EMX
V primeru da zaradi omejitev ni možen priklop siolovega širokopasovnega interneta(ADSL) ampak samo različica EMX 1mega(ki pa je pri resnem delu problematična), me zanima glede na Amisovo reklamo, da je po celi sloveniji možno 20 mega ali torej oni(ali pa kdo drug) res lahko nudijo hitrejšo povezavo os Siola, glede na to, da vsi sosedje pa imajo pri siolu možnost ADSL edino naša hiša ne. Ali pa še kdo lahko predlaga kakšno drugo rešitev?
hvala vsem, ki se bolj spoznate na te zadeve…
Poizkusiš lahko še s teženjem Telekomu glede linije, ampak verjetno ne bo uspeha. Verjetno je v tvojem primeru najprimernejša rešitev mobilni internet.
Amis ti fizično ne more ponuditi več kot ti ponuja Telekom, oboji uporabljajo isto linijo do tebe.
Lahko prestavijo kakšno drugo žrtev na EMX, tebi pa dajo pravo linijo/parico, kaj več ne morejo narediti – nadgrajevali, ali vlekli nove linije ne bodo.
Poizkusi najti koga na lokalni poslovalnici Telekoma, da ti razloži stanje na terenu iz prve roke.
Pa lahko nekomu to naredijo, brez da bi se on s tem strinjal?
Ker to je res absurd, jaz namreč trgujem z delnicami v realnem času preko spletnih aplikacij na ameriških kapitalskih trgih in včasih, ko cena zelo hitro narase in je potrebno hitro oddati prodajno naročilo so pomembne sekunde in se večkrat zgodi, da linija ravno takrat zašteka(še posebaj v času večjih obremenitev) in pri večjih vsotah zaradi zamude takoj nastane nekaj tisoč evrov škode, medtem ko sosedovi otroci veselo igrajo igrice, v večini hiš v tem naselju, kjer imajo vsi hitre linije pa praktično ne uporabljajo interneta vsakodnevno ali pa samo preberejo kakšno informacijo ali pošljejo kak email.
Še bolj pa je absurd, ker sem v tem naselju imel internet med prvimi, le da sem za nekaj časa vmes prekinil naročnino, medtem pa so verjetno sosedom dodelili proste parice?
Ja jaz se tud na “prekletem” emx-u.”
Lahko prestavijo kakšno drugo žrtev na EMX, tebi pa dajo pravo linijo/parico “-pomoje ,da se vse ,da sam če se hoče je vsemogoče.
Ni fer res ni fer ,ker je telekom ali bolj Apek pozabiu na nas “telekomovo nategnjence,ki so v njihovimi pestmi stisnjeni in prikrajšani”.To je res absurd,diskriminacija in še počutiš se manjvreden človek kot tvoj sosed.
Dejte kakšno rešiteu ponudit,saj bi sami plačali večinoma vsi kateri bi hoteli novo dograditeu parice,pa magar čakali na njo 1-2 leti sam ,da bi dobiu datum,da bo takrat dograjeno po naročilu,ne pa pustit vse na cedilu,še posebej tiste ko vidim 75metrou do centrale.Jaz sem oddaljen 300metrou,tud v “centru” Metlike.
Halo,dejte tisti,ki ste zato odgovorni se malo zamislit in nardit nekaj dobrega tud za nas.Eni so meli vdsl,zdaj majo pa še optiku ,drugi pa tud po 6 let in več prosijo za internet pod istimi pogoji kot vsi drugi.
Naj vam je lep dan.
Forum je zaprt za komentiranje.