Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ema freš

Ema freš

A kdo gleda Emo freš sedajle? Kaj je s voditeljico Melanie da ima tako grozno obleko. Ze za novo leto je bla v eni siroki halji, kot da ima 60 +. A se vam dopade njena obleka?

Odgovor na objavo uporabnika
Ilons123, 28.01.2022 ob 20:40

A kdo gleda Emo freš sedajle? Kaj je s voditeljico Melanie da ima tako grozno obleko. Ze za novo leto je bla v eni siroki halji, kot da ima 60 +. A se vam dopade njena obleka?

Res ima obleko, ki ji ne pristoji.

Pa pesmi so tudi grozne.

Eme ne gledam. Totalno negledljiva stvar. Pred leti sem jo parkrat po 1-2 pesmi. Ni gledljivo.

Niti ena lepa, spevna pesem.

Same dolgočasne in take, ko sploh ne razbereš besedila.

Tudi meni je pasdel v oci njen stajling kinje res nikakav. Preširoka obleka

a tudi druge pevke so ble grozno oblecene, zelo slabo, zelo pod povprecjem.

ah meni se zdi edina dobra pesem  “deadly flower” ali pa “i am so in love”. pogojno “all in”. sicer pa, se še komu zdi da je “maniac” nekam sumljivo podobna vsem pesmim od piletičev, zgleda maraaya produkcija nima več idej in se melodije že začenjajo ponavljat.

pa tud, če pošljemo na evrovizijo neko pesem s slovenskim besedilom, to ne bo imelo nobenega potenciala da se uvrstimo na kakšno višje mesto.

drugače pa že tako vemo da na evrovizijo ne bojo šle tiste pesmi ki si to dejansko zaslužijo ampak kr eni zmazki

All in zmaga.

Drugace zelo simpaticna in lepa, ampak obleci se pa ne zna, sory. Pesmi niso ne vem kaj.

Sploh ni besed, obleka obup, ona mi itak ni všeč s tem prisiljenim nasmeškom, pesmi pa grooooza!!! Imam občutek, da je glasba umrla.

LUMA / Lucija Harum pa je razturala. Fantastično!

Odgovor na objavo uporabnika
deadly flower, 28.01.2022 ob 21:20

ah meni se zdi edina dobra pesem  “deadly flower” ali pa “i am so in love”. pogojno “all in”. sicer pa, se še komu zdi da je “maniac” nekam sumljivo podobna vsem pesmim od piletičev, zgleda maraaya produkcija nima več idej in se melodije že začenjajo ponavljat.

pa tud, če pošljemo na evrovizijo neko pesem s slovenskim besedilom, to ne bo imelo nobenega potenciala da se uvrstimo na kakšno višje mesto.

drugače pa že tako vemo da na evrovizijo ne bojo šle tiste pesmi ki si to dejansko zaslužijo ampak kr eni zmazki

Hm, nagradno vprašanje. V katerem jeziku so peli lanski evrovizijski zmagovalci? Domačem ali angleškem?

Pa saj tole ni bila EMA, ampak Ema fresh, od teh včerajšnjih nastopajočih jih gre nekaj na EMO, šele tam se bo izbiralo tistega, ki nas bo zastopal na Evroviziji.

Zadnjih dvajset pa  še nekaj let so postali skoraj vsi glasbeni žanri   nekaj kar se gleda, ne pa kar se posluša. Še zlasti to velja za pop. Ne vem, če so mi ostali v ušesih trije komadi v vsem tem času.

Zame ostaja edino poslušljiva glasba iz 60.70. in  tja do nekje konca 80. let prejšnjega stoletja.  Si vsak dan nekaj malega te muske zarolam in imam takoj boljši dan.

Tok amaterske oddaje na RTV pa še ne. Muzika neposlušljiva, negljedljiva .. škoda časa in denarja za tole.

Ok, fantje iz benda k so šli naprej so bli za poslušat kr ok, ostalo pa ….

Prve tri sem poslušala in potem me je minilo vse skupaj. Če je to podmladek naših glasbenikov…OMG. Voditelji pa… brez besed.

definitivno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close