame on uspešen direktor – torej ne dela SAMO za svoj žep.
Da ne govorimo o razogljičenju elektrike (brez sredstev države!!), zanimivo kako politiko to moti…
Anonimno 7745:
niso vsi isti po tvoje , bašejo pa vsi v žepe dodatno, ker je to slovenski nacionalni šport ? LOL.
prozorno, 21.11.2021 ob 18:47
Mene nikjer čevelj ne žuli, očitno pa tebe, ki se naprezaš z raznimi linki na slike hiše Goloba.
Slovencelj odpusti človeku vse, le uspeha ne, a ni res? 😀
A mi dogovorjeno in naročeno najedaš morda?
Tehtnica ima dva konca – zato povezave in linki na članke, da narod vidi in prebere. Da se ne vidi samo tisto,da je “poceni elektrika”. Zdaj se pa umiri.
Gospodična “poznam tak krog gospodarstvenikov” je očitno zavozila življenjsko priložnost, da bi se tudi sama podala v te vode in priključila temu krogu – kar so nedvomno mokre sanje mnogih.
Sodeč po njenih zapisih je njenemu bivšemu partnerju/ možu/ karkoli že to uspelo in je najbrž v življenju precej dosegel.
poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 18:49
A mi dogovorjeno in naročeno najedaš morda?
Tehtnica ima dva konca – zato povezave in linki na članke, da narod vidi in prebere. Da se ne vidi samo tisto,da je “poceni elektrika”. Zdaj se pa umiri.
Oprosti, ampak če je tale hiša zate dokaz tajkunstva, moraš še veliko žgancev pojesti. Eno stanovanje v vili Schellenburg stane 4 take hiše, pa jih kupujejo tisti, ki živijo v navidezno brezveznih bajturinah v vukojebinah.
Sicer pa, ob SDS podjetjih kot je Acron, pa Majbert Pharm, Empis… je škoda izgubljati besede o podjetjih, ki za razliko teh naštetih delajo dobro in pošteno do uporabnikov.
donporleone, 21.11.2021 ob 18:56
Gospodična “poznam tak krog gospodarstvenikov” je očitno zavozila življenjsko priložnost, da bi se tudi sama podala v te vode in priključila temu krogu – kar so nedvomno mokre sanje mnogih.
Sodeč po njenih zapisih je njenemu bivšemu partnerju/ možu/ karkoli že to uspelo in je najbrž v življenju precej dosegel.
Ne fantaziraj mokrih sanj, avtor donporleone 🙂 – zate sem gospa, nobena gospodična – ker vidim, kam hočeš zapeljati – sponzoruša stil, kajne? Gospod bivši mož gospodarstvenik je pa na mojem hrbtu priplezal do kariernih stolčkov; 17 let mu je bilo to z odobravanjem in mojim odrekanjem marsičemu dovoljeno, ker je z nasmeški na obrazu obljubljal – ker je to rabil – masikaj ga je moralno odneslo. Če si človek moralnih načel, s takim ne moreš več sobivati, mu ne moreš več kriti hrbta – in ne, nikar ne misli, da se je odkupil kdaj za veliko svojih uslug, ki sem mu jih morala narediti – za slkužbene stvari – tudi ko so mu vozniško odvzeli zaradi pijanosti sem ga morala voziti naokoli po službenih zadevah ( sodbe za prekrške seveda obstajajo), prevzemati nase njegove kazenske točke, ker jih je imel že preveč od prej, ker bi ga bilo sram službenega šoiferja, ker mu je pripadal, prositi, naj ga vozi naokoli – sem ga hodila iskat poleg svojoh opbvezsbnoti naokoli, tudi v tujino, vozila na poslovne sestanke -ker je bil brez vozniške. Misliš, da se je kaj odkupil za to? Zaničeval, mi govoril, da se moram zavedati, kdo je on, alfa in omegam, koliko zasluži – pravi sociopat je postal. Njegovo bruhanje sem morala ob 2eh zjutraj čistiti pred hišo, ker me je bilo sram, da bi sosedje ob dnevni svetlobi to videli. A mi je bilo treba tega, sem se zato poročila z njim, da ga je ta poslovni svet tako izpridil? Voihhat pijanega človeka v zakonski postelji pogosto med tednom, ker se ga je nalival po službenih dolžnostih? A je to dolćžnost poštene žene? Ne, nikakor ni moj failure – njegov je. Jaz živim sedaj dosti bolje, kot sem preteklih 20 let ; ker nisem več psihično pbremenjenaz marsičem v strahu, kaj me bo še doletelo, kaj še bom izvedela za kakšna dejanja.
Se bere kot zzgodbica, kajne? Žal je iz resničnih dogodkov.
poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 19:07
Ne fantaziraj mokrih sanj, avtor donporleone 🙂 – zate sem gospa, nobena gospodična – ker vidim, kam hočeš zapeljati – sponzoruša stil, kajne? Gospod bivši mož gospodarstvenik je pa na mojem hrbtu priplezal do kariernih stolčkov; 17 let mu je bilo to z odobravanjem in mojim odrekanjem marsičemu dovoljeno, ker je z nasmeški na obrazu obljubljal – ker je to rabil – masikaj ga je moralno odneslo. Če si človek moralnih načel, s takim ne moreš več sobivati, mu ne moreš več kriti hrbta – in ne, nikar ne misli, da se je odkupil kdaj za veliko svojih uslug, ki sem mu jih morala narediti – za slkužbene stvari – tudi ko so mu vozniško odvzeli zaradi pijanosti sem ga morala voziti naokoli po službenih zadevah ( sodbe za prekrške seveda obstajajo), prevzemati nase njegove kazenske točke, ker jih je imel že preveč od prej, ker bi ga bilo sram službenega šoiferja, ker mu je pripadal, prositi, naj ga vozi naokoli – sem ga hodila iskat poleg svojoh opbvezsbnoti naokoli, tudi v tujino, vozila na poslovne sestanke -ker je bil brez vozniške. Misliš, da se je kaj odkupil za to? Zaničeval, mi govoril, da se moram zavedati, kdo je on, alfa in omegam, koliko zasluži – pravi sociopat je postal. Njegovo bruhanje sem morala ob 2eh zjutraj čistiti pred hišo, ker me je bilo sram, da bi sosedje ob dnevni svetlobi to videli. A mi je bilo treba tega, sem se zato poročila z njim, da ga je ta poslovni svet tako izpridil? Voihhat pijanega človeka v zakonski postelji pogosto med tednom, ker se ga je nalival po službenih dolžnostih? A je to dolćžnost poštene žene? Ne, nikakor ni moj failure – njegov je. Jaz živim sedaj dosti bolje, kot sem preteklih 20 let ; ker nisem več psihično pbremenjenaz marsičem v strahu, kaj me bo še doletelo, kaj še bom izvedela za kakšna dejanja.
Se bere kot zzgodbica, kajne? Žal je iz resničnih dogodkov.
Nisi prej napisala, da ne gre za tvojega moža?
Sicer si pa to zgodbo pred časom že razglašala tule gor…. Jah, glej, uničil ti je življenje, poberi se in pojdi naprej….
prozorno, 21.11.2021 ob 19:09
Nisi prej napisala, da ne gre za tvojega moža?
Sicer si pa to zgodbo pred časom že razglašala tule gor…. Jah, glej, uničil ti je življenje, poberi se in pojdi naprej….
prozorno
Kaj hočes s tem odslavljanjem doseči? Naročeno ščitiš koga? Ali pa si plačana oseba, morda iz novinarskih vod pa vohljaš tule za materialom? Ja, je treba pisat o tem – da narod vidi tudi ozadnje, ne samo bleščeč “front page”.
Kot napisano, ni moj failure, je pa treba o tem pisati, to se mora vedeti, kaj se dogaja – ker ne gre za zasebnost, ker je prepleteno z gospodarskimi dejanji. Tako da ne utišuj ti mene naročeno tukaj.
Totalen frajer. Koliko je v vseh letih v Gen I zaslužil? Če sem prav razumela vse skupaj več milijonov. Gen I pa sploh ni tako uspešno podjetje kot navaja. Nam laikom lahko naložijo marsikaj. Prebrati bilanco in razumeti podatke ne zna ravno vsak.
Na volitvah bi itak uspel, ker je bogat in ker ima lepe lase,hi,hi.
poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 19:31
ko zmanjka argumentov, pa takole s takimi zapisi, kajne? Poznano.
Tudi tvoji argumenti stoje na precej trhlih temeljih. Sam nikoli ne bom razumel, kako lahko človek zavrže edinstveno priložnost, ki se ne ponudi ravno vsakomur…
donporleone, 21.11.2021 ob 19:53
Tudi tvoji argumenti stoje na precej trhlih temeljih. Sam nikoli ne bom razumel, kako lahko človek zavrže edinstveno priložnost, ki se ne ponudi ravno vsakomur…
Fantaziranje ti gre od prstov, priznam. Če imaš dober želodec, se pa lahko postaviš v vrsto za tvojo omenjeno dotično edinstveno priložnost, ki jo omenjaš.
Škrtica, 21.11.2021 ob 19:38
Totalen frajer. Koliko je v vseh letih v Gen I zaslužil? Če sem prav razumela vse skupaj več milijonov. Gen I pa sploh ni tako uspešno podjetje kot navaja. Nam laikom lahko naložijo marsikaj. Prebrati bilanco in razumeti podatke ne zna ravno vsak.
Na volitvah bi itak uspel, ker je bogat in ker ima lepe lase,hi,hi.
poznam tak krog gospodarstvenikov, 21.11.2021 ob 19:58
Fantaziranje ti gre od prstov, priznam. Če imaš dober želodec, se pa lahko postaviš v vrsto za tvojo omenjeno dotično edinstveno priložnost, ki jo omenjaš.
Mi lahko prosim gospa objasnijo o čem fantaziram❓In, da ne pozabim vprašati, v katero vrsto naj se postavim❓
Želodček je najbrž kar pravšnji… res, da občasno pokliče jelene, a sodeč po zgoraj opisanem sklepam, da to ni nek hud problem…
da POP / Slak vabi tako neuspešnega direktorja, ki pač ni dobil novega mandata … pove o kakovosti izbire vabljenih
GEN-i ima komaj kaj več dobička kot Golob plače !!! – nekje 2-3% dobička ustvarijo v praktično monopolnem sektorju !!!
Res pa Golob simpatično blebeta in uporablja samo “dobre” podatke (npr. promet) – da je monopolist in to neuspešen pač ne pove
vse javno objavljeno, 21.11.2021 ob 20:12
.https://nova24tv.si/slovenija/politika/kam-je-izginilo-pol-milijarde-evrov-iz-gen-i/
No, nisem v klubu navdušencev nad Robertom Golobom, a laži z nove24 in od Požarja mi pa vseeno ne limajte pred oči.
Tip je car…, čeprav mi trgovci z novci niso ok. On bi enostavno moral kandidira na volitvah samo za predsednika vlade brez stranke. Na volilnem listu bi morale biti tud možnost koga bi imeli za predsednika vlade, da se bi končno tega norca, ki je zdej p.v. rešili.
V nulo skuliran tip, ki pove tisto kar hoče brez žaljenja in pljuvanja po ljudeh preko civkanje na tvitih tako kot to počne pacient.. Čisto druga pozitivna energija, ko govori, če ga primerja človek s pacientom..
Popay175, 21.11.2021 ob 20:59
Tip je car…, čeprav mi trgovci z novci niso ok. On bi enostavno moral kandidira na volitvah samo za predsednika vlade brez stranke. Na volilnem listu bi morale biti tud možnost koga bi imeli za predsednika vlade, da se bi končno tega norca, ki je zdej p.v. rešili.
V nulo skuliran tip, ki pove tisto kar hoče brez žaljenja in pljuvanja po ljudeh preko civkanje na tvitih tako kot to počne pacient.. Čisto druga pozitivna energija, ko govori, če ga primerja človek s pacientom..
Tako poslovno retoriko, kako upravljati medijsko z množicami, pa javni nastop, da si prepričljiv, učijo velikokrat na ameriških faksih -pa tudi že na naših, pa stari prdci iz ozadja tudi naučijo tega svoj podmladek.
Ali pas si preberi kakšno biografijo kakšnega tujega CEO, ali pa biografijo svetovnega politika, liderja- kako so v času sjogea vpona in vrha znali zmanipulirati množico, da jim je jedla iz rok 🙂 Fasada za javnost in verbalna igrica 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.