elegantna “kenslanja”, prekinitve razmerij …
Men nikol ni šlo kenslanje elegantno od rok…tudi sodelavca odpustit…najhuje kar se mi je lahko zgodilo v službi recimo…največ kar sem lahko, sem prosil, da si poišče drugo službo.
V najstniških letih se je še najboljše obneslo, da nekaj časa nisem poklical…pa je bla jeza…jasno…konc 🙂
Kasneje sem vedno lepše to skušal speljat…samo ni tko easy…z ženo npr. sva pet let rabila :)))
Kasneje vedno hitreje, a nikoli easy…vedno je bilo hudo, no matter what.
Pa karkoli sem probal, good cop, bad cop, same shit. Ne pa ne…drama kakorkoli obrneš.
Tako da, po mojem eleganca tu ni možna :))
Al pa jst nimam pojma 😉
A ni to zavajanje. Jo popelješ v raj potem pa sesuješ…[/quote]
Ja če sta pa šopek rož in večerja raj, pol se me pa lahko sam še bog usmili ;-)[/quote]
No dvigneš upe, daš ji vedet…. Kaj vraga pa ti delaš na zmenkih:-)))? Ne, čaki, nečem vedet:-))))
A ni to zavajanje. Jo popelješ v raj potem pa sesuješ…[/quote]
pa jaaa….a ni bl logičn, da sesuješ s kenslom, pa posledično odpeleš s tem v raj, k se te je znebila :D[/quote]
Še bolje, par mescev se delaš prasca, pa te sama skensla. Evo pa je, samo traja malo dlje:-))
Še bolje, par mescev se delaš prasca, pa te sama skensla. Evo pa je, samo traja malo dlje:-))[/quote]
1- delaš se prasca? 😀
2- par mescev? 😀
Moj odgovor je odločen :mogoče:-)))
Resnični mislim da nismo vsi prasci.
ni to vsem prirojeno že?! haha[/quote]
pa jaaa….a ni bl logičn, da sesuješ s kenslom, pa posledično odpeleš s tem v raj, k se te je znebila :D[/quote]
Še bolje, par mescev se delaš prasca, pa te sama skensla. Evo pa je, samo traja malo dlje:-))[/quote]
Ni rečeno, ker:
– lahko pomisli, da imaš nenavaden smisel za humor,
– da preizkušaš, ali je hitre jeze in ali ima odpuščajoč značaj. :))
Ženska je morda mazohistka, sadistka in ima rada grobe prijeme. :)))
Ni rečeno, ker:
– lahko pomisli, da imaš nenavaden smisel za humor,
– da preizkušaš, ali je hitre jeze in ali ima odpuščajoč značaj. :))
Ženska je morda mazohistka, sadistka in ima rada grobe prijeme. :)))[/quote]
Huh, odkrito, če bi ženska take teste delala na meni, bi verjetno zbrisal, če je kaj od zgornjega, pa še prej:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.