Empire obleka
Pred časom sem si kupila (takrat se mi je tako zdelo) res lepo poletno obleko rezano pod prsmi, dolgo skoraj do gležnjev. Ko sem jo merila, sam si bila v njej strašno všeč in zdela se mi je pravšnja za neko posebno priložnost, na katero sem povabljena. Sedaj pa me vedno bolj gloda, da morda v njej izgledam kot nosečnica (sicer ne bi imela nič proti, a žal nisem).
Stilistka v trgovini mi je zagotavljala, da to nisijo vsi in da mlade punce tega predsodka zagotovo nimajo, ampak jaz jih imam že kar nekaj čez 30, pa očitno nisem več tako mlada 🙂
Kaj ve mislite, bi šla ta obleka? imate kakšno tudi same v omari in koliko teh zoprnih vprašanj o morebitnem pričakovanju ste med nošenjem obleke ‘pokasirale’?
Ja, saj vem, da se ne bi smela ozirati na to, kaj drugi pravijo… 🙂
Sirius
Jaz majck, tunik in oblek, ki so rezane pod prsmi, ne nosim, ker sama sebi zgledam kot nosecnica. Imam velike prsi, ozek pas in siroke boke, tako da raje povdarjam vitek pas in prsi in odvrnem poglede z zadnjice kot da bi se preoblacila v nosecnico.
Nekaterim res pase in ne zgledajo kot nosecnice, za nekatere se pa tudi jaz vprasam ali morda ne pricakujejo. Kako ti zgledas, ne vem, presodi sama ali poisci nasvet nekoga, ki te vidi in mu zaupas.
Oj!
Takšne obleke in majčke so res ful modrene. Če si vitka in visoka, nihče niti pomislil ne bo na nosečnost. Drugače pa… Jaz imam dve takšni majčki in ko sem ju oblekla v službo, sem takoj skasirala to vprašanje. Ampak itak vejo, da ne bom več dolgo odlašala, pa še pol oddelka je nosečega…
Skratka, ne oziraj se na to, še posebej, če se v oblekci dobro počutiš in si si všeč!
Forum je zaprt za komentiranje.