En modni nasvet prosim – kopalke
Prosim za nasvet.
Približuje se poletje in s tem čas kopalk. Mene je že zdej groza. Nekako nisem ponosna na svoj trebušček, ki ni več trebušček 🙁
Razmišljala sem, da bi si kupila Tankini kopalke, da bi vsaj maaaalo preusmerila pozornost s trebuha.
Pa ne vem. a bi tankini trebuh samo še bolj poudaril?
Brezveze se je sekirat, kakšne kopalke, da se ne bo vidlo, ker se itak vse vidi. Če hočeš pozornos preusmerit s tem, da si recimo pobriješ glavo in si jo prebarvaš na pinki, bojo rekli: vidiš uno s pinki glavo, kolk ima debel trebuh? :))))))))
Tak pač je. Ti samo to glej, da ti bojo dovolj velike, da se ti ne zažirajo robovi v kožo in pa take, da ti bojo všeč. Potem pa odmisli vse okorg sebe in uživaj in se imej fajn. Naj se jebejo vsi, ki nimajo drugega hobija kot da premerjajo od pet do glave in šinfajo druge.
Pod zadnjimi dvemi se tudi jaz podpišem. Tudi sama imam malo čuden trebuh, preveč kože od nosečnosti je ostalo.
Sem komplicirala s kopalkami tankini in še s tistimi ,ki samo trebuh zakrijejo-monokini…
ampak komu na čast??? jst bom uživala v normalnih dvo delnih kopalkah. Komur ne paše gledat naj gleda stran.
Te kopalke ti naredijo več samozavesti.Samo, če jo ni v glavi jo tudi v kopalkah ni.
Točno to, kaj bi se sekirali glede odvečnih kilogramov in jih poskušali skrivati. To si itak mislimo sami mi, da se ne vidijo, ker se itak vse vidi. Konec koncev pa smešen izpade tisti, ki v človeka gleda in ne tisti, ki je ogledan. Prav zato sem se tudi jaz odločila da ne kkompliciram več, zato letos kopalke izbiram iz te spletne trgovine: http://www.spodnje-perilo.com/kopalke-2011
Forum je zaprt za komentiranje.