Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Ema 2011 – ful dobra pesem Nine Pušlar

Ema 2011 – ful dobra pesem Nine Pušlar

Zelo všeč:

http://www.youtube.com/watch?v=-PeqBdDw2Hs

nevšečno, miks zlajnanih svet uspešnic, beda

od April je boljša 🙂 gre hitro v uho

heh, imamo različne okuse.

drugače se je pa prav tako že predstavil Omar Naber

http://www.youtube.com/user/FanEma2011#p/a/u/0/CoKraVtmLm8

od teh treh mi je najboljša apri, potem omar in potem nina … je imela lani boljši komad, ampak počakajmo na nastop …

Meni je samo Omarjeva všeč … Nino sicer rad poslušam, ampak tole mi je pa mimo …

Meni ni nobena všeč. Škoda. Sem pa bila prepričana, da bosta imela Omar in Nina lepi 🙁

pa od teh treh zmagovalka Nina

April… sem komaj razumela, da poje v slovenscini… prevec kao Lady Gaga… sorry – ne bo slo…

Mene ne zanima toliko kdo cvili na odru ,ampak kdo je avtor tega sranja, zato pa je naša zabavna glasba tam kjer je.

Tale pesem od Nine je kr neki,sploh ne gre v uho… je Omarjeva bolša

Žal, vse skupaj groza. Ja, čist ok, lušne pesmi, ampak za Slovenijo. Za svet – no way!

Edini, ki je spesnil hit je bil Magnifico s svojo Silvio, pa je bil folk tok levaški, da je pač izglasoval drugega.

Tale pesem od Nine je kr neki,sploh ne gre v uho… je Omarjeva bolša[

Meni je pa Ninina boljša.

Tale Nina ima vse preveč po enem kopitu. Omarjeva je bila boljša, tudi od April ni slaba.

Nina? Ste nori? Čisto brezvezen komad, ki ga pozabiš v trenutku, ko se izteče.

Žal tudi Omarjev ni nič boljši.

Eh, men se zdi brezveze zdej neki ocenjevat, itak je treba počakat na celoten komad, odpeto v živo in nastop, kaj pa veste kakšne komade majo drugi, lahk da so boljši/slabši. Js nič ne rečem…

čista tema, vse od naštetega… katastrofa od glasbe res 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Ti boš sodil kaj je dobro, daj ne smeši se.

100 ljudi 100 okusov, nekateri pač gledamo globje in išečmo v glasbi pravo strast, ne pa le tisto ki jo ustvarja želja po prepoznavnosti ter cekinčkih ;>

saj obstaja ogromno takšne glasbe, Frillox, nič pa ni narobe tudi s kakšnimi bolj instant komadi za festival kot je Eurosong, kjer ljudje ne pričakujejo ravno duhovne glasbene hrane ampak zabavo 😉

Eurosong je politična kuhinja, ne pa izbor najboljše glasbe ;>

Omar zmore več , kot pa to povprečno pesmico !

da pa Nina ne?

Zakaj ima on na javni tv, kjer naj bi bili vsi enaki svoj predstavitveni spot ful daljši od ostalih dveh pevk, to ni pošteno, spet ga forsijajo tele bejbe s televizije, kar pa ni prav.

New Report

Close