Elektronska pošta na dveh računalnikih
Na novem računalniku nastavi točno to, kar si imel nastavljeno na starem računalniku. Operaterju ni potrebno sporočiti ničesar. Sporočila boš lahko bral na obeh računalnikih. Če pa si boš sporočilo prenesel v lokalni direktorij enega računalnika, bo vidno le na tem računalniku.
Ne vem, kakšen klient uporabljaš na lokalnem računalniku (Outlook, web browser, thunderbird, …), kakšen imaš protokol do serverja (POP, IMAP), kateri mail server uporabljaš, je pa pomembno, da v nastavitvah email klienta nastaviš opcijo (če obstaja), da klient pusti sporočila na serverju in jih ne prenaša na lokalni računalnik. Tako boš preprečil, da bi si oba email klienta na obeh računalnikih med seboj “kradla” sporočila s serverja.
Torej samo prenesem iste nastavitve v novi racunalnik in potem stvar deluje. Sem ze poizkusil in mi je tud slo a na koncu je treba vnesti se geslo za ta email naslov. Pojma nimam kaj smo takrat izbrali. Verjetno smo sami oz. je kje na kakem papirju od operaterja. Hmmm….. problem ja. Sej ce bi jih poklical bi verjetno [sub][/sub]dobil geslo? Ja sej vem da sem si zakompliciral. Vseeno hvala za pomoc.
Forum je zaprt za komentiranje.