Najdi forum

Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › embalaža za tortice

embalaža za tortice

Mogoče katera ve, kje bi se dalo kupiti embalažo oz. sestavljivo škatlo iz tankega karton…., na ta način, ko v kakšni slaščičarni kupiš tortice za domov…..stranska roba se z zavihki zatakne v ročaj…bi bila zelo vesela kakega nasveta
Hvala in lp

Če rabiš eno, dve… zberi pogum in pojdi v kakšno slaščičarno vprašat, če bi ti jo odstopili ali prodali, sicer pa mogoče v tisti trgovini (z imenom bo katera druga pomagala), kjer prodajajo vse druge slaščičarske pripomočke…
Nič konkretno ti nisem pomagala, le ideja…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

uhhh, jih rabim pa kar malo več…tako da fehtat ne morem…bi kar kupila, ni problema…a mogoče katera ve, kako se imenuje ta trgovina s slaščičarskimi pripomočki, katero omenja Vladka….
Hvala

Trgovina je od pekarne Vrhnika, je pa na Brnčičevi v Črnučah. Odprto imajo samo do 16.

Jaz sem v tej slaščičarni kupila torto, prodali (zelo poceni) so mi tudi embalažo. so zelo prijazni.

laborplast
(ampak to je v Novi Gorici); imajo pa svojo spletno stran

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close