Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek elektronske naprave za odganjanje bodo vas uničile, zdravje in živce

elektronske naprave za odganjanje bodo vas uničile, zdravje in živce

Človek ni tako zelo različen od živali. Odganjalci živali, ki delujejo, da žival znervirajo, bodo brez skrbi znervirali tudi vas. Če se sovražite potem kupite elektornske naprave za odganjanje živali.

To je skoraj tako, kot UV luč. Vi ne vidite majhnih sledi urina, kot jih vidiš z uv lučjo, kar pa ne pomeni, da jim tam ni.

Če vi ne zaznavate, da nekaj deluje na vaš živčni sistem, še ne pomeni, da ne deluje. Na živali deluje, ker so toliko bolj občutljive.

Za mačke je še vedno najboljša naprava, ki zazna gibanje in pošlje vodni curek…

Če vas že mačke motijo. Je najboljši vodni odganjalec, ki ko zazna gibanje, tja pošlje curek vode…  Mačke najbolj sovražijo vodo.

Vse ostale, z razrenimii frekvencami, ma to boste prej sebe v grob spravili, kot karkoli odgnali.

Ne vem, če sem že kdaj slišal bolj nagravžno moteč zvok, kot je zvok teh odganjalcev.

Lej, meni  je en tovrsten odganjalec pomagal odgnati podgane iz jaška, kamor je speljana cev kuhinjske nape.

A ti veš, koliko škode naredi lahko podgana? Če jih je pa še več, pa še neprimerno bolj -zgrize tudi elektro  inštalacijo,  ko je breja ali lačna, brz skrbi.

Sem zato za bolj biološko metodo  odstranjevanja, torej odganjanja z ultrazvočnim odganjalcem, kot pobijanja ali pa lepljenja na kakšna deratizacijka lepila ali pasti -crknjena podgana pa tako smrdi, da se še pol leta tega vonja ne znebiš potem, ko se razkraja, če jo je najdeč, ker se je s tistim kartonom lepila zavlekla nekam, boga reva.

Aja , drugih domačih živali pa pri hiši razen pajkov trenutno ni – če bi še imeli psa pa majhne otroke in najstnike z nedozorelimi možgani , seveda te metode ne bi uporabili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close