Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice EL MOURADI EL MENZAH Tunizija

EL MOURADI EL MENZAH Tunizija

Pozdravljene,pred casom sem sprasevala,ce kdo pozna ta hotel in se mi je javila Barbara,da so se ravno vrnili od tam,sedaj,ko ji hocem poslati nazaj mail,mi ga vraca..Ce torej kdo pozna omenjeni hotel in je pripravljen deliti informacije,bom presrecna..

Sama sicer v omenjenem hotelu nisem bila, če pa slučajno še nisi pogledala po iskalniku, boš morda tukaj ( http://med.over.net/forum5/search.php?0,search=el+mouradi+el+menzah,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL) našla kakšne koristne informacije. Upam, da sem kaj pomagala.

Poglej na Holidaycheck (vtipkaj v google), v prazen prostor vpiši ime hotela in dobila boš en kup slikic ter izkusnje gostov, ki so tam prebivali. Po moje je pa hotel fajn, smo imeli za dopust tudi tega v mislih – vsaj po slikah sodeč.

Pozdravljena,
ravno se je vrnila kolegica iz Tunizije in tega hotela. Rekla, je, da so za ceno, ki so jo plačali dobili to. Imajo dva otroka, 3 in 1 leto in so bili navdušeni nad parkom-vodnim, kateri sicer dopušča igranje od neke starosti oz višine, dost logično… Imajo tudi najrazličnejše živali tigre-mlade, kamele, pume.. Tako da sta bla tamala navdušena.
Plaža je bila precej umazana-zaradi alg, sicer čistijo vendar zelo hitro spet prinese.. Tako, da so dosti koristili bazene.
Kompleks je zelo velik, in so najprej dobili sobo s precej čudno lego, vendar so s par evri to takoj uredili na recepciji.
V glavnem je rekla, da čer kompliciraš, lahko tudi v tem hotelu. Oni niso in so zato preživeli lep dopust :=)

Ej sory,ampak mi je bilo ze cudno,da mi nisi odpisala,res mi neki ne dela,takoj ko bo urejeno ti odpisem.Lp

Zdravo,trikrat sem ze odpisala,pa mi vedno vrne nazaj..Upam,da prideva v kontakt,preden gremo…Jaz sem tvoj odgovor na mail dobila,odpisat pa ne morem….Lahko kaj drugega storiva,da prideva v kontakt?

Sem bila v tem hotelu pred dvema letoma. Mi je bilo všeč. Res so bile takrat ene alge – bile so na vseh plažah in je bazen prišel prav. Zmotilo me je le to, da na plažini blo tuša – na djerbi je bil. Drugače pa hotel ni tako zelo velik, kot pravi nekdo zgoraj – okoli so sami gromni hoteli.

Fino pa je, da je v neposredni bližii medina – same trgovinice, stojnice, bifejčki, muzej, galerija in zabaviščmo vodni park z živalskim vrtom. Vsak večer sem se sprehodila tam mimo. Imajo pa v hotelu vsak večer tudi tematske večere. Zanimivo za pogledat.

Hrana je bila dobra – veliko je bilo tudi naše evropske hrane, tako da t ni potrebno eksperimentirati. Vsak dan sta me v sobipričakali tudi dve plastenki vode – pa čeprav je bila pijača v hotelu zastonj.

V glavnem, imela sva lepe počitnice in naju v hotelu ni zmotilo čist nič.

Lepo se imejte!

Anja,hvala…Do sdaj so se oglasali sami taki,ki so posteno popluvali ta hotel in me je ze kar precej skrbelp,saj grem dol z 2 otrokoma ..A tisti zabaviscni park je za pogledat?Imajo kaj za 4 letne deklice za vozit?Pa sobe-so ok,ciste?No,hvala za vsako info,sploh pozitivno…LP

Ja, tisti park je tudi za otroke. Sicer pa ni to nek velik zabaviščni park. Nekaj živali, ki si jih bodo otroci ogledali, par vlakcov in nekaj vrtiljakov.

Glede čistoče je pa takole: v Tuniziji je čistoča manjša kot v slovenskihhotelih, vendar se trudijo in ni zanemarjeno in namenoma nepospravlejno – le norme so drugačne. Vsak dan so zamenjali brisače, lepo pospravili sobo. Ko sva prišla v sobo, je bila soba čista. Tudi v jedelnici se trudijo. Prte so menjali sproti, kozarci in krožniki so bili čisti. Tudi voda v bazenu se mi je zdela kar čista. Vsak dan lahko vzameš sveže brisače za na plažo (da nimaš vse slano).

Včasih je pa res, da moraš pogledat na eno oko – potem je pa ok 🙂

Želim vam lep dopust!

Uf, bi la kar nazaj!

Anja,hvala….Ali si imela all inclusive?nikoli se nismo sli na to varianto,zdaj se nam zdi,da bo najboljse,ker nasa tamlajsa ves dan je po malem in upam,da bo tudi zanjo hrana..LP

Ja, imela sva all inclusive. Vedno je kaj za pod zob. Popolne (tam od dvanajstih naprej) ob bazenu do večera pečejo pice, pozno popoldne pa še palačinke. Ob bazenu je tudi kosilo, sadje in pijsača je vedno na razpolago.

Anja,hvala…Se eno vprasanje-a se da v anglescini sporazumevati z njimi in kako ves,katero pijaco moras placati in katera je v all inclusive?Pa ali ko si pri bazenu hodijo kaj naokoli ali si hodis sam po pijaco ali hrano?Pa napitnine-kaksne se daje?LP

Zdravo,

tudi mene zanima ta hotel, ker imajo pri Palmi zelo ugodno ceno za AI (369€ v maju ultra first minute). Predvsem me zanima, glede na to, da je menda skupaj s hotelom Yasmin Hammamet 5*, ali res lahko koristiš usluge obeh uslug ali ne? Pa še kakšne info bodo nadvse dobrodošle, sploh iz letošnjega leta. Hvala vsem!

Pozdravljeni,
jaz sem bila v tem hotelu eno leto nazaj 2x enkrat v yasmin hammametu drugic pa v el menzah in je yasmin hammamet lepsi ker je tudi drazji ni pa pretirane razlike,zelo pa sem bila zadovoljna z osebjem ker je nadvse prijazno,hrana odlična pjača je vsa všteta v ceno od kav do alkoholnih pjač. super je in za to ceno se splača,lp

Nani111, zdajle imajo v ponudbi first minute samo El Menzah. Zato me zanima, ali sta ta dva hotela povezana ali kako? Ker ne bi rada, da bi bila v El Menzahu, potem pa ne bi mogla it čez kakšna vrata v drugem hotelu, ker ima ta eno zvezdico manj, ali pa kaj takšnega.
Kako pa je kaj s plažami? So ok? pa ljudje? prijazni? Pa dogajanje, se kaj dogaja tam okoli?

hvala za vse odgovore!!!!

Živjo! V El Mouradi Hammametu sem bila v oktobru. letos grem v El Menzah. Hotela sta namreč povezana in lahko koristiš usluge obeh (razen restavracije). Hrana je bila baje v Menzah boljša. Lahko rečem, da sem se počutila “nategnjeno”, ker sem plačala veliko višjo ceno za slabši hotel. Ampak kaj moremo, ko v nekaterih agencijah delajo tako zelo nepodučeni ljudje. Plaža je super, čista, ljudje so itak the best, pa tudi dogaja se ful. V hotelu je animacija, pa nočnega življenja je precej, če ga želiš (pa tudi dnevnega dogajanja). Ne vem pa kaj pričakuješ oz. kako zahtevna gostja si 😉 Kdaj pa nameravaš iti?

Rožica13,
v El menzah grem maja. Hvala ti za info, v bistvu kar precej zveš na forumih, tega, ali sta hotela povezana, pa nekako res nisem našla. Predvidevam, da bo maja še tako malo ljudi, da bo zelo v redu tako kar se plaže kot kar se bazena tiče. Je pa v ponudbi first minute res samo hotel El Menzah, Hammamet pa ne, kar pa, kot tebe berem, ni tako zelo slabo :))). Hvala ti še enkrat, če pa se še kaj spomniš, kar napiši, mi vse prav pride.

Super, da sem ti bila v pomoč. Če boš imela še kakšno konkretno vprašanje lahko napišeš, ker kar tako na splošno ne vem kaj naj napišem, ker ne vem kaj te zanima. Grem pa jaz tudi maja… Mogoče se pa še spoznamo 🙂 Katerega maja greš? Greš z družino, prijatelji?

Rožica13, grem 23.maja, s hčerko (19let, jaz pa malo več). Če greš takrat, sem super za, da se spoznamo! Me pa lahko kontaktiraš na mail pod post od Zelenci – tole enovprasanje je pač iz drugega računalnika :))).

Mi se tud odločamo da bi šli v ta hotel avgusta.

Jaz bom šla bolj v začetku maja 🙂 Tako, da se verjetno ne bomo videli. Uživajta sto na uro, potem pa le sporoči kako sta se imeli in če ti je bilo mesto všeč 😉 Lp

Oj. Tiste ki greste maja, prosim sporočte izkušnje!
Jaz sem hotela it maja, in so me prepričali da je prehladno. Grem avgusta.
So pa pri agenciji rekli da hotela nista več povezana. Pa berem, da ve veste, da sta.

Maja 2012 sem bil tam in lahko me vprašate karkoli vas zanima;z veseljem odgovorim.?

O, hvala, Dario.
Najbolj me zanima, kot sem že spraševala – a prideš do svojega senčnika? Baje jih je dosti premalo. Ampak maja ni bilo takšne gneče še verjetno.
Vse me zanima, če se vam ljubi, malo opišite 🙂 Mogoče če je kaj takega, kar naj pazimo, ste imeli kake slabe izkušnje?

Maja,ko smo bili tam mi je bil hotel po besedah(na uho)bojda 85% zaseden,če ta podatek seveda drži,gre namreč za poslovno skrivnost in s senčniki na hotelski plaži ni bilo težav,saj smo prostor pod senčnikom dobili ob kateremkoli času dneva.Je pa res,da je bilo takrat večino hotelskih gostov starejših,tudi veliko invalidov,ki so po mojem opažanju pretežno koristili ležalnike ob bazenu in se v morju niti niso kopali,saj se je še nekaterim mlajšim voda zdela hladna,no mi smo se v morju namočili tudi ob 20h ali kasneje.Utegne pa v glavni sezoni morda res s senčniki in ležalniki na plaži biti problem,a tolaži dejstvo,da je med plažo in bazenom le kakih sto korakov in se ob morebitni polni zasedenosti pač premakneš k bazenu.?Na plaži je stalno prisoten nadvse prijazen in ustrežljiv varnostnik,ki vam ležalnik prinese pod izbran senčnik. Meni denimo sploh ni dovolil,da bi mu pomagal in si ležalnik odnesel sam,le namignil mi je,da sem jaz tam gost,on pa,da je tam zato,da meni ustreže,ob čemer mi je postalo kar malček nerodno,a verjetno zato,ker takega razkošja nisem vajen.
Težko je opisovati stvari,tamkajšnje izkušnje in doživetja,ker nevem,kaj natančneje vas zanima,zato vas prosim,da mi zastavite konkretnejša vprašanja na katera vam bom z veseljem poizkušal odgovoriti.Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close