emule nastavitve kako?
zdravo
prosim za pomoč kako nastimati emule da bo delal optimalno se pravi da bom dol vlekel maksimalno in delil maksimalno da bo najbolje delal moja hitrost interneta je 128/64 kb in je preko kabla nikjer nisem zasledil mojo hitrost ali pa ne znam poiskat ali pa koliko casa je normalno da film npr 700 mega dol vlece pri moji hitrosti 14 dni a je to premalo ne zihr se da hitreje pa bolje nastimati prosim nujno ker bi ze rad kaksen film pogledu sem nov
hvala ze vnaprej
klemen
Tvoja hitrost je verjetno 128/64 kB oziroma 1024/512 kb. (Glej doktorsko disertacijo
Lahko si torej zračunaš: v idealnih pogojih bi dol vlekel 700MB / 128 KB/sekund = 1,5 ure ampa v resnici ne gre tako hitro.
Odvisno je namreč kako odprta je pipica tistega ki pošilja in koliko je prislonilo usta nanjo.
Ne boj se torej če piše 14 dni: čas se bo zmanjševal veliko hitreje, ker boš pri čedalje več ljudeh na vrsti.
Edino tega ne vem, zakaj te zanimajo 700 MB dolgi privatni posnetki ljudi?
zdraavo
sm ti mail poslal in odgovore na listu od telemacha pise 128/64 kb kako je mozna tvoja razlaga ne razumem ker ce bi mula imela mojo internetno hitrost bi jaz carovnika uporabil ki je baje priporočljiv sam ce ni moje hitrosti mam pa kr ne ki nastiman a je uredu carovnik uporabit al bi ga znal ti se bolj optimalno nastimat ? ker u razpredelnici ni ne moje ne tvoje omenjene hitrosti ?
grozn je clovek ne zna pa na tista vprasanje ce bos imel cas mi prosim odgovori hvala
Forum je zaprt za komentiranje.