Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Elektrika -Šrilanka

Elektrika -Šrilanka

Zaradi polnjenja baterij za fotoaparat me zanima če kdo ve kakšno elektriko imajo na Šrilanki, pa kakšne priključke uporabljajo.
Hvala!
Belka

Napetost je ista kot pri nas, 220 V.

Nejka hvala. Ali bi mogoče tudi vedela kakšne so vtičnice? V Italiji na primer imajo enako napetost kot mi, so pa vtičnice nekoliko ožje, tako da ne moraš uporabljati vseh priključkov..

Lp
Belka

Jst sem mela s sabo mobitel, pa je blo v hotelih vedno tko da sem ga lahko polnila. Sicer so v Lonely planetu opozarjal na drugačno napetost (da moraš imeti s sabo adapter) ampak jaz ga nisem potrebovala. Sicer so na prvi pogled vtičnice malo čudne, tako kot si rekla malo ožje, ampak če si malce porinil, brez poškodovanja nastavka, so potem pasale. Bla sem pa tud v enem guest hause pa tud ni blo problema za mobitel. Mogoče res samo to, da so malce ožje kot pri nas.
A potem ste se odločili da greste? Aprila ali poleti?

Hvala ti! Ja sva se odločila da greva aprila. Se ne pustim kar tako prestrašiti :-))
LP
Belka

Pozdravljena!
Na Sri Lanki je električna napetost 230 V. Obvezna je uporaba 3-polnega okroglega vtikača.

Če te o Sri Lanki zanima še karkoli, mi piši, saj sem bila lansko leto tam in na Maldivih.

Lp,
Sara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close