Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu en fant me je v rito

en fant me je v rito

Hja, pa se je koncn tud men zgodilo. Dolg casa sm isku enga da me pikne, pa sm najdu. Blo je bozansko, sploh ko ke zadel prostato.

Zdej bi se to, al bi pa js probu koga. Iscem tko do 20 let (mam 17) po moznosti mn.

Zaintereserani mladi geji/bi/straight z dobro postavo piste svoje snapchate pa se zmenmo

Forum za to iskat si zadel v piko! BRAVO.

Upam da boš, ko kaj najdeš, zadeval bolje…..

Hvala. Vem, ker na tem forumu se najde marskaj. Sam vprasanje casa kdaj dobim tapravega

Bruuuuuh

Odgovor na objavo uporabnika
fant gantasticno faaant!, 12.07.2021 ob 13:58

Hja, pa se je koncn tud men zgodilo. Dolg casa sm isku enga da me pikne, pa sm najdu. Blo je bozansko, sploh ko ke zadel prostato.

Zdej bi se to, al bi pa js probu koga. Iscem tko do 20 let (mam 17) po moznosti mn.

Zaintereserani mladi geji/bi/straight z dobro postavo piste svoje snapchate pa se zmenmo

kokoši, a si se pozabil prijavit s svojim pravim nick-om?

Hja nem se prjavlov z nickom ce je lahk anonimno ne? Sam fous ste mi ker js dobim vi pa ne. Kdor se ni probu, priporocam

Pisi snep pa se zmenimo kej ahahaah

Sram te bodi!!! Po pojdi se takoj na HIV testirat, ker pedri naokoli širijo HIV, ker dobijo vsak dan drugo spermo v rit. Tako, da je pri njih samo vprašanje časa…

Sicer pa se pojdi zdravit, da boš postal normalen, zdrav in pošten človek.

Preberi tudi knjigo Bil sem gej, avtor Luca di Tolve.

Odgovor na objavo uporabnika
Andrassy, 12.07.2021 ob 20:14

Sram te bodi!!! Po pojdi se takoj na HIV testirat, ker pedri naokoli širijo HIV, ker dobijo vsak dan drugo spermo v rit. Tako, da je pri njih samo vprašanje časa…

Sicer pa se pojdi zdravit, da boš postal normalen, zdrav in pošten človek.

Preberi tudi knjigo Bil sem gej, avtor Luca di Tolve.

Priporočam še biblijo. Nemarnež.

Kuklinski, nemarnež si tudi ti, ker očitno bolehaš za pederastijo!

Te perverzne in protinaravne spolne prakse so se pri nas že razrasle čez vso mejo. Potreben bi bil takšen kazenski zakonik kot je bil v bivši jugi, ki je za izvršeno “kazneno djelo pederastije” ljudi poslal za nekaj let v zapor. Tja bi sodil tudi ti!

Joj, nisem vedel. Res sem danes kihal, očitno me je nekdo nalezel gejevstva, ker nisem nosil maske.

Bom dal noge v mačje stranišče, menda pomaga!

Hvala ti!

Vsakemu pedru je treba stisnuti sekundno lepilo u rit! Bo takoj zdrav.

Obrni se na LEGENDO MONA. Mogoče te bo napičil.

Aja, ne bo te… Tudi on je namreč pasivec, ki ga aktivci nabijajo v rit.

Kaj pa če ti proktolog da prst v rit in v tem skrivoma uživaš? A si potem gej/bi/LGBTIQ+ZXC?

Kaj pravi biblija v tem primeru?

Ezekiel 25:17 mi ne da odgovora…

Mati narava je vsako zadevo predvidela za tocno dolocen namen.

Rito za kakat, lulka za lulat in oplojevat…. Vi v kapitalizmu pa dovolite vse, tudi tam kjer je drek vtikate luleke.

Kaj pa ce bi naslednjic testirali tudi luleka potisniti med štok vrat in pol fajn z vrati zaloputnit? Kaj, a niste še probali? Me čudi, vsaka stvar je enkrat pevič.

Še mal pa bo spet komunizem, zdravilo za tovrstnike, lopove in vse ki bi sam neki ljudi okol prenasal. Jaz bom vratar na Golem…in s pendrekom v miličniški uniformi. Pridejo tud te casi ce se bo tako nadaljevalo. Narobe svet.

A ste slovenci res taki idioti da se je treba vtaknt povsod, tut kjer se vas nic ne tice?

Provokatorji jebeni, dejte mer. Zakaj mislte da se geji skrivamo? Zarad takih kt ste vi! Samo pree zid postavit, tist kos zeleza pa smodnika je pocen, bi orglice spilale cel dan ce bi blo treba!

Pritte 1na1 picke provokatorske. Po netu glasni, a ubistvu na skrivaj radi dobivate pa vm je sram povedat

Lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close