Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Električni brivnik

Električni brivnik

Fantje!

Pomagajte mi pri izbiri darila.

Električni brivnik – do 40.000,00 SIT

Kaj predlagate???

Nataša

Pri brivnikih okoli 40ksit nimaš kaj falit. Meni osebno je pomembno, da ima akumulatorsko baterijo. Sam uporabljam enega starejšega s krogci (Philips) in sem z njim zadovoljen. Če se ne motim, je trenutno marketinški trend v “mokrih” brivnikih. Nakup takšnega bi mogoče bil v redu, če se da pod tušem z njim briti pod pazduho, brado si bo moški vedno bril pred ogledalom.

Jaz pa prisegam na Wilkinson klince in peno :)))

Brivniki so eno sranje, zradi tega, ker te nikoli tko gladko ne obrijejo, kot klince. To je pa bistvo britja, da si gladek kot dojenčkova ritka :)))

Imel sem brivnik, ki je že pred leti bil 40.000 sit s tremi gibljivimi krogci philips…še prej enga druzga tud…tko da poznam zadevo…

Jaz mislim, da so folijski brivniki (Braun) malce boljsi od tistih z tremi okroglimi gibljivimi glavami od Philipsa. Tudi cenejsi folijski brivnik obrije blizje kot kak drazji Philipsov. Torej, morda kaksen Braun Syncro model.

AHA!!!

Braun praviš.

Jaz sem ogledovala Philipsa s tremi glavami. Darilo je namenjeno upokojencu, ki se ne brije pod pazduho :))) in, zanimivo – nikoli se med britjem ne gleda v ogledalo – verjetno ima že toliko prakse, da se brije že na pamet :))

Bom pa vesela še kakšne sugestije.

LP,

Nataša

Jaz uporabljam brivnik Philips Cool skean in sem zelo zadovoljen. Uporabljaš ga lahko za suho ali za mokro britje cena pa je okoli 36.000 SIT. Nebo ti žal!!!!

…gladkost britja mnogo tudi zavisi, kako močno brado oziroma kocine maš :)))
…za puhek je verjetno vsak povprečen brivnik dobr :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close