Najdi forum

Ella Bache

Pozna katera od vas to kozmetiko? Jaz sem jo zadnjič dobila v bolj “naravni” lekarni v Lj, ko sem vprašala, če lahko dobim tester od Vichy pa niso imeli in mi je dala te testerje. Moram povedati, da je krema proti mozoljem zelo dobra. Meni so se na bradi pojavili trije, namazala sem se s to kremo in zdaj jih ni več. Sama krema za obraz pa mi ni bila ne vem kako uredu. Maske za obraz (prav tako tester) pa še nisem poskusila.

Imate vi kakšne izkušnje s temi kremami?

Jaz sem tudi pred kratkim dobila tester: kremo za obraz za mesan tip koze. Ni mi bila vsec, sploh se mi ni vpila v kozo in po obrazu sem bila bela kot mumija!!! Za druge izdelke pa ne vem.

Lp bomboncek

Ja, imaš prav, bel si pa res kot mumija:) Meni tudi krema ni bila preveč ok, ta, ki se nanaša samo direkt na mozolje pa se mi zdi zelo ok, čeprav si tudi tam na žalost res bolj bel. Ampak važno, da pomaga!

Sama uporabljam to kozmetiko že vsto let, imam mešano kožo po nekod zelo mastno in uporabljam kremo Evening due mislim da se tako napiše imam pa td njihov brezalkoholni tonik za čiščenje moram reči da sem po dolgem času našla stvar ki ne peče in hkrati dobro odstrani ličilo. Tudi maske so še kar o.k. je pa res da moraš malo prebrobat kaj ti paše ne takoj vržt puške v koruzo zato pa obstajajo testerji a ne. Tudi sama sem probala več varijant sedaj sem pa prišla na pravo in mi je ful všeč. Je pa dobra kozmetika pa še naravna je. Zelo pa pohvalijo paradižnikovo kremo jo moram še sprobat.
lp MAtejak

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close