Najdi forum

ena ideja

Kot idejo za poletno kosilo (samostojno ali kot priloga), vam ponujam tale recept:

Bučke, jajčevce in paradižnik operemo in narežemo na tanke rezine (kolobarje), pripravimo še sir (po okusu, kar vam je všeč in ga naribamo), ter rezine šunke (lahko tudi brez). V pekač položimo plast jajčevcev – potresemo s sirom – plast bučk – potresemo s sirom – plast paradižnika – potresemo s sirom – šunka – in vajo po plasteh ponovimo. Vse skupaj prelijemo s stepenim jajcem in sladko smetano. Pečemo v pečici (180 st, cca 20-30min) in pred koncem odkrijemo, da se hrustljavo zapeče.

Lp n.

Ej, natka, zdaj si mi pa dala idejo!!!!!!!!!Hvala, že šibam v trgovino

Mejte sonček v očeh;)

Natka – ne boš verjela, ampak podoben recept sem vam tudi sama želela posredovati. Prav včeraj sem si naredila podobno stvar. Edina razlika je bila ta – da sem bučke, zeleno papriko in paradižnik prepražila na čebulci, to vse skupaj dobro zalila z vodico (ko se je dovolj prepražilo) in naredila takšno njami omakco (seveda ne pozabiti na vaše najljubše začimbe), skuhala špagetke in ko je bilo oboje kuhano dala špagetke v omakco in jih dobro premešala. To sem dala v pečico in nanje polila kislo smetano z jajčkom. Ojoj – bi pa danes kar še enkrat isto jedla:)
PA DOBER TEK VAM ŽELIM!

Prima!!! Mi je ravno zdajle sodelavka prinesla veliko bučo. LP Daša

živjo natka, berem tvoj recept , mislim da je zelo v redu, vendar me zanima , na koncu pišeš, da je treba zadevo odkrit, da se zapeče, sprašujem ali je treba pekač , ki ga daš v pečico pokit z folijo ali kako drugače?

pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close