Najdi forum

Embalaza

Hej!

V soboto sva s sestro zasli v Obi . Na policah veliko lepih majnih zabojckov iz letvic polnih raznih svec, buck, pac vsega za noc carovnic-
ene polno dno, druge tudi dno iz letvic, pravokotne, kvadratne…srckane:)

Pride prodajalka in iz napol praznih prelaga v druge, kjer je bil se prostor.
Te prazne polaga nic kaj nezno na tla. Pa mi sine in povprasam, ce so v prodaji ali za odpad. In prijazno dekle pravi: Kar vzemite, ker bo slo v smeti.

V njih je bila tudi pobarvana rafija. Seveda sva si s sestro nekja vzeli in pustili se za druge. Prislo mi bo prev za kaksno doma narejeno darilce.
So res srckane, nic slampasto zabite. Velike kaksnih 15 x 20 cm…
Dve sem ze premazala z naravnim premazom.

Za tako gajbico iz nekoliko debelejsega lesa in se dva rocaja iz vrvi sem pred leti odstela kar nekaj denarja.

Bodite malo pozorne; mogoce bodo tudi vam prisle pred rpazniki prav ali pa za v kuhinji za krompir, cebulo… Lp

Babi, takšne košarice (male gajbice) imajo pri ribničanu Urbanu po 1000 okroglo pa še zelo šlampasto narejene so, iz čisto tankega lesa (verjetno kakšni ostanki). Sto metrov naprej sem jih našla v eni trgovini po 700 sit, veliko lepše zbite (so tudi ribniške, ampak je gor znak njihove zadruge) ;-)). Kar nekaj denarja sta prihranili!

Pri nas nimamo ne Obija, ne Bauhausa niti kakšne približno podobne trgovine – provinca pač ;-)).

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close