Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek elegantna “kenslanja”, prekinitve razmerij …

elegantna “kenslanja”, prekinitve razmerij …

meni je všeč tale: se z bejbo zmenim v zakotnem kafiču
pol ji pa rečem, da z babnico, ki hodi v take zakotne kafiče pa nočem imeti opravka … in odidem

Si pač nizkoproračunski in si fensi pajzlna ne moreš privoščiti!☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ni bol elegantno, da te sploh ni tja? 😀

Men nikol ni šlo kenslanje elegantno od rok…tudi sodelavca odpustit…najhuje kar se mi je lahko zgodilo v službi recimo…največ kar sem lahko, sem prosil, da si poišče drugo službo.

V najstniških letih se je še najboljše obneslo, da nekaj časa nisem poklical…pa je bla jeza…jasno…konc 🙂

Kasneje sem vedno lepše to skušal speljat…samo ni tko easy…z ženo npr. sva pet let rabila :)))

Kasneje vedno hitreje, a nikoli easy…vedno je bilo hudo, no matter what.

Pa karkoli sem probal, good cop, bad cop, same shit. Ne pa ne…drama kakorkoli obrneš.

Tako da, po mojem eleganca tu ni možna :))

Al pa jst nimam pojma 😉

Tu ni elegance, se strinjam. Gre samo za to, koliko imaš jajc, in koliko ti je vseeno kaj pustiš za seboj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

a ni zdej ful modern, da si kr status spremeniš na fb-ju v “samski” in k partner to vidi, te panično kliče, ti se pa enostavno ne javiš 😀 pa sj mu pol more potegnt počas, da je konc 😀

btw. se strinjam z boldrikom in wd-jem….ampak tko razmišljujočih je dans še zlo mal se mi zdi…. 🙂

Uuu mater, končno en razlog, da si nardim fb profil :)))

Dunajska šola, smer Balkan 😉

Haaaa, kot Demos včasih, ne na levo, ne na desno… naravnost na jug;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

boldrik…sj drgač pa po mailu…enkrat bo že vidla 😀

haha, smer “balkan” je zdej… če gledamo odnose 😀

Al pa goloba pošlješ, če ga ni, ga je pa maček:-)

Nope. Če bi bilo že treba, potem raje s šopkom rož na lepem kosilu ali večerji.

Pa ni treba 😉

Pa ni treba ;-)[/quote]
A ni to zavajanje. Jo popelješ v raj potem pa sesuješ…

Pa ni treba ;-)[/quote]
A ni to zavajanje. Jo popelješ v raj potem pa sesuješ…[/quote]

pa jaaa….a ni bl logičn, da sesuješ s kenslom, pa posledično odpeleš s tem v raj, k se te je znebila 😀

Pa ni treba ;-)[/quote]

Ja če sta pa šopek rož in večerja raj, pol se me pa lahko sam še bog usmili 😉

Ja če sta pa šopek rož in večerja raj, pol se me pa lahko sam še bog usmili ;-)[/quote]
No dvigneš upe, daš ji vedet…. Kaj vraga pa ti delaš na zmenkih:-)))? Ne, čaki, nečem vedet:-))))

pa jaaa….a ni bl logičn, da sesuješ s kenslom, pa posledično odpeleš s tem v raj, k se te je znebila :D[/quote]
Še bolje, par mescev se delaš prasca, pa te sama skensla. Evo pa je, samo traja malo dlje:-))

pa jaaa….a ni bl logičn, da sesuješ s kenslom, pa posledično odpeleš s tem v raj, k se te je znebila :D[/quote]
Še bolje, par mescev se delaš prasca, pa te sama skensla. Evo pa je, samo traja malo dlje:-))[/quote]

1- delaš se prasca? 😀
2- par mescev? 😀

ni to vsem prirojeno že?! haha

Še bolje, par mescev se delaš prasca, pa te sama skensla. Evo pa je, samo traja malo dlje:-))[/quote]

1- delaš se prasca? 😀
2- par mescev? 😀
Moj odgovor je odločen :mogoče:-)))
Resnični mislim da nismo vsi prasci.

ni to vsem prirojeno že?! haha[/quote]

1- delaš se prasca? 😀
2- par mescev? 😀
Moj odgovor je odločen :mogoče:-)))

Resnični mislim da nismo vsi prasci.

ni to vsem prirojeno že?! haha[/quote][/quote]

hec je bil wd….itak da niso vsi isti….eni so še hujši 😀

Vem da je bil hec, pa vseeno.

ne bit tko resn…smeh je pol zdravja…remember that 😉

Ni rečeno, ker:

– lahko pomisli, da imaš nenavaden smisel za humor,
– da preizkušaš, ali je hitre jeze in ali ima odpuščajoč značaj. :))

Ženska je morda mazohistka, sadistka in ima rada grobe prijeme. :)))

Ni rečeno, ker:

– lahko pomisli, da imaš nenavaden smisel za humor,
– da preizkušaš, ali je hitre jeze in ali ima odpuščajoč značaj. :))

Ženska je morda mazohistka, sadistka in ima rada grobe prijeme. :)))[/quote]
Huh, odkrito, če bi ženska take teste delala na meni, bi verjetno zbrisal, če je kaj od zgornjega, pa še prej:-)))

kakšni egoisti ste tukaj gor … vsi samo jaz, pa jaz, pa jaz bi / nebi …

a nobenemu ne potegne, kakšna candra je bejba, da gre v zakoten kafič (narkomanija, zvodništvo, ciganarija, prostitucija …) ☺
in, da s tako se pa res ni za ukvarjati ☺

a nobenmu ne potegne, da če te nekdo povabi v tak lokal, se z njim ni vredno ukvarjat?! 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close