email.si
Taja je pisal/pisala:
>
> Morda kdo ve, če se kaj čudnega dogaja z zastojnkarsko pošto
> email.si, ker zadeva totalno počasi laufa ali pa sploh ne.
> Opažam od včeraj, da nekaj ne štima. Vse ostale strani mi
> odpera normalno in hitro, le ta email.si je malo “v riti”.
Taja
Res je – nekaj se dogaja. Ne vemo sicer kaj, lahko pa bi nas o tem obvestili – ker imamo to pravico in dolžnost. Naprimer veliko ljudi ima preko njih emalie, in ravno v času praznikov so si privoščili. Ah…
Ne vem – kaj se dogaja – tudi jaz nimam pojma. Imam pa nekaj pomembnih mailov iz tujine in se ne morem dokopat do njih.
Oh sedaj sem malo jezna, ker si nisem naredila preusmeritve na drug mail.:)
Upam, da bodo kmalu popravili. Ali vsaj obvestili kaj JIM ne ŠTIMA.
Nimaš samo ti teh problemov – vsi jih imamo, s tem da druge strani v redu delujejo. Meni naprimer noče niti v mail it, nakaj naloži potem pa se ustavi…
Ni čisto tako, še posebejče ti v zobe pogleda šenkana pest in ti jih razbije:))
Mislim dajih to, da je stran brezplačna ne opravičuje, vse deluje po pogodbah, svojo spletno stran tržijo z oglasi in ti kot njhov uporabnik jim omogočaš da svje oglasno mesto dražje prodajo.
Verjetno je pa res: ko jih šiša, nič nisem plačal za njih in kadarkoli grem lahko drugam. To že, ampak naš e-naslov pa že mnogi poznajo, ne?
Imaš prav. Celo siol kdaj zašteka, kaj ne bo neki zastonjski email.
Pač pa, ker se mi ne da odpirati nove teme: najbrž si opazil, da zadnje čase nekam pogosto izpuščam črke in presledke. To je posledica nove tipkovnice, brezžične. Je kakšen način preprečiti te kratke prekinitvice vmes, ki pa so očitno dovolj da izpade znak? Ali je to pač davek na brezžičnost?
Forum je zaprt za komentiranje.