Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice en teden v prikolici

en teden v prikolici

Oj!

Zanima me, ce je kaksna punca al pa dve zainteresirani za en teden kampiranja v prikolici v porecu! Mi imamo namrec doli prikolico in bi bila en teden prazna…jaz sama ne bi bla doli, bi me pa veselilo ce bi bla zravn kaksna punca ki podnevi rada lezi na soncu ponoci pa kam gre:)
aja, termin bi bil od 7.08. pa do 15.08!

lp,
Nina

aha, edino nekaj sem pozabila..kamp je nudisticni:))..sam jaz hodim ze celo zivljenje v take kampe, tak da je meni nekaj cist najbolj normalnega:)

Bi šel, sam ne izpolnjujem pogoja ker nisem punca – če si premisliš povej?
LP, Luka

Ti priporočam, da greš sama. Tudi mi imamo postavljeno prikolico čez celo leto v kampu in grem največkrat sama. To mi tudi najbolj paše, dolgčas mi ni, uživam, delam kar hočem, kadar hočem, kjer hočem….Poskusi, boš potem videla kako je.

Nina_h sprejmi predlog od lukalil-a. Bo pestro. Kaj bi pa delala še z eno dečvo???

heh…sama mi ni za it, pa vseeno hvala jagoda:)))…sem ze preizkusila pa ni to ravno za mene

edin problem je , da bi blo treba met avto…lukalil, bi to bla tezava??

lp,
Nina

Zivjo Nina,
tudi jaz ze celo zivljenje hodim na FKK, kjer so mi campi in plaze najboljs. Tudi prevoz imam. Kaj pravis?

no sej to je bistveno, eni se kr ustrasijo , nudisticni kamp pa to…ampak prikolca bo doli in bols da je nekdo not kot pa da je prazna…kolk si pa star

Imaš sporočilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close