Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek En klik in vesela bom :)

En klik in vesela bom :)

Da vidim kako deluje ta forum…lahko bi me razveselili s klikom na spodnjo povezavo.
Mimogrede pa vem, da so vse orhideje lepe in da ni moja najlepša….vseeno pa jaz glasujem za moje 🙂

Hvala za vsak glas…

http://www.klubgaia.com/Nagradni-natecaji/Aktualni-natecaji/107/Najlepsa-orhideja/2853/Cvetoce

Res so lepe, dala svoj glas.

Oooo Bibita_Melita, hvala….prijazno 🙂
Lepo se imej !

Lepo, te orhidejo so pa res presenetljivo polne cvetov, večinoma so tiste kar jih vidim po cvetličarnah ali pa tudi v kakšnem domu bolj “gole”.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Še en klik… 132.)

Dajte no še ostali polepšajte dan naši kiki123 🙂

Tudi od mene. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kljub temu, da je orhideja najbrž lepa, ne morem dat glasu za tako tehnično podpovprečno fotografijo…

Vsem hvala 🙂
Alterok, no sej vem, da fotografija ni lih najlepša, trenutno je ne morem ponovit, ker so orhideje odcvetele. Slikala sem si pa zase, če bi vedela, da bo natečaj, bi slikala drugače. Pa še obrezat sem mogla, da ne vidijo vsi kako sem imela razmetano 🙂

LP

Eni pa iscete dlako v jajcu. Zakaj se nisi predlagal macro obektiv, s stojalom in daljisnko prozenje po moznosti se ringflesh. Potem pa samo se nekaj namigov: fotkanje od spodaj, mirror lock, aperture priority, ter se kaksen lep barven papir da bo lepse ozadje.

Tudi jaz sem te razveselila ;))

Še en.

Eni pa iscete dlako v jajcu. Zakaj se nisi predlagal macro obektiv, s stojalom in daljisnko prozenje po moznosti se ringflesh. Potem pa samo se nekaj namigov: fotkanje od spodaj, mirror lock, aperture priority, ter se kaksen lep barven papir da bo lepse ozadje.[/quote]

Ja, vse našteto bi pomagalo, če bi tist, ki razume te pojme, jih tud znal uporabit na primeren način. Ampak ne glede na vse, lahko da je orhideja (bila) lepa, fotografija mi sigurno ni privlačna.

p.s. pa tudi brez makro objektiva, brez stojala, brez dalinskega proženja, brez ring flasha, brez mirror locka? zakaj?, z av? kje je pa m? se bi dalo narediti zelo dobro, če ne odlično sliko. Edino, od naštetega, se strinjam z ozadjem in pozabil si omeniti kompozicijo.

Eni pa iscete dlako v jajcu. Zakaj se nisi predlagal macro obektiv, s stojalom in daljisnko prozenje po moznosti se ringflesh. Potem pa samo se nekaj namigov: fotkanje od spodaj, mirror lock, aperture priority, ter se kaksen lep barven papir da bo lepse ozadje.[/quote]

Uh, tebe bi se pa dalo ponucat. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uf, kako se je fajn dokazovat v tehnikalijah, punca le prosi za klike in ne išče foto nasvetov, vsaj meni se ne zdi, da je tudi za le-te prosila 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Glas oddan:)

153 nekam slabo mi to klikate:)

Še enkrat moj glas. 🙂

Tudi moj glas…

Evo Bibitka, se popravljamo. 😉

Klikam vsak dan, pa ne le prek pc-ja, tudi prek telefona….ejejej.

Res najlepša hvala vsem. Wauuu Med.over.net deluje 🙂
Ma je res dober občutek, ko so neznanci pripravljeni pomagat.
Veliko mi pomeni, ne toliko zaradi nagrade kot pa ta občutek, da so še prijazni ljudje.
HVALAAA

Tudi jaz bi vrtnaril po tvojih orhidejah.

Če boš pridno klikal, te bo kiki123 sigurno povabila, da boš lahko kaj postoril pri orhidejah, če ne prej, ko dobi nagrado 🙂

smo že 176 🙂

p.s.
Jaz sem do sedaj imele že tri – tazadnja je bila najlepša (modra), ampak so mi vse, ko so odcvetele crknile.:) A je to prav?

Bibita_Melita, hvala za navijanje 🙂
Tvoje orhideje si mogoče preveč zalivala…jaz na svoje kar pozabim in potem jih dam močit in res lepo uspevajo. No letos sem jih pa celo presadila, drugače tudi jaz nisem “profič” za rože in mi hitro crknejo. Ma te orhideje se pa res lepo držijo.
Saladin…vrtnarit lahko prideš v vrt, orhideje ne potrebujejo preveč dela, bi te porabila nekje drugje :))

180+1 :-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close