Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice El mouradi Hammamet Resort

El mouradi Hammamet Resort

olja,

zanima me, če gre še kdo 1.7. v ta hotel? Mi gremo in komaj čakamo!!!!

lp,
Z

ojla!

kakšni so kaj komentarji na ta hotel? Čistoča, ponudba itd.??
Mi se še odločamo glede hotela v Tuniziji in ta je en izmed njih.

Hvala za vse info!

Živjo,

pravkar prispeli nazaj. Vse je bilo super, priporočam!

Živjo!

Tudi mi se odločamo,da bi septembra odšli v Tunizijo in ta hotel imamo v ožjem izboru.Lahko kaj več informacij…
Hvala!!

Lep pozdrav!

Se za ta hotel leti v Monastir ali Tunis?

Najlepša hvala!

Leti se v Tunis,vsako sredo.

ob kateri uri pa je bil let? in kako dolgo ste se vozili?? jaz grem tja 2.9. 🙂

hvala

Mismo bili lani 14 dni v El Mouradiju v Hammametu 5* in je bilo v redu. Sobe velike, kopalnica in balkon tudi, hrana odlična, Smo bili zadovoljni. Šli smo iz Zagreba, let je trajal cca 2 uri, letalo pristane v Monastirju.

Pozdravljeni

zanimam se za ta hotel in me zanima kako je z odprtjem lokalov po polnoči so omejitve do kdaj traja all inclusive…

skratka vse izkušnje me zanimajo glede tega hotela ali priporočate kakšen drug hotel

hvala za odgovore

L.p. Matej

jaz sem ravno prišla nazaj v torek in sma bila oba z fantom kar zadovoljna,nama je bilo všeč,pogled iz sobe sma imela na bazen,hotel je fuuuul veliki,midva sma pijačo pila cel dan kdaj si hotel,tudi do 2,3 zjutraj ker se je zvečer ob 9 začelo dogajat pri hotelu,od razne glasbe do nastopov plesnih skratka fajn je blo res ,toplo priporočam razen trave je bilo v morju,ampak ni blo neke sile,gužve ni bilo,vročina je bla 35 stopinj,edino kaj me je motilo je to da sma prišla ta v času ramadana ,ker ni bilo nobene diskoteke odprte,bolj počasni so bili domačini,zvečer nisi nikogar videl veni na ulici ker so vsi jedli doma,potem so odprli trgovine ob 9 pol 10 zvečer ampak drugače pa je bilo res super,nimam kaj rečt pa še poceni povrhu

No da vam pomagam pri odlocitvi, ce iti v ta hotel. S punco sva bila 23.9. Lahko samo recem, da sva bila navdusena. Hrane in pijace cez glavo, ne komplicirajo pri nicemer. Lahko se s pjaco sprehajas po hotelu, vseeno kje jo narocis. Tudi v hotelsko sobo jo lahko neses. Vsak dan dobis coca colo in vodo v sobo, pri obrokih lahko narocis celo plastenko cesarkoli in ce ne popijes do konca, neses seboj. Cistoca je super, sobe pospravljajo vsak dan, bazeni cisti, plaza ob morju samo cez cesto, lezalnikov dovolj… Vglavnem priporocam vsem. LP

Mi gremo naslednjo sredo v ta hotel (el mouradi hammamet). Ali moraš na plaži imeti svoje brisače?? Ker ponekod je tako, da vsakodnevno dobiš kje v hotelu brisače za na plažo. Kako pa je z hotelsko ponudbo. Je na plaži kak lokal z hrano,pijačo ali moraš vedno ko postaneš žejen, hoditi preko ceste k bazenu po pijačo ali hrano. Ali je kdo pred kratkim bil v tem hotelu?? Kje ste pristali (Tunis ali Monastir). Ker pravijo,da je kr dolga vožnja do hotela,če pristaneš v Tunisu.

Hvala in Lp

ojla,

vsak dan si okrog 5h lahko zamenjaš kopalne brisače (ki jih imaš potem za bazen ali morje). Na plaži je en hotelski bar (mislim, da imajo tudi nekaj kot fast food in pijačo na ALL). Glede vožnje iz Tunisa pa traja nekje 1 uro.
Uživajte, vam privoščim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close