Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek en fleten vic

en fleten vic

Where are you from?
– Slovenia.
– Slovakia?
– No, no, Slovenia… you know.. the Postojna cave, Triglav, Skocjans caves, Presheren, Dragon bridge, wine …
– Aaaa, Slovenia, Jansa, Virant, Patria?
– No, no… Slovakia.
😀

kull

[youtube]T1WfTVQAjAI[/youtube]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Se strinjam s komentarjem, da nas vodi mafija…Samo s tem ne, da Slovenci nismo tako neumni. Ker očitno smo, če večina še vedno na volitvah podpira mafijo.

Robi, ti menda nisi šel volit. S tem si dal glas tistemu, ki je “zmagal”. Kaj pa misliš, da si napravil dobrega?
Torej? Iti v politiko? Ali delati dobro na drugem področju? Ali se ne s tem ukvarjati kakorkoli…?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Res nisem. Ker imam dovolj enih in drugih…
Meni moja moralna načela ne pustijo, da izberem nekega lopova ali nekoga, ki nima občutka za sočloveka in etiko.

Izvajati svoje poslanstvo..Delovati po svojih načelih….Kam me bo pot pripeljala, pa ne vem…

Robi, zdaj ne vem, če sem prav razumela ponovno… tole si mislil, sicer pa cenzuriraj, če misliš, da je treba…
Nasmešek.press 🙂 🙂
[youtube]D1-TDFdP16U[/youtube]

Katenjka….Midva se dobro razumeva…Ni kaj cenzurirat.
Samo zdaj, ko sem videl tega hinavca, pa spat ne bom mogel….

Jaz enostavno ne razumem, kako lahko nek lopov, pa lažnivec…. ljudem predstavlja ideal, da ga želijo postaviti na prestol….Res ne vem…Ali pa sem jaz nenormalen ali kaj….

Ta je pa fleten in resničen 🙂

Vojak za 800 EURO tvega življenje.

Policist 800 EURO skrbi za varnost ljudi.

Gasilec za 800 EURO rešuje življenja.

Medicinska sestra za 800 EURO skrbi za zdravje ljudi

Učitelj za 2.000 EURO pripravlja ljudi na življenje.

Zdravnik za 4000 EURO zdravi ljudi.

Politik pa za 6.000 EURO zjebe življenje vsem…. .

Bibita jaaa to na žalost ni vic. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica, v vsakem hecu je je nekaj resnice in obratno 🙂

Torej ljudje volijo politike zato, da jim zjebejo življenje.

Ne Robi, saj takrat, ko jih volimo nam obljubljajo lepše in boljše življenje … 🙂

http://www.youtube.com/watch_popup?feature=player_embedded&v=7FAMHy3od5Q

Luštni so tile hribovci 🙂

Dol pometat se temi mafijci…edino to šteje. Pika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close