en dober poletni dzuvec
Ok, sem zgoraj prebrala, da misliš sataraš. Takole naredim: prepražim nasekljano čebulo, da postekleni, česen, da zadiši in dodam na koščke narezan paradižnik, papriko, bučke, melancane, kar pač imam pri roki, čeprav mislim, da je v originalu samo paradižnik in paprika. Ni važno, glavno, da je dobro in meni je tako bolj všeč. Pražim toliko časa, da se zelenjava razpusti. Nato čez vse prelijem razžvrkljana jajca in zapečem. Solim, popram in potresem s peteršiljem.
Pa še na drugo vprašanje. Včeraj: paprike, polnjene z lečo in skuto
Danes bo mlad krompir (kifelčar) v pečici in rdeča pesa, pečena v foliji
Za jutri pa upam, da bom tukaj dobila še kakšno novo idejo.
Pa dober tek vsem bralcem in jedcem!!!
Forum je zaprt za komentiranje.