Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija EMAIL, pošta ne gre naprej?? Imate tudi vi tako težavo?

EMAIL, pošta ne gre naprej?? Imate tudi vi tako težavo?

Okej vem email že skoz nekaj šteka, ampak mene zanima le, če danes lahko pošiljate pošto? Prejmem jo, ko želim poslati odgovor, mi napiše, da pošta ni šla naprej in res ne gre. Še komu to dela?
Hvala!

Da, enako se mi je prej zgodilo, ko že misliš, no, saj je, spet nič. Ampak to danes,včeraj sem lahko pošiljala.lp

pa zakaj hudiča sploh še kdo uporablja email.si, ko je pa že od začetka zanič in zmeraj slabši? Res ste čudni!

Pa saj smo se že prevekslal, prav vseh pa še nismo. Kaj češ ljudje so se navadili in ni druge, kot da skačeš malo tu malo tam.lp

Zato, ker moram nato spremeniti svoj email, tega pa poznajo vsi moji, ki so po svetu in dokler bo takole ni panike, saj nisem odvisnica od email poste in to potrebujem občasno, torej čisto skoz pa tudi email ne šteka, itak pa noben email ni čist 100%!

Hvala ostalim ..čao.

in kaj ti napiše, zakaj ni šla naprej?
morda ima naslovnik poln poštni predal in ga mora spraznit.

Tudi jaz sem pravkar hotela poslati mail, pa ni šlo. Sem mislila, da sem ga spet kaj zašuštrala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close