EL MOURADI CLUB SELIMA 3* – TUNIZIJA
jaz lahko rečem, da je ta hotel za ceno, ki jo ima super, res. Hrana zelo okusna, in veliko izbire, mi smo imeli na voljo tudi svinjsko meso (to dobiš samo v verigi el mouradi). Hotel ima sicer bolj preprosto opremo, je pa čist. Na splošno mislim, da s katerim koli hotelom verige el mouradi nič ne zgrešiš. Če imate pa kakšno konkretno vprašanje, z veseljem odgovorim.
Hvala za opis. Zanima me tudi, kakšna je okolica (so kakšne trgovine, kako daleč je do kakšnega mesta, kako ste bili zadovoljni z osebjem, ali ima taxi fiksno ceno, kako je toplo morje in še kaj, kar se spovnite).
Hvala za odgovore.
lahko mi pa tudi pošljete kakšno sliko na : hari10@volja.net
Ena trgovinica je že v sklopu hotela, je pa dražja. Takoj iz hotela ven je pa prva trgovina, tja smo mi hodili po vodo, in po sladoled (mislim, da je bila cena ravno na pol kot v tisti trgovini v sklopu hotela). V bližini pa sta še en ali dve trgovini.
Mesto Port el kantoui pa je oddaljeno cca 4 km (lahko tudi manj, ne spomnim se več točno). Meni zelo lepo mesto, res urejeno, čisto,…. tja pa smo se mi vozili s taksijem, je pa taksi precej ugoden, mislim, da smo takrat za prevoz plačali okoli 3€ v eno smer. Tudi v mesto sousse, ki je malo več oddaljeno smo se odpravili s taksijem. Smo pa kar vprašali predno smo šli v taksi za ceno in so se potem držali. Je pa taksijev res ogromno, zato je velika konkurenca in imajo zato ugodne cene.
Osebje v hotelu je prijazno, so pa tako “narejeni” da napitnino kar pričakujejo, mi smo jo pač dali sobarici (da je bila soba zato bolj čista,… in pa natakarjem (tistim s katerimi smo bili zadovoljni).
Mi smo bili v Selimi v drugi polovici junija in je bilo morje že lepo toplo.
Sekiram se 23 na uro haha ,ker sem lani izbirala med tem hotelom in Egiptom-Hurgada.Na koncu šli v Egipt in bilo je vse ok ,ampak dežela name ni pustila tistega olala vtisa.Bila sem tudi na Djerbi-fenomenalno,tam sem letovala z hčerkama ,mož ni mogel z nami ,in vse je štimalo hrana,hotel,osebje fenomenalno.
Ena sprašuje a nej gre v hotel Selimo z otrokom-seveda tam je baje sploh za otroke preskrbljeno.Pa nič ne skrbi za hrano.Egipt je nas pa zrihtal glede prebave ,pa nisem ene take stvari pojedla,popila ,pač kar so v hotelu skuhali.Vsi smo driskali,na poti nazaj pol Adriinega letala jamralo in driskalo.
Bila dve leti zapored v Port el Kantoui v hotelih s 5* ,res hotel z višjo kategorijo kot Selima.ampak na splošno Tunizija je razred nad Egiptom v smislu higiene in kvalitete hrane.Tudi pri nas je bila v ponudbi svinjina in posebej označena s sliko prašiča.Jedla sem solato,sadje…vodo pa pila samo ustekleničeno,alkohol smo imeli pa v ponudbi ALL incl,tako,da nihče ni zbolel! Pogovarjali smo se na letališču,saj smo bili na različnih lokacijah in različnih hotelih,vendar vsi zadovoljni in zdravi. Veliko mi pomeni tudi to,da tam ni množice pijanih in … Rusov kot v Turčiji. Le pojdi in uživaj ,transfer iz letališča do hotela je kratek,kratek pa je tudi teden od srede do srede ko se zadovoljen vračaš!
Predlani sva bila v selimi in sva bla zelo zadovoljna. Sploh glede na ceno ki sva jo plačala. Bila sva konec septembra, ko so temp tam malo bolj znosne. Plaža čista, hrana ok, prijazno osebj in nasploh super vzdušje. Čez cel dan animacije..ful delavnic za otroke..v glavnem super. Res da je hotel bolj star, vendar je čist. Edino kar me je motilo, so bile brisače, ki so imele zelooo neprijten vonj. Na srečo sem ih imela nekaj s sabo, tako da sem pol njihove imela za na plažo. No, za primerjavo..lani sva bila v egiptu, v hotelu s 5 zvezdicami, in se ne more primerjati s selimo. Meni ni bilo všeč, pa nisem zahtevna..
Sigurno še grema oz gremo v selimo! letos ne, ker imamo dojenčka, drugo leto pa prav gotovo..sploh glede na cene ki jih imajo slovenci in hrvati-za znoret!!
Pozdravljeni!
Tudi mi čez 3 tedne šibamo v hotel Club Selima. Prvič smo se odločili za 3*, kajti letos so cene zelo narastle. Imam vprašanje…nikjer nisem zasledila ali je v sobah hladilnik in če uporablješ hotelske brisače za na plažo, te nihče ne priganja, da pa to vendarle ne smeš? No pa še, če je kdo seznanjen kako je z internetnimi storitvami, kajti slišala sem, da ima veliko bliznjih kafičev izven hotela urejeno povezavo, najbolj me sicer zanima cena.
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore!
Forum je zaprt za komentiranje.