Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek električni skiro

električni skiro

Pozdrav,
ali je vredno imeti el. skiro če ga kdo ima kakšne so izkušnje cena in znamka.
Hvala za odgovore.

Nedavno sem kupila Xiaomi Mi pro 2 za 478€ in sem navdusena.
Komaj cakam na par prostih dni, da greva na izlet ☺️

Rad bi sporočil temi z električnimi skiroji, da so nevarni in da naj bolj pazijo, ker opažam, da se zelo nekulturno na cesti in da velikokrat vozijo  v nasprotju z vsemi predpisi. Zadnjič tu pri podvozu na Šmartinski, kjer je ortobar, mladenič vozil na kolesarski označeni poti v nasprotno smer skozi tunel.  Enkrat sem pa šel po stezi za pešce pa me je eden s skirojem skoraj povozil…

Mene ni prepričal. Predvsem tista mala kolesa… nestabilna reč, pa čeprav praktična za po mestu. A praktična je samo dokler nimaš npr. par vrečk za prinesti iz trgovine

2+ leti….služba in nazaj ne glede na vremenske razmere, se pač malo bolj oblečeš…tudi poštarji, smetarji idr. delajo v takšnih razmerah. Res da zgolj 3km v eno smer….na izlet še nisem šel nikoli, trgovina, služba, manjši opravek v okolici in seveda zelo praktično za na dopust. Je še prvi xiaomi 365, ki je prišel ven, ko ga vzeme hudič grem po novega.  25km/h je popolnoma dovolj, mogoče do 30km/h ostalo so vse smrtne želje.

Ta hudič je smrtno nevaren. Končno so začeli tudi medijina to opozarjati. Težke poškodbe glave ..Še slišiš ga ne..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close